Chocolates Keerman

Contactgegevens Chocolates Keerman: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolates Keerman: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolates Keerman

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Welvaartstraat 23; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 37 34 72 (+32-050 37 34 72) 050 37 34 72 (+32-050 37 34 72)

Fax (fax): +32 (12) 728-49-83 +32 (12) 728-49-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolates Keerman: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolates Keerman"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolates Keerman"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolates Keerman, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolates Keerman. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolates Keerman, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolates Keerman. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolates Keerman
Products information Chocolates Keerman

BTW identificatienummer (tax): BE04311828613
Ondernemingsnummer: 2811920166
Hoofdstad (capital): 326,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 318,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolates Keerman
(Get full report from official database of BE for Chocolates Keerman)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolates Keerman
Addition kinds of activities for Chocolates Keerman

396101. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
20330102. Catsup: verpakt in blikjes, potten, enz. | Catsup: packaged in cans, jars, etc.
22690102. Labels, katoen: gedrukt | Labels, cotton: printed
23710105. Hoeden, vacht | Hats, fur
33390202. Platina groepsmetaal raffinage (primaire) | Platinum group metal refining (primary)
36510204. Video triggers (afstandsbediening tv apparaten) | Video triggers (remote control tv devices)

Werken bij Chocolates Keerman: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolates Keerman: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolates Keerman. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolates Keerman. Looking for open vacancies in other companies

 • Verantwoordelijke Sales Support (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ACTIEF DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanspreekpunt ondersteun je een 8-tal collega's die de aan- en verkoop regelen via het concept van trading. Nadat één van hen een aan- of verkoop heeft vastgelegd, schiet jij meteen in actie! Je volgt de betaling van de klanten en leveranciers op de voet. Daarnaast ben jij ook verantwoordelijk voor de organisatie van het transport. Hierbij communiceer je voornamelijk Skype en mail. Is een betaling gestort? Dan verwerk je deze in het systeem. Op die manier beheer je de cashflow en kan je de leverdatum bepalen, bevestigingen geven aan de leveranciers en klanten en afspreken met de transporteurs en magazijnen. Belt de klant je op met één of meer problemen? Dan neem jij zelfstandig beslissingen om de verkoop en aankoop zo goed mogelijk af te ronden binnen een vooropgestelde winstmarge. Je plooit niet en blijft gefocust zodat je foutloos de ideale oplossing kan aanbieden. Hierbij kan je zowel in het Nederlands, Engels en Frans gesprekken voeren en schriftelijk communiceren. Je kan snel schakelen tussen de verschillende taken, want een verkoop regelen vraagt constante communicatie en aansturing van de verschillende partijen. Hierbij handel je binnen de strikte procedures met een goede dosis gezond verstand. Als de verkoop volledig rond is dan registreer je alles in een stukkenbundel zodat de administratie dit kan verwerken. Op het einde van de dag heb je door het bewaken van de afspraken en het opvolgen van de verschillende procedures een hoger rendement voor het bedrijf mogelijk gemaakt.

 • All-Round Medewerker (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zonhoven zijn we op zoek naar een All-Round Medewerker. Je kan ingeschakeld worden als productiearbeider, magazijnier en hulpkoerier, afhankelijk van de nood binnen het bedrijf. Je kan onder meer instaan voor het correct afwegen van de grondstoffen en mengen, op basis van recepturen. Dit betekent dat je de recepturen goed moet lezen, interpreteren en soms ook hoeveelheden kan omrekenen. Tijdens het hele proces zorg je ervoor dat je eigen werkruimte proper blijft. Als magazijnier moet je de orders klaarmaken, op basis van orderpicklijsten. Daarnaast kan het ook zijn dat je mee gaat leveren met de chauffeur. Soms moet je de producten manueel tillen en binnendragen bij de klant. Dit betekent dat je telkens zakken van 25 kg moet tillen, wat fysiek zwaarder werk is. Bovendien moet je klantgericht en vriendelijk zijn.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GISTEL - OUDENBURG (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Gistel - Oudenburg zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

  Regio: LEDEBERG

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

 • Credit Controller (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Financial Talents Brussel

  Type: Vaste Job

  Als Credit Controller krijg je volgende verantwoordelijkheden Je waakt over de inkomende betalingen van je toegewezen klantenportefeuille. Hierbij zorg je er voor dat je klanten tijdig hun facturen betalen Voor je klanten ben jij het 1e aanspreekpunt en bouwt met hen een vertrouwensrelatie uit Je zorgt voor een correcte verwerking van de bankuittreksels en het versturen van aanmaningen, indien nodig Je volgt de juridische dossiers op van je eigen klanten (incasso, falingen, curatele, advocatendossiers) Van potentiële klanten beoordeel je de kredietwaardigheid Als credit controller werk je nauw samen met andere diensten Adhv rapporten en analyses hou je het management op de hoogte van je dossiers Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten gelegen in Vilvoorde zijn we actief op zoek naar een Credit Controller met ervaring in B2B. Onze klant is een zeer bekende speler binnen zijn segment en weet zijn mensen te bedanken met fun @ work en interne doorgroeimogelijkheden. 

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

  Regio: KNESSELARE

  Bedrijf: ANN CHIJS

  Type: Vaste Job

  Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

 • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Chocolates Keerman in sociale netwerken
Look for responds of Chocolates Keerman in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolates Keerman. Laat een reactie achter voor Chocolates Keerman. Chocolates Keerman bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolates Keerman. Leave a respond for Chocolates Keerman. Chocolates Keerman on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolates Keerman op de google maps. Adres en contacten Chocolates Keerman
Location of Chocolates Keerman on the google maps. Address and contacts of Chocolates Keerman

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolates Keerman Chocolates Keerman: ZILVER STER MERCEDES | DICKENS L BVBA | G. LEMAIRE | DENT-SERVICE | C. CAMPAERT

Other related companies as Chocolates Keerman: ZILVER STER MERCEDES | DICKENS L BVBA | G. LEMAIRE | DENT-SERVICE | C. CAMPAERT

Chocolates Keerman is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolates Keerman, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04311828613. Het bedrijf Chocolates Keerman bevindt zich op het adres: Welvaartstraat 23; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 326,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 318,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolates Keerman is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolates Keerman is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolates Keerman, openstaande posities, locatie van Chocolates Keerman op de kaart.

Chocolates Keerman is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolates Keerman, company assigned to the tax number BE04311828613. The company Chocolates Keerman is located at the address: Welvaartstraat 23; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 326,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 318,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolates Keerman is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolates Keerman is not available. You also can look at reviews of Chocolates Keerman, open positions, location of Chocolates Keerman on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolates Keerman, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolates Keerman, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolates Keerman, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolates Keerman, employees, financial statistics.