Chocolaterie Druart SA

Contactgegevens Chocolaterie Druart SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Druart SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Druart SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Boughors 13; 7387; Honnelles (Angreau), België

Telefoon (phone): 065 75 95 21 (+32-065 75 95 21) 065 75 95 21 (+32-065 75 95 21)

Fax (fax): 065 75 91 09 (+32-065 75 91 09) 065 75 91 09 (+32-065 75 91 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Druart SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Druart SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Druart SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Druart SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Druart SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Druart SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Druart SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Druart SA
Products information Chocolaterie Druart SA

BTW identificatienummer (tax): BE07076538085
Ondernemingsnummer: 7969451904
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Druart SA
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Druart SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Druart SA
Addition kinds of activities for Chocolaterie Druart SA

723102. Schoonheidsscholen | Beauty schools
754903. Sleepdiensten | Towing services
863199. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
36340112. Ovens, draagbaar: huishouden | Ovens, portable: household
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses
59610400. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order

Werken bij Chocolaterie Druart SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Druart SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Druart SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Druart SA. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC - plooien, laser (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ASAP HAVEN & LOGISTICS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren De productie opstarten en bewaken (preproductie, serieproductie, ...) Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren (storingen, interventies, ...) De verschillende bewerkingsfases en de afstelwaarden (tolerantie, positie, oppervlaktestaat, ...) van het stuk en het gereedschap bepalen De geproduceerde stukken controleren

 • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

 • Service Coördinator m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Gent - Ledeberg - Gentbrugge (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: S BILT

  Type: Studentenjob

  S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

 • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERLINDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

 • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

 • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Zelfstandige activiteit

  Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Druart SA in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Druart SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Druart SA. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Druart SA. Chocolaterie Druart SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Druart SA. Leave a respond for Chocolaterie Druart SA. Chocolaterie Druart SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Druart SA op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Druart SA
Location of Chocolaterie Druart SA on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Druart SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Druart SA Chocolaterie Druart SA: Cornille JP Etp | Leonard Thibault (Garage) | P.M. ADAM | Stevens Anne | LEO KEYSERS

Other related companies as Chocolaterie Druart SA: Cornille JP Etp | Leonard Thibault (Garage) | P.M. ADAM | Stevens Anne | LEO KEYSERS

Chocolaterie Druart SA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Druart SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07076538085. Het bedrijf Chocolaterie Druart SA bevindt zich op het adres: Rue de Boughors 13; 7387; Honnelles (Angreau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Druart SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Druart SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Druart SA, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Druart SA op de kaart.

Chocolaterie Druart SA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Druart SA, company assigned to the tax number BE07076538085. The company Chocolaterie Druart SA is located at the address: Rue de Boughors 13; 7387; Honnelles (Angreau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Druart SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Druart SA is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Druart SA, open positions, location of Chocolaterie Druart SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Druart SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Druart SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Druart SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Druart SA, employees, financial statistics.