Chris Vleeswaren

Contactgegevens Chris Vleeswaren: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Vleeswaren: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Vleeswaren

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Naamsesteenweg 334; 3800; Sint-Truiden, België

Telefoon (phone): 011 68 55 45 (+32-011 68 55 45) 011 68 55 45 (+32-011 68 55 45)

Fax (fax): +32 (84) 462-65-29 +32 (84) 462-65-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Vleeswaren: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Vleeswaren"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Vleeswaren"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Vleeswaren, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Vleeswaren. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Vleeswaren, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Vleeswaren. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Vleeswaren
Products information Chris Vleeswaren

BTW identificatienummer (tax): BE03710601806
Ondernemingsnummer: 6283325195
Hoofdstad (capital): 877,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 291,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Chris Vleeswaren zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Vleeswaren
(Get full report from official database of BE for Chris Vleeswaren)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Vleeswaren
Addition kinds of activities for Chris Vleeswaren

372803. Vliegtuigen landing assemblies en remmen | Aircraft landing assemblies and brakes
22119917. Grasperken, katoen | Lawns, cotton
23390301. Atletische kleding: vrouwen, misses 'en junioren' | Athletic clothing: women's, misses', and juniors'
28330211. Efedrine en derivaten | Ephedrine and derivatives
36440102. Koppelingsdozen, elektrisch | Junction boxes, electric
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
49230000. Gas transmissie en distributie | Gas transmission and distribution
76991805. Garage deur reparatie | Garage door repair
87419902. Bouwmanagement | Construction management

Werken bij Chris Vleeswaren: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Vleeswaren: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Vleeswaren. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Vleeswaren. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Extrusie - 3 Ploegen (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zele, gespecialiseerd in de productie van kunststofverpakkingen, zijn wij op zoek naar een extrusie operator. Hierbij sta je in voor een goede opvolging van het productieproces. Eventueel kan je ingrijpen wanneer nodig. Instellen van machines rekening houdende met de nodige parameters Afgewerkte producten inpakken (manueel of geautomatiseerd) Kwaliteitscontroles uitvoeren volgens welbepaalde procedures Data registreren in het computersysteem Preventief onderhoud uitvoeren aan de machine en technische storingen melden

 • Logistiek bediende (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een gedreven logistiek bediende. Je zal instaan voor het plannen van transporten in de regio Oost-en West vlaanderen en Henegouwen. Je zal samen met jouw collega's de transporten zo efficiënt mogelijk inplannen. Bovendien ben jij het aanspreekpunt voor logistieke vragen. Je zal zowel telefonisch als per mail contact hebben met klanten zowel in het Nederlands, Frans en Engels. Ten slot sta je in voor de daarbijhorende administratie.

 • Technieker - regio Oost Vlaanderen (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn we op zoek naar een technieker met ervaring en/of kennis van electronica. Je werkt mee aan de preventieve en correctieve onderhouden van spoorweglijnen. Ook zal je fouten moeten opsporen en preventieve werkzaamheden uitvoeren . Verder sta je in voor de controles van diverse seinkasten.

 • Machinebediener dag (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiale KMO in Anzegem zijn we op zoek naar machine operatoren. Onze klant staat in voor het bewerken van kleefband. Tot je taken behoren: instellen van de machine adhv parameters kwaliteitscontrole door steekproeven verpakken van goederen en klaarzetten voor verzending klein onderhoud van de machines: schoonmaken

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Kapper student (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een Kapsalon in Sint-truiden, zijn we opzoek naar een student. Volg je de opleiding kapper? Wil je graag op zaterdag bijleren? Solliciteer dan meteen!

 • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Securitas

  Type: Vaste Job

  Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

 • Projectleider | sterk bouwbedrijf klasse 7 (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Als projectleider hebt u verantwoordelijkheden binnen aankoop, project realisatie, facturatie, kwaliteit en veiligheid. U verzorgt contacten met de klant, architect, ingenieur en onderaannemers U legt onderaannemers vast na commerciële besprekingen U tekent het werfinrichtingsplan uit U start de werf op U houdt toezicht op de uitvoering door de werfleider U werkt de uitvoeringsdetails uit en legt de algemene werfplanning en opvolging vast U woont werfvergaderingen bij U controleert de werf, de werken van het eigen personeel en de onderaannemers U bewaakt het budget van de werf U bespreekt de facturatie, maakt de vorderingsstaten, meerwerken, meetstaten en nacalculatie op U werkt mee aan de kwaliteit en veiligheid op de werf

 • Credit Controller (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

 • Verpleegkundige De Haan (DE HAAN)

  Regio: DE HAAN

  Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse zorg en verpleging, medicatietoediening, wondzorg, opvolgen zorgplan en /of revalidatieplan en de psychologische ondersteuning van de patiënt. Je registreert in het elektronisch zorgdossier. Je bepaalt en volgt de behoeften van onze patiënt in overleg met de collega’s.

 • LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio KORTRIJK/WEST-VLAANDEREN) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: KO2018.

Zoek naar antwoorden van Chris Vleeswaren in sociale netwerken
Look for responds of Chris Vleeswaren in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Vleeswaren. Laat een reactie achter voor Chris Vleeswaren. Chris Vleeswaren bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Vleeswaren. Leave a respond for Chris Vleeswaren. Chris Vleeswaren on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Vleeswaren op de google maps. Adres en contacten Chris Vleeswaren
Location of Chris Vleeswaren on the google maps. Address and contacts of Chris Vleeswaren

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Vleeswaren Chris Vleeswaren: Amandine | AN MARTENS | MAGIC VITRES | PATRICK LIBBRECHT | ELNAGH-WIJCKMANS MOTORHOMES

Other related companies as Chris Vleeswaren: Amandine | AN MARTENS | MAGIC VITRES | PATRICK LIBBRECHT | ELNAGH-WIJCKMANS MOTORHOMES

Chris Vleeswaren is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Vleeswaren, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03710601806. Het bedrijf Chris Vleeswaren bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 334; 3800; Sint-Truiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 877,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 291,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chris Vleeswaren zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chris Vleeswaren is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Vleeswaren is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Vleeswaren, openstaande posities, locatie van Chris Vleeswaren op de kaart.

Chris Vleeswaren is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris Vleeswaren, company assigned to the tax number BE03710601806. The company Chris Vleeswaren is located at the address: Naamsesteenweg 334; 3800; Sint-Truiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 877,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 291,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chris Vleeswaren were not found.
The main activity of Chris Vleeswaren is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Vleeswaren is not available. You also can look at reviews of Chris Vleeswaren, open positions, location of Chris Vleeswaren on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Vleeswaren, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Vleeswaren, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Vleeswaren, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Vleeswaren, employees, financial statistics.