Chocolaterie Boonen

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Chocolaterie Boonen
Private companiesTransportation by Air • Chocolaterie Boonen

Contactgegevens Chocolaterie Boonen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Boonen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Boonen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwamstraat 14; 3900; Overpelt, België

Telefoon (phone): 011 62 26 98 (+32-011 62 26 98) 011 62 26 98 (+32-011 62 26 98)

Fax (fax): +32 (2) 292-32-24 +32 (2) 292-32-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Boonen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Boonen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Boonen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Boonen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Boonen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Boonen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Boonen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Boonen
Products information Chocolaterie Boonen

BTW identificatienummer (tax): BE04279144287
Ondernemingsnummer: 4221740722
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 212,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Chocolaterie Boonen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Boonen
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Boonen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Boonen
Addition kinds of activities for Chocolaterie Boonen

173102. Elektronische besturingsinstallatie | Electronic controls installation
17210402. Woningbouwbedrijf | Residential wallcovering contractor
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
39990708. Sprays, kunstmatig en bewaard gebleven | Sprays, artificial and preserved
59470101. Kunstwerk en gravures | Artcraft and carvings

Werken bij Chocolaterie Boonen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Boonen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Boonen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Boonen. Looking for open vacancies in other companies

 • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

 • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

 • Inpakker m/v (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil jij werken in als inpakker (m/v) in 2 ploegen te Ronse? Bel ons dan snel. Onze klant zoekt 3 inpakkers om te werken in 2 ploegen Je verpakt goederen volgens voorschriften in dozen en maakt alles klaar voor verzending.

 • Automecanicien m/v (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Adecco Zeebrugge zoekt een automechanieker voor een garage te Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en herstelllingen van nieuwe en tweedehandswagens van de merken Nissan, Renault en Dacia. Je maakt nieuwe wagens klaar voor de aflevering aan de klant

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

  Regio: HOEGAARDEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

 • REDDER (M/V) (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een reddersopdracht op 28 december 2018 (09:00-12:00/12:30-16:30) in Merelbeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • Storingstechnieker - 2 ploegen (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: TORMANS

  Type: Vaste Job

  Voor hun productieplant te Edegem is onze klant op zoek naar een maintenance technician. VOORNAAMSTE TAKEN: Als onderhoudstechnieker ben je samen met jouw collega’s binnen het team van Machine Maintenance verantwoordelijk voor het onderhoud van het geautomatiseerd machinepark en de installaties. Je zorgt op een zelfstandige en efficiënte manier voor het preventief en curatief onderhoud op vlak van elektriciteit, mechanica en sturingen (PLC/CNC). Daarnaast ben je ook betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aan het machinepark. Je analyseert terugkerende problemen en werkt verbetervoorstellen uit. In nauwe samenwerking met de verschillende productieafdelingen zorg je ervoor dat de machines en installaties optimaal beschikbaar zijn voor productie.

 • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

 • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Boonen in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Boonen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Boonen. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Boonen. Chocolaterie Boonen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Boonen. Leave a respond for Chocolaterie Boonen. Chocolaterie Boonen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Boonen op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Boonen
Location of Chocolaterie Boonen on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Boonen

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Boonen Chocolaterie Boonen: BRANTANO | DE EENDRACHT | DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE | M. BELLEMANS | R. CREUS

Other related companies as Chocolaterie Boonen: BRANTANO | DE EENDRACHT | DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE | M. BELLEMANS | R. CREUS

Chocolaterie Boonen is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Boonen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04279144287. Het bedrijf Chocolaterie Boonen bevindt zich op het adres: Zwamstraat 14; 3900; Overpelt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 212,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chocolaterie Boonen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Boonen is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Boonen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Boonen, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Boonen op de kaart.

Chocolaterie Boonen is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Boonen, company assigned to the tax number BE04279144287. The company Chocolaterie Boonen is located at the address: Zwamstraat 14; 3900; Overpelt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 212,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chocolaterie Boonen were not found.
The main activity of Chocolaterie Boonen is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Boonen is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Boonen, open positions, location of Chocolaterie Boonen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Boonen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Boonen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Boonen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Boonen, employees, financial statistics.