Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA
Private companiesFurniture and Fixtures • Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

Contactgegevens Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Engelstraat 228; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): 051 58 35 94 (+32-051 58 35 94) 051 58 35 94 (+32-051 58 35 94)

Fax (fax): +32 (83) 295-53-53 +32 (83) 295-53-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA
Products information Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06070190429
Ondernemingsnummer: 6453338623
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 563,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

0259. Pluimvee en eieren, niet inbegrepen | Poultry and eggs, nec
3566. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
572299. Huishoudelijke apparaten winkels, nec | Household appliance stores, nec
20450203. Pannenkoekbeslag, bevroren of gekoeld: van gekochte bloem | Pancake batter, frozen or refrigerated: from purchased flour
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker klantendienst (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het opstellen van offertes, het vast leggen van afspraken,... Je beantwoordt vragen van de klanten. Je staat in voor algemene administratie. Je staat in voor telefonie (inbound)

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Teamleader Warehouse (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

 • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

  Regio: DOTTENIJS

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

 • Betonmixerchauffeurs C+E Heist-op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Xtra Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt vanuit onze centrale in Heist-Op-Den-Berg, en levert mortel en stortklaar beton aan de klanten in de regio. - Je staat in voor de controle van de toestand van uw mixer-vrachtwagen voor elke levering en u verzorgt het dagelijkse onderhoud en de reiniging. - Je controleert de vracht bij het laden en lossen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS KUURNE (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Kuurne zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

  Regio: GEETBETS

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

 • Onderhoudstechnieker Belcolade (m/v) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: PURATOS (BELCOLADE)

  Type: Vaste Job

  Bij Belcolade, hét chocoladebedrijf te Aalst, zijn we momenteel op zoek naar een gepassioneerde startende technieker of een technieker met ervaring! Hij of zij heeft kennis van o.a. mechanica, hydraulica en pneumatica. Je krijgt ook de kans om veel bij te leren en door te groeien in een omgeving met een breed gamma aan installaties. Als medewerker van het technisch onderhoud bij Belcolade, zal je volgende taken uitvoeren: Preventief onderhoud van het machinepark, zoals smeren, vervangen van oliën, lagers, slijtstukken, ... Curatief onderhoud, namelijk het herstellen van defecte machines. Uitwisselen van informatie betreffende de lopende anomalieën (technische problemen). Begeleiden en assisteren van specialisten/externen bij technische interventies. Doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties van machines. Invullen van werkbonnen. Controleren en in goede staat houden van gereedschappen. Vervullen van een wachtdienst in een beurtrolsysteem. Deelnemen aan de maandelijkse maintenance meeting.

 • Diëtist(e) / voedingsdeskundige (TILDONK)

  Regio: TILDONK

  Bedrijf: SPORTKINELAB

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben je gepassioneerd door alles wat met voeding, gewichtsbeheersing, sportvoeding te maken heeft? Dan ben jij de persoon die wij zoeken.

 • Bedrijventerreinmanager (HAASRODE)

  Regio: HAASRODE

  Bedrijf: C-VALLEY LEUVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  ·Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle aanwezige bedrijven, op het researchpark Haasrode en de ambachtenzone, en derde partijen (zoals stad Leuven, omliggende gemeentes van Haasrode, Interleuven, POM, VOKA, …). ·Je voelt de noden van de aanwezige bedrijven aan en weet hier op een gestructureerde manier op in te spelen. ·Je bent verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden en je onderhoudt de relatie met bestaande leden. ·Als bedrijventerreinmanager groepeer en coördineer je gezamenlijke actieplannen voor de diverse bedrijven op het bedrijventerrein, dit in samenspraak met de voorzitter en de trekkers van de werkgroepen. ·Als bedrijventerreinmanager organiseer je een aantal events op jaarbasis, dit rond een bepaald topic of als zuiver netwerkevent. ·Je stelt jaarlijkse actieplannen op in samenspraak met de werkgroepen en stelt deze ter goedkeuring voor aan de raad van bestuur en algemene vergadering van C-Valley Leuven. ·Je deelt je expertise met de stakeholders van C-Valley Leuven, je werkt als echte teamplayer actief samen in de werkgroepen en denkt creatief mee om de gemeenschappelijke projecten tot een goed einde te brengen. Je ondersteunt hierbij de trekkers van de werkgroepen.

 • KINESITHERAPEUT/KINESITHERAPEUTE (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: VANLERBERGHE-VERSCHAEVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor mijn bestaande kiné praktijk ben ik op zoek naar een gemotiveerde collega om mij een 20-tal uur per week bij te staan. Je staat in voor het allround takenpakket binnen kinesitherapie.

 • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Flexijob

  Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Leave a respond for Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA. Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA
Location of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: BANCONTACT-MISTER CASH | VERWERKINGSBEDRIJF VOOR NEVENPRODUCTEN IN DE STAALNIJVERHEID NV | Franckx R | Simakon BVBA | EWOUD VAN DER AUWERA

Other related companies as Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA: BANCONTACT-MISTER CASH | VERWERKINGSBEDRIJF VOOR NEVENPRODUCTEN IN DE STAALNIJVERHEID NV | Franckx R | Simakon BVBA | EWOUD VAN DER AUWERA

Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06070190429. Het bedrijf Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Engelstraat 228; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 563,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA op de kaart.

Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE06070190429. The company Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is located at the address: Engelstraat 228; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 563,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA were not found.
The main activity of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, open positions, location of Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christiaen Wim Vlasbedrijf BVBA, employees, financial statistics.