CHOCOLATERIE JACALI NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • CHOCOLATERIE JACALI NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • CHOCOLATERIE JACALI NV

Contactgegevens CHOCOLATERIE JACALI NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATERIE JACALI NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATERIE JACALI NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugsesteenweg 95; 8450; Bredene, België

Telefoon (phone): 059 34 03 30 (+32-059 34 03 30) 059 34 03 30 (+32-059 34 03 30)

Fax (fax): 059 34 03 31 (+32-059 34 03 31) 059 34 03 31 (+32-059 34 03 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATERIE JACALI NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATERIE JACALI NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATERIE JACALI NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATERIE JACALI NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATERIE JACALI NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATERIE JACALI NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATERIE JACALI NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATERIE JACALI NV
Products information CHOCOLATERIE JACALI NV

BTW identificatienummer (tax): BE06195983886
Ondernemingsnummer: 8892852783
Hoofdstad (capital): 794,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in CHOCOLATERIE JACALI NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATERIE JACALI NV
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATERIE JACALI NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATERIE JACALI NV
Addition kinds of activities for CHOCOLATERIE JACALI NV

28650111. Kleurstoffen: azine, azo, aziëzuur | Dyes: azine, azo, azoic
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
51629902. Kunststoffolie | Plastics film
65139901. Appartement hotel operatie | Apartment hotel operation

Werken bij CHOCOLATERIE JACALI NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATERIE JACALI NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATERIE JACALI NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATERIE JACALI NV. Looking for open vacancies in other companies

 • GARNIERDER (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal instaan voor het garnieren van stoelen, zetels, banken etc. Daarnaast zorg je voor de voornereiding tot garnieren, het monteren van veren op kaders, plakken van mousse etc.

 • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

 • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

  Regio: MEESWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Studenten gezocht om enquêtes af te nemen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Synergie Gent Careers

  Type: Studentenjob

  Voor een marktonderzoeksbureau zijn wij op zoek naar kandidaten die specifiek op zoek zijn naar deeltijds werk of een bijverdienste. Voor projecten gestuurd vanuit de Vlaamse Overheid, wagenmerken, banken, energieleveranciers,... worden enquêtes afgenomen. Na een opleiding zal je ingezet worden, eerst in de avonduren (17-21u), bij voorkeur 3 avonden in de week of op zaterdag (10-16u). Na verloop van tijd zijn ook andere (dag)uren mogelijk. Er is ook de mogelijkheid om na een opleidingsperiode van thuis uit te werken. Deze opleidingsperiode duurt ongeveer enkele maanden, dit om de kwaliteit van de afnames te garanderen. De info-/testsessie vindt elke week plaats op donderdag van 10u-13u (max. 16u). Daar zal je een schriftelijke en mondelinge test moeten afleggen.

 • HUISHOUDHULP JOBSTUDENT (afdeling gehandicaptenzorg) (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Studentenjob

  Een job waarbinnen je huishoudelijke taken (poetsen, wassen en strijken, voorbereiding warme maaltijd) zelfstandig organiseert in samenspraak met de begeleidende teams. Je zal tewerkgesteld worden in verschillende huizen van onze voorziening waar onze cliënten verblijven.

 • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

 • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: DE STER

  Type: Vaste Job

  DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

 • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

 • Deeltijdse kassa medewerker (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de kassa (25 à 30u per week) Je springt bij in andere afdelingen indien nodig Je zorgt voor een nette afdeling Bereid zijn tot zaterdagwerk, geen zondag Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Gullegem zijn we op zoek naar een gemotiveerde, deeltijdse kassa medewerker

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATERIE JACALI NV in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATERIE JACALI NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATERIE JACALI NV. Laat een reactie achter voor CHOCOLATERIE JACALI NV. CHOCOLATERIE JACALI NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATERIE JACALI NV. Leave a respond for CHOCOLATERIE JACALI NV. CHOCOLATERIE JACALI NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATERIE JACALI NV op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATERIE JACALI NV
Location of CHOCOLATERIE JACALI NV on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATERIE JACALI NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATERIE JACALI NV CHOCOLATERIE JACALI NV: FORTIS | BAKKERIJ VERHEYEN | Brantano NV | HAIRSTUDIO CARR? | BAKKERIJ VAN DEN HEUVEL

Other related companies as CHOCOLATERIE JACALI NV: FORTIS | BAKKERIJ VERHEYEN | Brantano NV | HAIRSTUDIO CARR? | BAKKERIJ VAN DEN HEUVEL

CHOCOLATERIE JACALI NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATERIE JACALI NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06195983886. Het bedrijf CHOCOLATERIE JACALI NV bevindt zich op het adres: Brugsesteenweg 95; 8450; Bredene. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 794,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 290,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLATERIE JACALI NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATERIE JACALI NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATERIE JACALI NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATERIE JACALI NV, openstaande posities, locatie van CHOCOLATERIE JACALI NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHOCOLATERIE JACALI NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATERIE JACALI NV, company assigned to the tax number BE06195983886. The company CHOCOLATERIE JACALI NV is located at the address: Brugsesteenweg 95; 8450; Bredene. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 794,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 290,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLATERIE JACALI NV were not found.
The main activity of CHOCOLATERIE JACALI NV is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATERIE JACALI NV is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATERIE JACALI NV, open positions, location of CHOCOLATERIE JACALI NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATERIE JACALI NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATERIE JACALI NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATERIE JACALI NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATERIE JACALI NV, employees, financial statistics.