Chris Tentenverhuur

Particuliere bedrijvenBosbouw • Chris Tentenverhuur
Private companiesForestry • Chris Tentenverhuur

Contactgegevens Chris Tentenverhuur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chris Tentenverhuur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chris Tentenverhuur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krekelhoek 20; 9200; Dendermonde (Grembergen), België

Telefoon (phone): 052 22 13 07; 0477 67 13 71 (+32-052 22 13 07; 0477 67 13 71) 052 22 13 07; 0477 67 13 71 (+32-052 22 13 07; 0477 67 13 71)

Fax (fax): 052 22 13 07 (+32-052 22 13 07) 052 22 13 07 (+32-052 22 13 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chris Tentenverhuur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chris Tentenverhuur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chris Tentenverhuur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chris Tentenverhuur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chris Tentenverhuur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chris Tentenverhuur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chris Tentenverhuur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chris Tentenverhuur
Products information Chris Tentenverhuur

BTW identificatienummer (tax): BE09173004150
Ondernemingsnummer: 1110961914
Hoofdstad (capital): 897,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Party supplies - Rental

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chris Tentenverhuur
(Get full report from official database of BE for Chris Tentenverhuur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chris Tentenverhuur
Addition kinds of activities for Chris Tentenverhuur

01799906. Kiwi boerderij | Kiwi farm
23359903. Housedresses | Housedresses
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type
57140000. Drapery en stoffering winkels | Drapery and upholstery stores
67329902. Educatief vertrouwen management | Educational trust management
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair

Werken bij Chris Tentenverhuur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chris Tentenverhuur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chris Tentenverhuur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chris Tentenverhuur. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

 • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

 • Bediende Facturatie Brandweerzone Centrum Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Poolstok

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als medewerker facturatie kom je terecht in een team van 5 personen: - Jouw kerntaak ligt op de facturatie wespenverdelging en andere administratieve taken (vb datacontrole, telefoons beantwoorden) - Debiteurnummers opvragen in WEBBV (bevolkingstoepassing) en via interface opmaak facturen. - Uitrollen uit SAP en versturen naar de burger.

 • Finance Operator - Laken (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Finance Operator (m/v) voor een bedrijf actief in de retailsector. Het bedrijf is gevestigd in Laken en bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Finance Operator zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je controleert de aankoopfacturen; Je staat in voor de opvolging en de administratieve verwerking van openstaande rekeningen; Je onderzoekt de redenen van uitstel en rapporteert hierover; Je ondersteunt de algemene boekhouding (vb. Btw-aangiftes en afsluitingen). By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Stikster/stikker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

 • Werfleider (M/V) (HAMONT-ACHEL)

  Regio: HAMONT-ACHEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf in de regio van Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een werfleider (M/V) Het takenpakket ziet er als volgt uit: - Opvolgen van projecten ter plaatse (straatmeubilair) - Projecten begeleiden tot en met de oplevering - Overleggen met opdrachtgevers , architecten en werfleiders omtrent de voortgang van de projecten. - Ondersteuning geven van de calculatie dienst. - Voorbereiding van de productie in samenspraak met de productie afdelingen. - Indien noodzakelijk de plaatsingsploegen op de werf ondersteunen.

 • operator 2 ploegen (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO LIERDE/GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: GREENHOUSE ZOTTEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Lierde/Geraardsbergen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

 • HVAC Technieker (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Leercontract

  Onze klant is specialist in industriële installaties en onderhoud. Als HVAC-Technieker heb je volgende taken: Je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de HVAC-installaties (elektriciteit, koeling, verwarming, ...). Je spoort defecten aan verwarmings- en koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties, split units, ventilatoren, klimatisatie op en lost ze op. Je voert ook werken uit op sanitaire installaties. Je voert kleine installatiewerken uit. Je werkt zowel in team als zelfstandig.

 • Flexi zaal -en keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Chris Tentenverhuur in sociale netwerken
Look for responds of Chris Tentenverhuur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chris Tentenverhuur. Laat een reactie achter voor Chris Tentenverhuur. Chris Tentenverhuur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chris Tentenverhuur. Leave a respond for Chris Tentenverhuur. Chris Tentenverhuur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chris Tentenverhuur op de google maps. Adres en contacten Chris Tentenverhuur
Location of Chris Tentenverhuur on the google maps. Address and contacts of Chris Tentenverhuur

Andere gerelateerde bedrijven als come Chris Tentenverhuur Chris Tentenverhuur: CHRISTIANE LECOMTE | VERLINDEN FRANS | DERNIER RENE | HUBERT MAESSEN | DIANEL GRAPHICS NV

Other related companies as Chris Tentenverhuur: CHRISTIANE LECOMTE | VERLINDEN FRANS | DERNIER RENE | HUBERT MAESSEN | DIANEL GRAPHICS NV

Chris Tentenverhuur is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chris Tentenverhuur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09173004150. Het bedrijf Chris Tentenverhuur bevindt zich op het adres: Krekelhoek 20; 9200; Dendermonde (Grembergen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 897,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Party supplies - Rental.
De hoofdactiviteit van Chris Tentenverhuur is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chris Tentenverhuur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chris Tentenverhuur, openstaande posities, locatie van Chris Tentenverhuur op de kaart.

Chris Tentenverhuur is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chris Tentenverhuur, company assigned to the tax number BE09173004150. The company Chris Tentenverhuur is located at the address: Krekelhoek 20; 9200; Dendermonde (Grembergen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 897,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Party supplies - Rental.
The main activity of Chris Tentenverhuur is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chris Tentenverhuur is not available. You also can look at reviews of Chris Tentenverhuur, open positions, location of Chris Tentenverhuur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chris Tentenverhuur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chris Tentenverhuur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chris Tentenverhuur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chris Tentenverhuur, employees, financial statistics.