Chocolaterie Huyghe

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Chocolaterie Huyghe
Private companiesAgricultural Services • Chocolaterie Huyghe

Contactgegevens Chocolaterie Huyghe: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Huyghe: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Huyghe

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 1; 8810; Lichtervelde, België

Telefoon (phone): 051 72 61 65 (+32-051 72 61 65) 051 72 61 65 (+32-051 72 61 65)

Fax (fax): 051 72 61 65; 051 72 64 02 (+32-051 72 61 65; 051 72 64 02) 051 72 61 65; 051 72 64 02 (+32-051 72 61 65; 051 72 64 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Huyghe: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Huyghe"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Huyghe"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Huyghe, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Huyghe. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Huyghe, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Huyghe. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Huyghe
Products information Chocolaterie Huyghe

BTW identificatienummer (tax): BE04565063476
Ondernemingsnummer: 7998016357
Hoofdstad (capital): 633,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 538,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Huyghe
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Huyghe)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Huyghe
Addition kinds of activities for Chocolaterie Huyghe

4482. Ferries | Ferries
251105. Houtbanken, boekenkasten en magazijnrekken | Wood desks, bookcases, and magazine racks
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
26759904. Nieuwsbord, geplakt, doodgesneden: gemaakt van aangekochte materialen | Newsboard, pasted, die-cut: made from purchased materials
37990104. Sleepbars en systemen | Towing bars and systems
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
38279909. Lichtbronnen, standaard | Light sources, standard
50630200. Elektrische toebehoren en bouwmaterialen | Electrical fittings and construction materials
82119908. Seminarie | Seminary

Werken bij Chocolaterie Huyghe: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Huyghe: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Huyghe. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Huyghe. Looking for open vacancies in other companies

 • Verlekkerde inpakmedewerkers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een productiebedrijf actief in de chocoladesector, zijn we op zoek naar een verfijnde inpakmedewerker met oog voor detail. Op de inpakafdeling sta je samen met je collega's in voor het controleren, verpakken en afwerken van de producten. Daarnaast hou je continu de kwaliteit in de gaten, en geef je onregelmatigheden door. Je bent flexibel, want iedere dag kom je op een andere werkpost terecht, waardoor je nauw betrokken blijft bij het productieproces. Je kan werken in 2 ploegen en wordt ingeschakeld op één van de 2 vestigingen in Lokeren. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een uiterst moderne en propere productie omgeving. 

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Controller Westerlo (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: Randstad Inhouse DAF Trucks

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Controller ben je verantwoordelijk voor het generen van de financieel-economische input voor de besluitvormingsprocessen binnen de Cabinefabriek. Jouw verantwoordelijkheden: participeren in feasibility en maak-/koopstudies opstellen en beoordelen van investeringsaanvragen en kostprijzen zorgdragen voor een adequate management accounting betrokken bij het bepalen van de lange termijn doelstellingen van de fabriek, het opstellen van de jaarbegroting en de maandelijkse resultaatsprognoses in samenwerking met het management Als Controller ben je lid van het managementteam van de Cabinefabriek, gelegen op de DAF-locatie in Westerlo. De Cabinefabriek is volop in beweging. Investeren en ontwikkelen, van zowel mens als product, staat hier centraal. De mensen die hier werken zijn gebeten door techniek en bereid te investeren in de eigen ontwikkeling om niet alleen zichzelf, maar ook DAF als organisatie te laten groeien.

 • Gedreven automecanicien (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Innoveren en verbeteren, respect voor iedereen, samen slagen, de eerste keus zijn voor elke klant. Deze 4 waarden stelt onze klant elke dag opnieuw centraal. Wil jij ook deel uitmaken van deze topwerkgever, lees dan zeker verder. Voor verschillende filialen zijn zij op zoek naar gedreven automecaniciens. Afhankelijk van je ervaring sta je in voor volgend takenpakket: - Uitvoeren van klein en groot onderhoud; - Herstellen van defecten of vervangen van auto-onderdelen; - Opsporen van fouten door middel van diagnosevoering; - Orde en netheid garanderen in de garage.

