Christina Cosmetics

Contactgegevens Christina Cosmetics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christina Cosmetics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christina Cosmetics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Deken De Winterstraat 4; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 843 31 54 (+32-03 843 31 54) 03 843 31 54 (+32-03 843 31 54)

Fax (fax): +32 (11) 769-27-87 +32 (11) 769-27-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christina Cosmetics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christina Cosmetics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christina Cosmetics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christina Cosmetics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christina Cosmetics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christina Cosmetics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christina Cosmetics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christina Cosmetics
Products information Christina Cosmetics

BTW identificatienummer (tax): BE05436004638
Ondernemingsnummer: 3783386230
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Christina Cosmetics zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christina Cosmetics
(Get full report from official database of BE for Christina Cosmetics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christina Cosmetics
Addition kinds of activities for Christina Cosmetics

07230401. Fruit (boerderij-gedroogde) verpakkingsdiensten | Fruit (farm-dried) packing services
20230102. Ingeblikte babyformule | Canned baby formula
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
50430103. Drukapparatuur, fotografisch | Printing apparatus, photographic
59991802. bassinets | Bassinets
59991804. Apparatuur voor kinderen, nv | Children's equipment, nec
72319901. Kappers | Hairdressers
80629907. Ziekenhuis, ama goedgekeurd verblijf | Hospital, ama approved residency

Werken bij Christina Cosmetics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christina Cosmetics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christina Cosmetics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christina Cosmetics. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: TSG Belgium

  Type: Vervanging brugpensioen

  De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

 • Verkoopsmedewerker huishoud (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een sterk groeiend bedrijf is Infinity Jobs op zoek naar een verkoopsmedewerker voor de huishoud/interieur afdeling. Dagelijks sta je de klanten te woord en sta je ze bij met raad en daad. Je schikt en stalt de produkten uit en vult aan waar nodig. Daarnaast sta je de kassa bij waar nodig.

 • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

 • Productiemedewerker allround (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze partner, een chemisch bedrijf in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker 2 ploegensysteem. je zorgt voor de opstart, opvolging en afwerking van het productieproces je vult verpakkingen af  je laadt en lost bulkwagens  je staat in voor de reiniging van reactoren, installaties en productiezones  je vervoert grondstoffen met de heftruck  je print labels, CMR documenten, werkaanvragen 

 • SCHILDER DECORATEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor allerhande schilder- en decoratiewerken bij particulieren. De werken omvatten binnen- en buitenschilderwerken, wand- en vloerbekleding en opknappen van meubels. Je werkt hiervoor steeds met een collega.

 • Huishoudhulp in Mechelen (MUIZEN)

  Regio: MUIZEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF GENT

  Type: Studentenjob

  Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

 • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: LA FRECHA

  Type: Studentenjob

  U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

 • Leadership Development Specialist (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: LIDL Belgium & Co

  Type: Vaste Job

  Onze HR-afdeling is volop in beweging om onze doelstellingen voor 2020 te behalen. Daarom zijn we op zoek naar een gedreven iemand die de schouders wenst te zetten onder onze HR-strategie, waarin de groei en ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat. In het training & development team wordt het jouw uitdaging om onze nieuwe leiderschapscultuur verder vorm te geven. Je implementeert ons bestaande leiderschapsmodel ‘building high5 leaders’ Je streeft ernaar om van onze leidinggevenden echte high5 ambassadors te maken Je optimaliseert bestaande modules en trajecten en zorgt voor ondersteunende tools Je werkt ‘voor- en natrajecten’ uit om de transfer of learning optimaal te stimuleren Je staat als interne trainer in voor zowel het inhoudelijk ontwikkelen als het geven van opleidingen en workshops. Je stelt acties op in functie van het ontwikkelen van een leiderschapscultuur Je volgt relevante ontwikkelingen in Leadership op om deze te vertalen naar de praktijk, Je werkt samen met de interne trainers en treedt op als sparring partner tot op Directieniveau Je fungeert als content expert in projecten en slaagt erin om deze van A tot Z zelfstandig uit te werken en gevalideerd te krijgen.

 • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: MARTHA BVBA

  Type: Vaste Job

  Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

 • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

  Type: Vaste Job

  Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

 • Snoeier Tuinaanleg (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TUINEN PERREMAN

  Type: Vaste Job

  Je voert het tuinonderhoud uit voor zowel particuliere als professionele klanten. - Snoeien van bomen, planten,... - Maaien van gazon - Onkruidvrij maken van verhardingen - ...

Zoek naar antwoorden van Christina Cosmetics in sociale netwerken
Look for responds of Christina Cosmetics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christina Cosmetics. Laat een reactie achter voor Christina Cosmetics. Christina Cosmetics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christina Cosmetics. Leave a respond for Christina Cosmetics. Christina Cosmetics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christina Cosmetics op de google maps. Adres en contacten Christina Cosmetics
Location of Christina Cosmetics on the google maps. Address and contacts of Christina Cosmetics

Andere gerelateerde bedrijven als come Christina Cosmetics Christina Cosmetics: Duytschaever C | LE NOIR BONNET | LIEVE & MIREILLE | Coiffure Philippe SPRL | Vitamines

Other related companies as Christina Cosmetics: Duytschaever C | LE NOIR BONNET | LIEVE & MIREILLE | Coiffure Philippe SPRL | Vitamines

Christina Cosmetics is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christina Cosmetics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436004638. Het bedrijf Christina Cosmetics bevindt zich op het adres: Deken De Winterstraat 4; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 436,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Christina Cosmetics zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christina Cosmetics is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christina Cosmetics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christina Cosmetics, openstaande posities, locatie van Christina Cosmetics op de kaart.

Christina Cosmetics is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christina Cosmetics, company assigned to the tax number BE05436004638. The company Christina Cosmetics is located at the address: Deken De Winterstraat 4; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 436,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Christina Cosmetics were not found.
The main activity of Christina Cosmetics is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Christina Cosmetics is not available. You also can look at reviews of Christina Cosmetics, open positions, location of Christina Cosmetics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christina Cosmetics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christina Cosmetics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christina Cosmetics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christina Cosmetics, employees, financial statistics.