CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

Contactgegevens CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Hauglustaine 14-18; 4834; Limbourg (Goé), België

Telefoon (phone): 087 76 23 68 (+32-087 76 23 68) 087 76 23 68 (+32-087 76 23 68)

Fax (fax): +32 (50) 800-19-27 +32 (50) 800-19-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE
Products information CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

BTW identificatienummer (tax): BE01539703369
Ondernemingsnummer: 9772583007
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 811,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE
Addition kinds of activities for CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
5932. Gebruikt winkelartikelen | Used merchandise stores
20839901. Gerstemout | Barley malt
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
34969915. Draadwikkeling | Wire winding
39959902. Kistbekleding | Casket linings
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

 • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

 • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Start People Inhouse IPG

  Type: Studentenjob

  Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

 • Logistiek bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor een bloeiend, jong hostessenbureau zoeken wij een handige duizendpoot! Opruimen, ordenen, sorteren van uniformen en kleine materialen Stockbeheer + telling Kleine klusjes zoals bv. kast in elkaar steken, naar containerpark gaan, materialen leveren/ ophalen, auto's wassen,... Deze functie betreft 1 dag per week werken (onderling overeen te komen)

 • Jobstudent (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Werfleider (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: VERELST BEDRIJFSBOUW EN RENOVATIE

  Type: Vaste Job

  Als Werfleider ben je verantwoordelijke voor de dagdagelijkse organisatie van de werf, de coördinatie en controle van de onderaannemers. Je bent verantwoordelijk voor: De begeleiding van en het toezicht op de ploegbazen en de arbeiders Het maken van een gedetailleerde werfvoorbereiding en een planning voor levering van materialen en/of onderaannemers. Het leiden van de werfvergaderingen. De werfadministratie alsook controle op de naleving van de kwaliteits, milieu- en veiligheidsvoorschriften. Het opstellen van een financiële planning a.d.h.v rendementen en budgetten. Je bewaakt de vooropgestelde planning en zal proactief bijsturen. Je rapporteert aan de projectleider.

 • SHOP MANAGER - KLEDINGZAAK - GENT CENTRUM 7225117 / 6 C (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Vaste Job

  Samen met onze klant, een kledingketen gericht naar een jong publiek, zijn wij op zoek naar een SHOPMANAGER U staat in voor de goede werking van de winkel. De commerciële richtlijnen die u worden toegewezen volgt u nauwgezet uit en legt hiervoor verantwoordelijkheid af aan uw District Manager. U zorgt voor een piekfijne look van uw shop. U komt vriendelijk, sociaal en geïnteresseerd over bij de klant. Uw motivatie is aanstekelijk en bent organisatorisch ingesteld.

 • werkvoorbereider (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: MINUS

  Type: Vaste Job

  op basis van het ontwerpdossier, zorg je ervoor dat projecten technisch zodanig voorbereid zijn, zodat ze in productie, montage en plaatsing op een kwalitatieve en efficiënte manier uitgevoerd kunnen worden. deze voorbereidingsfase omvat zowel het uitvoeringsdossier als de projectgebonden aankopen

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Laat een reactie achter voor CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. Leave a respond for CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE. CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE
Location of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: TRANSP. AERTS-BERVOETS ZN | PITLANE | HUBERT ROGISTER | Fibrex | GROEP SWINNEN

Other related companies as CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE: TRANSP. AERTS-BERVOETS ZN | PITLANE | HUBERT ROGISTER | Fibrex | GROEP SWINNEN

CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01539703369. Het bedrijf CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE bevindt zich op het adres: Rue Hauglustaine 14-18; 4834; Limbourg (Goé). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 811,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, openstaande posities, locatie van CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE op de kaart.

CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, company assigned to the tax number BE01539703369. The company CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is located at the address: Rue Hauglustaine 14-18; 4834; Limbourg (Goé). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 811,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE were not found.
The main activity of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, open positions, location of CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATIER DE LA GILEPPE-PRALINES MIREILLE, employees, financial statistics.