CHOCOLATERIE ALBERT IER

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CHOCOLATERIE ALBERT IER
Private companiesPrimary Metal Industries • CHOCOLATERIE ALBERT IER

Contactgegevens CHOCOLATERIE ALBERT IER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHOCOLATERIE ALBERT IER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHOCOLATERIE ALBERT IER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hemelstraat 8; 1651; Beersel (Lot), België

Telefoon (phone): 02 377 09 68 (+32-02 377 09 68) 02 377 09 68 (+32-02 377 09 68)

Fax (fax): 02 377 15 36 (+32-02 377 15 36) 02 377 15 36 (+32-02 377 15 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHOCOLATERIE ALBERT IER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHOCOLATERIE ALBERT IER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHOCOLATERIE ALBERT IER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHOCOLATERIE ALBERT IER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHOCOLATERIE ALBERT IER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHOCOLATERIE ALBERT IER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHOCOLATERIE ALBERT IER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHOCOLATERIE ALBERT IER
Products information CHOCOLATERIE ALBERT IER

BTW identificatienummer (tax): BE06804901123
Ondernemingsnummer: 9854431152
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in CHOCOLATERIE ALBERT IER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHOCOLATERIE ALBERT IER
(Get full report from official database of BE for CHOCOLATERIE ALBERT IER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHOCOLATERIE ALBERT IER
Addition kinds of activities for CHOCOLATERIE ALBERT IER

519199. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
799916. Tour- en gidsdiensten | Tour and guide services
01190202. Milo boerderij | Milo farm
22539901. Kraag en manchet sets, breien | Collar and cuff sets, knit
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
32969903. Dakbedekkingmatten, minerale wol | Roofing mats, mineral wool
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
75389901. Reparaties van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repairs

Werken bij CHOCOLATERIE ALBERT IER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHOCOLATERIE ALBERT IER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHOCOLATERIE ALBERT IER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHOCOLATERIE ALBERT IER. Looking for open vacancies in other companies

 • Montage-arbeider voor werven (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ter versterking van het team zoekt Randstad een montage-arbeider. Je staat in voor het monteren van betonnen constructies op werven. Je vertrekt vanuit Lier naar de verschillende werven. Heb je interesse? Maak dan een afspraak: de procedure bestaat uit een test op kantoor (technisch plan lezen) en een gesprek. Neem telefonisch contact op of stuur een mail met recent cv en motivatie.

 • Patissier (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

 • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ENTRIO

  Type: Studentenjob

  ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

 • Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installat (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Elektromechanisch ingenieur - specialist elektrische installaties Dit bedrijf, marktleider in de kunststofindustrie, heeft een internationaal karakter en meerdere vestigingen in België. Zij gaan op zoek naar een specialist in elektrische installaties, dit in regio Lokeren. Wil je werken in een sterke economische organisatie waar je de kans krijgt om uw talenten maximaal te ontplooien, waar de werknemers centraal staan en een bedrijf dat makkelijk bereikbaar is? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Je begeleidt een klein team van techniekers en stuurt deze aan Je lost diverse elektrische en mechanische problemen op in de productieafdelingen Je rapporteert rechtstreeks aan de elektrisch verantwoordelijke en tevens functioneer je als zijn rechterhand Je werkt voornamelijk hands-on maar je neemt ook administratieve taken op Je voert voorbereidend werk uit, je werkt de elektrische schema's uit Je bewaakt de vooruitgang van de verschillende projecten waaraan je werkt Je communiceert regelmatig met leveranciers

 • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: LAG TRAILERS

  Type: Vaste Job

  Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

 • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

 • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Computer Recruitment Services - IBM Integration Bus IIB WebSphere Expert (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Company My client, a large international bank, is seeking a subject matter expert in IBM Integration Bus IIB, (previously WebSphere Message Broker). You would join the Middleware Team in the Communication and Integration Services (CIS) department. The team is responsible for leveraging IBM Integration Bus to enable communication between back-end applications and external partners. Tasks 1. Supporting project implementation Analysing business requirements and designing IIB based solutions; Impact assessment on existing setup and development delivery; Validation, testing and support to launches. 2. Provide IIB expertise Emphasize best practices and guidelines to optimize IIB usage at the bank; Provide coaching to CIS team members to speed up their learning curve; Improve product delivery, moving towards CICD (Continuous Integration, Delivery, and Deployment); Improving the efficiency of the service operations (both on IT and operational aspects). 3. Support the existing IIB infrastructure in Test and Production environments Take care of the IIB release management and patching; Support IIB assets under CIS group responsibility; Participate to the 3rd level support service provided to Production (some watch duty). Essential Skills 5-10 years of experience in IBM Integration Bus at a large company; Your expertise allows you to master the internal of those products, implement efficient solutions for business services, and guide IBM customers towards a successful implementation for IIB based services. You will have your personal IIB peer network. You have expertise with CICD and can help our team in implementing the required solutions. You are a team player, ready to coach / raise expertise of team members located across the bank. You are ready to work full time from the bank's Brussels office. Language: English You must be an EU citizen to apply for this role. Details Location: Brussels Belgium Start Date: Immediate Duration: 6 months renewable Salary: 625 Euro/day negotiable Ref: PB16

Zoek naar antwoorden van CHOCOLATERIE ALBERT IER in sociale netwerken
Look for responds of CHOCOLATERIE ALBERT IER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHOCOLATERIE ALBERT IER. Laat een reactie achter voor CHOCOLATERIE ALBERT IER. CHOCOLATERIE ALBERT IER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHOCOLATERIE ALBERT IER. Leave a respond for CHOCOLATERIE ALBERT IER. CHOCOLATERIE ALBERT IER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHOCOLATERIE ALBERT IER op de google maps. Adres en contacten CHOCOLATERIE ALBERT IER
Location of CHOCOLATERIE ALBERT IER on the google maps. Address and contacts of CHOCOLATERIE ALBERT IER

Andere gerelateerde bedrijven als come CHOCOLATERIE ALBERT IER CHOCOLATERIE ALBERT IER: Gemeentekrediet | Real Software NV | CHRIST SCHALK | M. COPPENS | Brugske('t)

Other related companies as CHOCOLATERIE ALBERT IER: Gemeentekrediet | Real Software NV | CHRIST SCHALK | M. COPPENS | Brugske('t)

CHOCOLATERIE ALBERT IER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHOCOLATERIE ALBERT IER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06804901123. Het bedrijf CHOCOLATERIE ALBERT IER bevindt zich op het adres: Hemelstraat 8; 1651; Beersel (Lot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 154,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHOCOLATERIE ALBERT IER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHOCOLATERIE ALBERT IER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHOCOLATERIE ALBERT IER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHOCOLATERIE ALBERT IER, openstaande posities, locatie van CHOCOLATERIE ALBERT IER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHOCOLATERIE ALBERT IER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHOCOLATERIE ALBERT IER, company assigned to the tax number BE06804901123. The company CHOCOLATERIE ALBERT IER is located at the address: Hemelstraat 8; 1651; Beersel (Lot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 154,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHOCOLATERIE ALBERT IER were not found.
The main activity of CHOCOLATERIE ALBERT IER is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHOCOLATERIE ALBERT IER is not available. You also can look at reviews of CHOCOLATERIE ALBERT IER, open positions, location of CHOCOLATERIE ALBERT IER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHOCOLATERIE ALBERT IER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHOCOLATERIE ALBERT IER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHOCOLATERIE ALBERT IER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHOCOLATERIE ALBERT IER, employees, financial statistics.