Ciba Specialty Chemicals

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Ciba Specialty Chemicals
Private companiesMembership Organizations • Ciba Specialty Chemicals

Contactgegevens Ciba Specialty Chemicals: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ciba Specialty Chemicals: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ciba Specialty Chemicals

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordkustlaan 18; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 467 06 11 (+32-02 467 06 11) 02 467 06 11 (+32-02 467 06 11)

Fax (fax): 02 467 08 62 (+32-02 467 08 62) 02 467 08 62 (+32-02 467 08 62)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ciba Specialty Chemicals: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ciba Specialty Chemicals"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ciba Specialty Chemicals"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ciba Specialty Chemicals, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ciba Specialty Chemicals. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ciba Specialty Chemicals, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ciba Specialty Chemicals. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ciba Specialty Chemicals
Products information Ciba Specialty Chemicals

BTW identificatienummer (tax): BE02555114746
Ondernemingsnummer: 8477569580
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Ciba Specialty Chemicals zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ciba Specialty Chemicals
(Get full report from official database of BE for Ciba Specialty Chemicals)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ciba Specialty Chemicals
Addition kinds of activities for Ciba Specialty Chemicals

9641. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing
226101. Afdrukken van katoenen breedgeweven stoffen | Printing of cotton broadwoven fabrics
241100. logging | Logging
261102. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
799304. Gokautomaten | Gambling machines
22410408. Strapping webs | Strapping webs
25319900. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
59449902. Zilverwerk | Silverware

Werken bij Ciba Specialty Chemicals: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ciba Specialty Chemicals: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ciba Specialty Chemicals. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ciba Specialty Chemicals. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Start People Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

 • Planner/project-coördinator (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Plannen en organiseren van de buitendienst (zeer wisselende planningen, rekening houden met klanten, wijzigingen,...) - Werfbezoeken. Ter plaatse inschattingen maken van de werken - materialen bestellen bv hoogtewerker,... - veiligheid van de werken bepalen,... - techniekers informeren over de werken, de nodige materialen,...

 • Business support specialist (IT) | Puurs | daguren (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Puurs, actief in de logistieke sector, zijn wij op zoek naar een business support specialist. Vanuit het Business Education & Support Team zal deze persoon ondersteuning geven van bedrijfstools aan de gebruikers van het systeem. Concreet neemt hij volgend gevarieerd takenpakket onder zijn/haar hoede: ondersteuning van het mobility project (pda/gsm-applicatie) opvolgen van belangrijke KPI's opbouwen van documentatie inschatten van de trainingsnoden testen van nieuwe software of verbeteringen aan software meehelpen aan de verbetering van bedrijfsprocessen

 • Technieker Buitendienst (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technieker buitendienst ga je: indienststellen van nieuwe machines bij klanten. O.a.: walsen asfaltwerkmachines overslagkranen breek- en zeefmachines transportbanden thermocontainers verkleiningsmachines. preventief onderhoud uitvoeren op bovengenoemde machines opsporen en herstellen van storingen aan voorgenoemde machines

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Maria-Oudenhove (SINT-MARIA-OUDENHOVE)

  Regio: SINT-MARIA-OUDENHOVE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

  Regio: WOLVERTEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

 • Jobstudent schoonmaak Herfstvakantie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

  Type: Studentenjob

  Voor het ziekenhuis zijn we op zoek naar jobstudenten in de schoonmaak. Dit zowel voor de campussen in Roeselare als in Menen. Belangrijk is dat je meerdere dagen beschikbaar bent in de vakantie.

 • Bewakingsagent(e) openingen en sluitingen | Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, dé wereldleider in beveiligings- en veiligheidsoplossingen, en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Antwerpen zijn wij op zoek naar een bewakingsagent(e) die de openingen en sluitingen verzorgt. Als bewakingsagent(e) verzorg je het onthaal waarbij je bezoekers professioneel begeleidt en gidst. Tegelijk ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Daarnaast sta je in voor controlerondes. Werkuren op weekdagen: - Openingen van 06u00 tot 09u00 - Sluitingen van 16u15 tot 19u15

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE Voor onze bouwklant te Hasselt zijn we op zoek naar een chauffeur CE Transport van en naar de klant/werf Je werkt nationaal

 • Tweetalig Collection Agent Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: FLANDERIJN

  Type: Vaste Job

  In deze functie doe je het pure incassowerk en behandel je concrete dossiers. Hierbij treed je zowel telefonisch als schriftelijk in contact met opdrachtgevers en debiteuren, vooral in het Nederlands en het Frans. Op doelgerichte wijze zoek je als bemiddelaar naar oplossingen rekening houdend met de wensen van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de debiteur. De noden van de opdrachtgever vertaal je in concrete acties.

Zoek naar antwoorden van Ciba Specialty Chemicals in sociale netwerken
Look for responds of Ciba Specialty Chemicals in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ciba Specialty Chemicals. Laat een reactie achter voor Ciba Specialty Chemicals. Ciba Specialty Chemicals bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ciba Specialty Chemicals. Leave a respond for Ciba Specialty Chemicals. Ciba Specialty Chemicals on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ciba Specialty Chemicals op de google maps. Adres en contacten Ciba Specialty Chemicals
Location of Ciba Specialty Chemicals on the google maps. Address and contacts of Ciba Specialty Chemicals

Andere gerelateerde bedrijven als come Ciba Specialty Chemicals Ciba Specialty Chemicals: RENILDA VANDERVOORT | J P P Entreprises | RELAI DU CROULY | BRUGGEMAN NV | GALAPAGOS GENOMICS NV

Other related companies as Ciba Specialty Chemicals: RENILDA VANDERVOORT | J P P Entreprises | RELAI DU CROULY | BRUGGEMAN NV | GALAPAGOS GENOMICS NV

Ciba Specialty Chemicals is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ciba Specialty Chemicals, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02555114746. Het bedrijf Ciba Specialty Chemicals bevindt zich op het adres: Noordkustlaan 18; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 839,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Ciba Specialty Chemicals zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ciba Specialty Chemicals is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ciba Specialty Chemicals is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ciba Specialty Chemicals, openstaande posities, locatie van Ciba Specialty Chemicals op de kaart.

Ciba Specialty Chemicals is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ciba Specialty Chemicals, company assigned to the tax number BE02555114746. The company Ciba Specialty Chemicals is located at the address: Noordkustlaan 18; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 839,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Ciba Specialty Chemicals were not found.
The main activity of Ciba Specialty Chemicals is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ciba Specialty Chemicals is not available. You also can look at reviews of Ciba Specialty Chemicals, open positions, location of Ciba Specialty Chemicals on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ciba Specialty Chemicals, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ciba Specialty Chemicals, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ciba Specialty Chemicals, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ciba Specialty Chemicals, employees, financial statistics.