Chimcoat

Contactgegevens Chimcoat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chimcoat: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chimcoat

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Boutis 35 Box 3; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 0475 25 29 51 (+32-0475 25 29 51) 0475 25 29 51 (+32-0475 25 29 51)

Fax (fax): +32 (16) 514-10-43 +32 (16) 514-10-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chimcoat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chimcoat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chimcoat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chimcoat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chimcoat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chimcoat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chimcoat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chimcoat
Products information Chimcoat

BTW identificatienummer (tax): BE03956695556
Ondernemingsnummer: 4138793945
Hoofdstad (capital): 578,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Chimcoat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chimcoat
(Get full report from official database of BE for Chimcoat)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chimcoat
Addition kinds of activities for Chimcoat

327502. Gips pleister | Gypsum plaster
423100. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
20130103. Kalf's voetjelly, van gekocht vlees | Calf's foot jelly, from purchased meat
24990107. Washboards, hout en hout | Washboards, wood and part wood
35240100. Gras- en tuin trekkers en uitrusting | Lawn and garden tractors and equipment
35310805. Emmers, uitgraving: clamshell, beton, dragline, enz. | Buckets, excavating: clamshell, concrete, dragline, etc.
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50320305. Terra Cotta | Terra cotta

Werken bij Chimcoat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chimcoat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chimcoat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chimcoat. Looking for open vacancies in other companies

 • BARMEDEWERKER/STER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klein hotel regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een barmedewerker/ster. Je staat in voor bediening van klanten, je staat in voor de bar.

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voltijds/deeltijds Oekene,Sint-Elioos-Winkel,Ledegem (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp 18u/w (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Neerpelt

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een gezin in Neerpelt zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je werkt er op maandag 7u, dinsdag 7u en woensdag 4u. Het takenpakket ziet er als volgt uit: - vloeren schoonmaken - meubilair afstoffen - ramen lappen - strijken (4u/w) - ...

 • Ervaren CNC operator voor houtverwerkende productie (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je spuit het afgewerkte meubilair zodat ze volledig op punt staat Hiervoor organiseer je je eigen werkplek; de temperatuur moet in orde zijn, vochtigheidsgraad, ... Je maakt zelf jouw eigen verf en controleert naar viscositeit, kleur, ... Je doet nacontrole en herstelt eventuele fouten

 • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: KREFEL

  Type: Vaste Job

  Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

 • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Psychotherapeut volwassenen op zelfstandige basis (URSEL)

  Regio: URSEL

  Bedrijf: DE LEIDRAAD

  Type: Zelfstandige activiteit

  De Leidraad is een multidisciplinair centrum voor psychotherapie en counseling met een praktijkruimte in Ursel en één in Beernem.We werken vanuit een integratieve visie waarin het welbevinden van de cliënt voorop staat. Onbevooroordeeld kunnen werken en een positieve ingesteldheid zijn bij ons onontbeerlijk! We werken met zeer uiteenlopende aanmeldingsvragen. Omdat ons cliëntenbestand blijft groeien, zijn we op zoek naar een psychotherapeut met specialisatie volwassenen-, relatie en gezinsbegeleiding die op zelfstandige basis wil instappen in onze praktijk. We zoeken iemand die bereid is een dagdeel (bij voorkeur 1 avond) per week te werken vanuit onze praktijk en mee het cliëntenbestand uit te bouwen. Gezocht profiel Zelfstandig in hoofd- of bijberoep. Professionele bachelor 4-jarige erkende psychotherapie opleiding afgerond hebben. Gepassioneerd zijn om mensen te helpen. Bereid zijn je minimum 1 dagdeel ( bij voorkeur een avond) per week beschikbaar te houden voor begeleidingen. Je kan extra tijd vrijmaken voor de communicatie (mails, telefoons) die nodig is voor een goede samenwerking en je bent bereid aanwezig te zijn op het maandelijks overleg Minstens 2 jaar ervaring als therapeut. Kennis van relationele moeilijkheden, gezinsbegeleiding, relatiebegeleiding, burn-out, stressmanagement, rouw en verlies is een groot pluspunt! Uitvoeren van het therapeutisch beleid van de groepspraktijk. Bereidheid om deel te nemen aan de teamwerking en de uitbouw van de praktijk.

 • Bediening/bar (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: VALLÉ CARMEN

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de verkoop van maaltijden en dranken bij de klanten op een klantvriendelijke manier.

Zoek naar antwoorden van Chimcoat in sociale netwerken
Look for responds of Chimcoat in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chimcoat. Laat een reactie achter voor Chimcoat. Chimcoat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chimcoat. Leave a respond for Chimcoat. Chimcoat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chimcoat op de google maps. Adres en contacten Chimcoat
Location of Chimcoat on the google maps. Address and contacts of Chimcoat

Andere gerelateerde bedrijven als come Chimcoat Chimcoat: V.V. LEEST | De Grave Yvan | Ryon P | MARCEL KONINGS | R. DEFRENNE

Other related companies as Chimcoat: V.V. LEEST | De Grave Yvan | Ryon P | MARCEL KONINGS | R. DEFRENNE

Chimcoat is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chimcoat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03956695556. Het bedrijf Chimcoat bevindt zich op het adres: Rue des Boutis 35 Box 3; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 578,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chimcoat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chimcoat is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chimcoat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chimcoat, openstaande posities, locatie van Chimcoat op de kaart.

Chimcoat is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chimcoat, company assigned to the tax number BE03956695556. The company Chimcoat is located at the address: Rue des Boutis 35 Box 3; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 578,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chimcoat were not found.
The main activity of Chimcoat is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Chimcoat is not available. You also can look at reviews of Chimcoat, open positions, location of Chimcoat on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chimcoat, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chimcoat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chimcoat, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chimcoat, employees, financial statistics.