Chocolaterie Bertrand SA

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • Chocolaterie Bertrand SA
Private companiesTransportation Equipment • Chocolaterie Bertrand SA

Contactgegevens Chocolaterie Bertrand SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chocolaterie Bertrand SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chocolaterie Bertrand SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Croisiers 30; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 22 34 35 (+32-081 22 34 35) 081 22 34 35 (+32-081 22 34 35)

Fax (fax): 081 22 34 35 (+32-081 22 34 35) 081 22 34 35 (+32-081 22 34 35)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chocolaterie Bertrand SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chocolaterie Bertrand SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chocolaterie Bertrand SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chocolaterie Bertrand SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chocolaterie Bertrand SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chocolaterie Bertrand SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chocolaterie Bertrand SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chocolaterie Bertrand SA
Products information Chocolaterie Bertrand SA

BTW identificatienummer (tax): BE01143096923
Ondernemingsnummer: 4871582031
Hoofdstad (capital): 290,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Chocolate goods & confectionery - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chocolaterie Bertrand SA
(Get full report from official database of BE for Chocolaterie Bertrand SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chocolaterie Bertrand SA
Addition kinds of activities for Chocolaterie Bertrand SA

2842. Pools en sanitair goederen | Polishes and sanitation goods
36340201. Flesverwarmers, elektrisch: huishouden | Bottle warmers, electric: household
45810201. Vliegtuig schoonmaak en janitorial service | Aircraft cleaning and janitorial service
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
80110500. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal

Werken bij Chocolaterie Bertrand SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chocolaterie Bertrand SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chocolaterie Bertrand SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chocolaterie Bertrand SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief/ boekhoudkundig bediende (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een grondige interne opleiding zal je administratieve ondersteuning geven voor de boekhouding en verkoop en HR Input en opvolgen klantgegevens Opmaken verkoopfacturen en creditnota?s Boekhoudkundige verwerking hiervan Debiteurenbeheer Klassement archivering telefonie

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hulshout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

 • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: THINFACTORY

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

 • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: Kennisjobs

  Type: Vaste Job

  Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

 • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

 • Junior administratief bediende (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een professionele speler in de industriesector, is VIO op zoek naar een administratief bediende.  Binnen een jong team ben je medeverantwoordelijk voor de ondersteuning van de vertegenwoordigers van de firma.  Je zorgt voor de opvolging van rapporten.  Je boekt bestelbonnen in.  Je maakt offertes op en houdt klantenfiches bij.  Je zal briefwisseling sorteren, verdelen en franceren.  Je ondersteunt de boekhouding waar nodig.  Je archiveert diverse documenten.  Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan je cv en een korte motivatie door naar [email protected] t.a.v. Aaike Roosen. 

 • (hulp)kok (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: BARLEY'S

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van een dynamisch team. Onder leiding van de chef voer je allerhande keukenwerkzaamheden uit in koude keuken Mise-en-place, bereiden en garneren van gerechten. Exact takenpakket afhankelijk van kennis en ervaring.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • ONDERAANNEMER MECHANISCHE WERKEN (m-v) (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als mekanieker sta je in voor het preventief en curatief onderhoud bij onze klant. Je brengt verbeteringswerken aan waar nodig en werkt samen met onze klant. Je bent een teamplayer. Je beschikt over een uitgebreide technische achtergrond

 • Nagelstylist(e) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: VANHASSEL ESTELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je verwelkomt de klant en geeft advies. Je plaatst een set gelnagels maximum op een uurtje tijd.

Zoek naar antwoorden van Chocolaterie Bertrand SA in sociale netwerken
Look for responds of Chocolaterie Bertrand SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chocolaterie Bertrand SA. Laat een reactie achter voor Chocolaterie Bertrand SA. Chocolaterie Bertrand SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chocolaterie Bertrand SA. Leave a respond for Chocolaterie Bertrand SA. Chocolaterie Bertrand SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chocolaterie Bertrand SA op de google maps. Adres en contacten Chocolaterie Bertrand SA
Location of Chocolaterie Bertrand SA on the google maps. Address and contacts of Chocolaterie Bertrand SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Chocolaterie Bertrand SA Chocolaterie Bertrand SA: Slachtofferhulp | K.W.C. DE BAANBREKERS | TAVERNE ELLIOTT'S | FRITUUR DE KNAPZAK | Ravier Import

Other related companies as Chocolaterie Bertrand SA: Slachtofferhulp | K.W.C. DE BAANBREKERS | TAVERNE ELLIOTT'S | FRITUUR DE KNAPZAK | Ravier Import

Chocolaterie Bertrand SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chocolaterie Bertrand SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143096923. Het bedrijf Chocolaterie Bertrand SA bevindt zich op het adres: Rue des Croisiers 30; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 290,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Chocolate goods & confectionery - Retail.
De hoofdactiviteit van Chocolaterie Bertrand SA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chocolaterie Bertrand SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chocolaterie Bertrand SA, openstaande posities, locatie van Chocolaterie Bertrand SA op de kaart.

Chocolaterie Bertrand SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chocolaterie Bertrand SA, company assigned to the tax number BE01143096923. The company Chocolaterie Bertrand SA is located at the address: Rue des Croisiers 30; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 290,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 436,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Chocolate goods & confectionery - Retail.
The main activity of Chocolaterie Bertrand SA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chocolaterie Bertrand SA is not available. You also can look at reviews of Chocolaterie Bertrand SA, open positions, location of Chocolaterie Bertrand SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chocolaterie Bertrand SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chocolaterie Bertrand SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chocolaterie Bertrand SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chocolaterie Bertrand SA, employees, financial statistics.