 • Operator - elektricien (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator Elektricien sta je mee in voor het onderhoud en de bediening van de huisvuilverbrandingsinstallatie. Je bent probleemoplossend ingesteld en gaat zelf aan de slag om eventuele issues van elektrische aard aan te pakken. Je toont dat je initiatief wil nemen en mee wil instaan voor de missie die het bedrijf wil volbrengen. Eén van je andere taken is het toezicht op de besturing van de installatie: je grijpt in waar nodig, je analyseert eventuele problemen en je zoekt actief naar de best mogelijke oplossing. Je bent niet bang om je handen vuil te maken en te laten zien dat jij het nodige inzicht hebt. Je weet als geen andere hoe elektronica in elkaar zit en weet dat een installatie bedienen veel meer is dan op een knopje drukken. Je kijkt er dan ook naar uit om de kans met beide handen te grijpen.

 • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Jobstudent verkoop Groenten en Fruit (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te regio Kempen zijn we op zoek naar een jobstudent. U staat in voor de verkoop van groenten en fruit U werkt 1 zaterdag op 2 Bedienen van de klanten Winkel op orde houden + werken in de zomervakantie

 • Lesgever Engels in naschoolse opvang (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Dagdagelijks komen kinderen in contact met Engels, liedjes op de radio, een spel dat ze spelen en zoveel meer. De bedoeling is dat je kinderen een eerste kennismaking geeft met Engels, ze hebben op school nog geen Engels gehad maar willen al eens proeven van de taal op een leuke en actieve manier. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven schooldagen tussen 16.00 en 17.00 aan kinderen tussen 8 en 12 in Deurne en Antwerpen. Je werkt aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en leert zo de kinderen op een leuke manier het engels aan. Er is een lesprogramma voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

 • Verpleegkundige (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ROEL DE KONINCK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Zelfstandig thuisverpleegkundige

 • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DE TUINIEKER

  Type: Werfreserve

  Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

 • RECEPTIE extra avond (weekendwerk) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor een vlekkeloze check-in en check-out van de gasten. Je staat de gasten correct en gastvrij te woord en geeft informatie. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt de reservaties. Je bedient indien nodig gasten in de bar Opgelet!: Wisselend rooster (opties kunnen besproken worden) OPGELET: NIET naar de receptie van het hotel telefoneren! De receptie houdt zich NIET bezig met sollicitaties.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Huyghe in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Huyghe in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Huyghe. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Huyghe. Chocolaterie Huyghe bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Huyghe. Leave a respond for Chocolaterie Huyghe. Chocolaterie Huyghe on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Huyghe op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Huyghe
Location of Chocolaterie Huyghe on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Huyghe

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Huyghe Chocolaterie Huyghe: Clin d'Oeil (Coiffure) | Ykara | Grand H?tel (Le) | VERMEIREN | Scheepers Roel

Other related companies as Chocolaterie Huyghe: Clin d'Oeil (Coiffure) | Ykara | Grand H?tel (Le) | VERMEIREN | Scheepers Roel

Chocolaterie Huyghe is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Huyghe, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04565063476. Het bedrijf Chocolaterie Huyghe bevindt zich op het adres: Statiestraat 1; 8810; Lichtervelde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 633,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 538,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Huyghe is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Huyghe is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Huyghe, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Huyghe op de kaart.

Chocolaterie Huyghe is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Huyghe, company assigned to the tax number BE04565063476. The company Chocolaterie Huyghe is located at the address: Statiestraat 1; 8810; Lichtervelde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 633,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 538,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Huyghe is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Huyghe is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Huyghe, open positions, location of Chocolaterie Huyghe on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Huyghe, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Huyghe, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Huyghe, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Huyghe, employees, financial statistics.