Christian Dior

Contactgegevens Christian Dior: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christian Dior: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christian Dior

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise 523; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 642 26 11 (+32-02 642 26 11) 02 642 26 11 (+32-02 642 26 11)

Fax (fax): 02 642 26 25 (+32-02 642 26 25) 02 642 26 25 (+32-02 642 26 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christian Dior: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christian Dior"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christian Dior"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christian Dior, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christian Dior. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christian Dior, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christian Dior. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christian Dior
Products information Christian Dior

BTW identificatienummer (tax): BE02391967773
Ondernemingsnummer: 5077850341
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 304,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Christian Dior zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christian Dior
(Get full report from official database of BE for Christian Dior)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christian Dior
Addition kinds of activities for Christian Dior

22419903. Stof, dierlijke vezel: smal geweven | Fabric, animal fiber: narrow woven
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
38290306. Phototheodolieten, opmeting en tekenapparatuur | Phototheodolites, surveying and drafting equipment
50649909. Suntanning apparatuur en benodigdheden | Suntanning equipment and supplies
50920206. Speelkaarten | Playing cards

Werken bij Christian Dior: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christian Dior: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christian Dior. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christian Dior. Looking for open vacancies in other companies

 • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

 • Chauffeur CE (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 1 goede, meewerkende chauffeur CE. Je bent verantwoordelijk voor het grond- en afbraakverzet dmv een kipper- camion/oplegger.

 • Transportplanner Export (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is actief in de logsitieke sector en gevstigd in Wondelgem. Voor de uitbreiding van hun team is men op zoekn aar een logistiek bediende en meer bepaald een Transportplanner. Jouw taken: - Je plant de opdrachten van de klanten, van punt A naar B, van order tot aflevering. - Je doet dit op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen. - Je houdt rekening met de meest geschikte route, netwerk, transportmiddel én beladingsgraad. - Je stuurt constant bij, bij wijzigingen of onvoorziene omstandigheden.

 • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

 • DRINGEND GEZOCHT: Exclusieve huishoudhulp M/V te Lovendegem 16u/week (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u per week voor een gastgezin wonende te Lovendegem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken en het koken. U hoeft niet te werken op woensdag bij dit gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

  Regio: KIELDRECHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Schoonmaker (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ADECCO BOOM

  Type: Studentenjob

  Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

 • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

 • Bijlesgever economie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • ERVAREN MEUBELMAKER VOOR ATELIER (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: WINDELS TOTAALINRICHTING

  Type: Vaste Job

  Je voert alle werken uit in verband met interieurinrichting en binnenschrijnwerk: meubels en deuren maken. Je werkt uitsluitend in het atelier.

 • Digital Product Manager (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: Uitgeverij Vanden Broele

  Type: Vaste Job

  Je bent, samen met je team en met onze auteurs, de drijvende kracht achter innovatieve kennisoverdracht. Je realiseert zo de verdere groei van bestaande merken en de ontwikkeling van nieuwe producten. Uitgeverij Vanden Broele Innovatieve kennispartner voor openbare besturen, bedrijven, de juridische sector en de welzijnswereld. We bouwen samen aan straffe kennisproducten die het leven van onze klanten en van burgers gemakkelijker maken. Om hen optimaal te kunnen bedienen, breken we al jaren uit het vakje van het “traditionele uitgeven”. Niet voor niets komt 75 % van onze omzet uit digitaal. Stel je voor! Je wekelijkse agenda ziet er altijd goedgevuld en gevarieerd uit: een boeiend gesprek met een interessante auteur. Een brainstormsessie over de ontwikkeling van een nieuw product. Een meeting met de redacteurs die je bijstaan bij de aanlevering van nuttige content. Een planningsvergadering met het sales- en marketingteam. Een overlegmoment met de general manager en de financial manager in functie van jouw strategische plannen om het leven van onze klanten beter te maken. En tussenin nog een interessant congres of een opleiding om je netwerk verder uit te bouwen. Of een klantenbezoek om inspiratie op te doen in functie van nieuwe productontwikkeling. Al die facetten – en nog veel meer – maken samen de job van uitgever. Of toch voor de persoon met de juiste talenten, competenties en drive!

 • Psycholoog/Psychologisch Assistent (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: FLINK!

  Type: Zelfstandige activiteit

  Binnen ons multidisciplinair team staat u enerzijds in voor het psychodiagnostisch onderzoek in samenwerking met andere disciplines. U heeft ervaring met het afnemen van semi-gestructureerde en gestructureerde interviews en spelobservaties, klasobservaties alsook met het afnemen, scoren en interpreteren van de ADOS, CAT, Columbus, Familie in dieren, House Tree Person en Teach. Anderzijds behoort ook therapie geven aan kinderen en jongeren tot uw takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Christian Dior in sociale netwerken
Look for responds of Christian Dior in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christian Dior. Laat een reactie achter voor Christian Dior. Christian Dior bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christian Dior. Leave a respond for Christian Dior. Christian Dior on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christian Dior op de google maps. Adres en contacten Christian Dior
Location of Christian Dior on the google maps. Address and contacts of Christian Dior

Andere gerelateerde bedrijven als come Christian Dior Christian Dior: Glas Ateljee | MAISON DE L'ENFANT | ECOLE FOND. COMMUNALE | FA. JOHAN | Smart Public & Press Relations BVBA

Other related companies as Christian Dior: Glas Ateljee | MAISON DE L'ENFANT | ECOLE FOND. COMMUNALE | FA. JOHAN | Smart Public & Press Relations BVBA

Christian Dior is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christian Dior, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02391967773. Het bedrijf Christian Dior bevindt zich op het adres: Avenue Louise 523; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 304,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Christian Dior zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christian Dior is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christian Dior is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christian Dior, openstaande posities, locatie van Christian Dior op de kaart.

Christian Dior is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christian Dior, company assigned to the tax number BE02391967773. The company Christian Dior is located at the address: Avenue Louise 523; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 304,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Christian Dior were not found.
The main activity of Christian Dior is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christian Dior is not available. You also can look at reviews of Christian Dior, open positions, location of Christian Dior on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christian Dior, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christian Dior, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christian Dior, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christian Dior, employees, financial statistics.