Chocolaterie Manon

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Chocolaterie Manon
Private companiesCoal Mining • Chocolaterie Manon

Contactgegevens Chocolaterie Manon: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Manon: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Manon

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Noordstraat 64; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): +32 (53) 999-61-88 +32 (53) 999-61-88

Fax (fax): 051 24 76 42 (+32-051 24 76 42) 051 24 76 42 (+32-051 24 76 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Manon: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Manon"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Manon"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Manon, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Manon. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Manon, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Manon. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Manon
Products information Chocolaterie Manon

BTW identificatienummer (tax): BE08595397949
Ondernemingsnummer: 5983673095
Hoofdstad (capital): 130,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Ice cream; Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Manon
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Manon)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Manon
Addition kinds of activities for Chocolaterie Manon

6732. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
28690503. Parfum materialen, synthetisch | Perfume materials, synthetic
50510207. Ferrometalen | Ferrous metals
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
50789903. Koelaggregaten, motorvoertuigen | Refrigeration units, motor vehicles
73890412. Textiel vouw- en verpakkingsdiensten | Textile folding and packing services

Werken bij Chocolaterie Manon: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Manon: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Manon. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Manon. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • Hulpdrukker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De job als hulpdrukker of de afdeling rotatiedruk bestaat uit : -het instellen van de verpakkingsstraat achter de drukpers; -het volgens stapelschelschema's stapelen van drukwerk op pallets; -het assisteren vn de drukkers met alle voorkomende werkzaamheden.

 • Bediende HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn momenteel op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke ondersteuning van de HR afdeling. Je wordt ingeschakeld voor het opstellen van dossiers mbt tijdskrediet, het opvolgen van de tijdsregistratie, algemene administratieve ondersteuning, klassement,... Kortom een zeer gevarieerde job!

 • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

 • Verkoper kledij en accessoires (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gerenommeerde kledingzaak te Hasselt, zijn we op zoek naar een shopmedewerker. Je zal instaan voor het hele proces. Zo verwelkom je de klanten en sta je hen met raad en daad bij. Je doet er alles voor dat klanten met een glimlach buiten gaan.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

  Regio: VUCHT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

  Regio: SCHILDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Vrijwillige THERAPEUTEN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek therapie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de animator tijdens de animatie-activiteiten Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

  Type: Studentenjob

  Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

 • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: ARONIA

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

 • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

 • Klusjesman regio Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Manon in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Manon in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Manon. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Manon. Chocolaterie Manon bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Manon. Leave a respond for Chocolaterie Manon. Chocolaterie Manon on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Manon op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Manon
Location of Chocolaterie Manon on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Manon

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Manon Chocolaterie Manon: BART KESTELEYN | THةآTRE ROYALE DE TOONE | FRITUUR BOMPA | COIFFURE LADY M | LIEVEN VAN NESTE

Other related companies as Chocolaterie Manon: BART KESTELEYN | THةآTRE ROYALE DE TOONE | FRITUUR BOMPA | COIFFURE LADY M | LIEVEN VAN NESTE

Chocolaterie Manon is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Manon, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08595397949. Het bedrijf Chocolaterie Manon bevindt zich op het adres: Noordstraat 64; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 130,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Ice cream; Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Manon is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Manon is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Manon, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Manon op de kaart.

Chocolaterie Manon is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Manon, company assigned to the tax number BE08595397949. The company Chocolaterie Manon is located at the address: Noordstraat 64; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 130,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Ice cream; Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Manon is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Manon is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Manon, open positions, location of Chocolaterie Manon on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Manon, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Manon, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Manon, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Manon, employees, financial statistics.