DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE
Private companiesTransportation by Air • DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

Contactgegevens DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE AUGUSTE DE BOECK 54B7; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22459700 (+32-22459700) 22459700 (+32-22459700)

Fax (fax): +32 (3) 704-36-60 +32 (3) 704-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE
Products information DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

BTW identificatienummer (tax): BE07202056884
Ondernemingsnummer: 2857788085
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Pays Représenté: Allemagne.

Product categorie (product category): Offices du tourisme

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE
(Get full report from official database of BE for DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE
Addition kinds of activities for DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
24990000. Houtproducten, NEC | Wood products, nec
32510205. Brandwerende tegel, klei | Fireproofing tile, clay
35190202. Motor starters, pneumatisch | Engine starters, pneumatic
35230418. Watertroggen | Water troughs
36799902. Antennes, satelliet: huishoudelijk gebruik | Antennas, satellite: household use
39310508. marimba | Marimbas

Werken bij DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een auto dealer met vestigingen te Aarschot en Leuven, zijn we op zoek naar een ervaren mecanicien die zijn inzicht, kennis en kunde nuttig wenst in te zetten en verder te verruimen. In deze functie zal je niet enkel instaan voor het onderhoud en de herstellingen van wagens, maar wordt ook verwacht dat je probleemstellingen analyseert en actief meedenkt over de correcte oplossing ervoor.

  • Electricien (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Takenpakket: - opbouwen en aansluiten van de technische installaties, - het plaatsen van kabelbanen, bekabelen, het kableren van industriële kasten, aansluiten, testen,… van elektrische onderdelen. - Je voert hierbij ook controles uit op de goede werking van de installatie. - Je waakt over de kwaliteit van de uitrusting en voert preventief onderhoud uit.

  • Calculator Sanitair en HVAC te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Calculaties maken voor sanitair en hvac

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Andries zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

  • Jobstudent klusjesman/klusjesvrouw - Assistentie bij verbouwing (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KOMBINET

    Type: Studentenjob

    Jobstudent gezocht om te assisteren bij het uitvoeren van allerhande renovatie- en interieurwerken.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Eilandverantwoordelijke m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als eilandverantwoordelijke jij die dynamische, coachende en administratieve kracht die op ons hoofdkantoor te Kortrijk verantwoordelijk is voor een team van dossierbeheerders. Tot jouw takenpakket behoort oa het opleiden en coachen van je medewerkers, hen bijstaan en helpen bij problemen rond loonsverwerking. Je staat uiteraard ook mee in voor het correct invoeren van prestatiestaten met het oog op correcte verloning van de uitzendkrachten en facturatie van de klanten, de interpretatie vn ziekte, betaalde feestdagen, recupdagen, klein verlet, onkosten, enz., het beheer van de maaltijdcheques, personeelsadministratie: C4’s, C3.2’s, individuele rekeningen, opvolgen loonbeslag, enz. …

Zoek naar antwoorden van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE in sociale netwerken
Look for responds of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Laat een reactie achter voor DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. Leave a respond for DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE. DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE op de google maps. Adres en contacten DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE
Location of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE on the google maps. Address and contacts of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE

Andere gerelateerde bedrijven als come DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: LOUIS CLAES | R. VAN HOLDER | DIERENHOF DEBRABANDERE | Blue Dog | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

Other related companies as DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE: LOUIS CLAES | R. VAN HOLDER | DIERENHOF DEBRABANDERE | Blue Dog | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE

DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07202056884. Het bedrijf DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE bevindt zich op het adres: RUE AUGUSTE DE BOECK 54B7; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Offices du tourisme. Lijst met producten zijn Pays Représenté: Allemagne..
De hoofdactiviteit van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, openstaande posities, locatie van DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE op de kaart.

DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, company assigned to the tax number BE07202056884. The company DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is located at the address: RUE AUGUSTE DE BOECK 54B7; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Offices du tourisme. List of products are Pays Représenté: Allemagne..
The main activity of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE is not available. You also can look at reviews of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, open positions, location of DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUITSE DIENST TOERISME/OFFICE TOURISME ALLEMAGNE, employees, financial statistics.