Christex NV

Contactgegevens Christex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Christex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Christex NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Elfde julistraat 132; 8530; Harelbeke, België

Telefoon (phone): 056 71 48 53 (+32-056 71 48 53) 056 71 48 53 (+32-056 71 48 53)

Fax (fax): 056 71 04 97 (+32-056 71 04 97) 056 71 04 97 (+32-056 71 04 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Christex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Christex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Christex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Christex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Christex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Christex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Christex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Christex NV
Products information Christex NV

BTW identificatienummer (tax): BE04189331054
Ondernemingsnummer: 9986541748
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Restaurants - Installation & equipment; Blankets & bedspreads - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment^^Restaurants - Installation & equipment; Household linen - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Christex NV
(Get full report from official database of BE for Christex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Christex NV
Addition kinds of activities for Christex NV

275401. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
27410402. Muziek, boek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Music, book: publishing only, not printed on site
35310802. Backhoe-gemonteerde, hydraulisch aangedreven bijlagen | Backhoe mounted, hydraulically powered attachments
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair
76992204. Brandbeveiliging (militaire) apparatuur reparatie | Fire control (military) equipment repair

Werken bij Christex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Christex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Christex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Christex NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitsmedewerker in 2 ploegen (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Tempo Inhouse Kuehne+Nagel (Eindh)

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als kwaliteitsmedewerker werk je actief mee vanuit het magazijn aan een correcte en tijdige oplevering van de goederen voor outbound. Samen met het operationele magazijnteam zorg je onder meer voor controle van de uitgevoerde instructies van in- en outbound. Je neemt als kwaliteitsmedewerker de volgende taken en verantwoordelijkheden voor je rekening : ¿Kwaliteitscontroles : bijv. controles uitvoeren op paletten: beschadigingen, aantallen, hoogtes, manier van stapelen, ... ¿Problemen en verbeteringen in het kwaliteitsbewaking identificeren, meewerken aan de analyse van de oorzaken, verbeteringen voorstel kwallen en verbeteringen (deels) zelf mee uitvoeren. ¿Je bent het operationele aanspreekpunt voor het kwaliteitsbeheer op de afdeling.

 • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

 • Operator m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor het optimaal functioneren van enkele productiemachines volgens de geldende instructies en voorschriften inzake veiligheid en hygiëne. Je neemt procestechnische taken waar en bent tevens verantwoordelijk voor de procescontrole. Je volgt daartoe een aantal specifieke productieprocessen en parameters op binnen de controlekamer en ook ter plaatse aan de productiemachines. Je voert de vereiste kwaliteitscontroles uit en vervolledigt de daartoe bestemde formulieren. Voorts verzorg je het algemeen onderhoud en kom je tussen bij (eenvoudige) storingen, voer je het klein onderhoud uit aan enkele productiemachines en zorg je voor een goed onderhouden, hygiënische productieomgeving.

 • Technisch magazijnier (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant actief in de metaalsector zijn we op zoek naar magazijnier. Je zal instaan voor het bevoorraden van de productielijn, het klaarleggen van materiaal alsook het afboeken van goederen in het computerprogramma Navision. Je rijdt dagelijks met de hef en reachtruck.

 • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

  Regio: KOEKELARE

  Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: UZ LEUVEN

  Type: Vaste Job

  Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

 • Accountant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Walters People Belgium

  Type: Vaste Job

  Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

 • Bouwkundig Tekenaar (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AlphaZ

  Type: Vaste Job

  Als bouwkundig tekenaar sta je aan de basis van de uitvoering van projecten. Je bent actief binnen industriële toepassingen en biedt ondersteuning aan de afdeling bouwkunde. Jouw takenpakket: Je voert bouwkundige tekenwerkopdrachten uit met AutoCad. Je kan, waar nodig, steeds terugvallen op jouw uitgebreide kennis wapenings- en bekistingsplannen. Je voert een waaier aan tekenopdrachten uit in opdracht van de projectingenieurs bouwkunde. Je overlegt met zowel projectingenieurs als ontwerpers. Je gaat zelfstandig aan de slag met de verschillende opdrachten. Daarnaast ben je nauwkeurig en sta je open om nieuwe zaken aan te leren.

 • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: VIND Torhout

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

 • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

 • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HARTE TROEF

  Type: Flexijob

  Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Christex NV in sociale netwerken
Look for responds of Christex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Christex NV. Laat een reactie achter voor Christex NV. Christex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Christex NV. Leave a respond for Christex NV. Christex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Christex NV op de google maps. Adres en contacten Christex NV
Location of Christex NV on the google maps. Address and contacts of Christex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Christex NV Christex NV: PAPETERIE LEPIECE | Frerotte Véronique | ANITA VAN DEN WOUWER | VAN LOOY-VERSWEYVELD | JAN VANDERSMISSEN

Other related companies as Christex NV: PAPETERIE LEPIECE | Frerotte Véronique | ANITA VAN DEN WOUWER | VAN LOOY-VERSWEYVELD | JAN VANDERSMISSEN

Christex NV is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Christex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04189331054. Het bedrijf Christex NV bevindt zich op het adres: Elfde julistraat 132; 8530; Harelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 521,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Restaurants - Installation & equipment; Blankets & bedspreads - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment^^Restaurants - Installation & equipment; Household linen - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment.
De hoofdactiviteit van Christex NV is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Christex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Christex NV, openstaande posities, locatie van Christex NV op de kaart.

Christex NV is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Christex NV, company assigned to the tax number BE04189331054. The company Christex NV is located at the address: Elfde julistraat 132; 8530; Harelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 521,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Restaurants - Installation & equipment; Blankets & bedspreads - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment^^Restaurants - Installation & equipment; Household linen - Mfg. & Whol.; Sports goods - Retail; Hotels - Installation & equipment.
The main activity of Christex NV is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Christex NV is not available. You also can look at reviews of Christex NV, open positions, location of Christex NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Christex NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Christex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Christex NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Christex NV, employees, financial statistics.