Chierberge NV

Contactgegevens Chierberge NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chierberge NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chierberge NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leopold Peerelaan 1; 3140; Keerbergen, België

Telefoon (phone): 015 27 87 73 (+32-015 27 87 73) 015 27 87 73 (+32-015 27 87 73)

Fax (fax): 015 27 87 74 (+32-015 27 87 74) 015 27 87 74 (+32-015 27 87 74)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chierberge NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chierberge NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chierberge NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chierberge NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chierberge NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chierberge NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chierberge NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chierberge NV
Products information Chierberge NV

BTW identificatienummer (tax): BE02248870849
Ondernemingsnummer: 3914123535
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 144,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Chierberge NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chierberge NV
(Get full report from official database of BE for Chierberge NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chierberge NV
Addition kinds of activities for Chierberge NV

20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
38610103. Diazo (whiteprint) doek of papier, gevoelig | Diazo (whiteprint) cloth or paper, sensitized
75370000. Reparaties voor auto-overbrenging | Automotive transmission repair shops
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television
84220100. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens

Werken bij Chierberge NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chierberge NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chierberge NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chierberge NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Koerman/heftruckchauffeur 2 ploegen (tijdelijk ) (ERTVELDE)

  Regio: ERTVELDE

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een chemisch bedrijf zijn we op zoek naar een koerman. Logistiek en housekeeping werk. Bij lekken in of aan de installatie sta je in voor industrieel kuiswerk. Je staat tevens in voor het verhandelen van materialen met de heftruck:het aanvoeren van grondstoffen en afvoeren van afvalproducten. Je zal werken in 2 ploegen.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Tuinarbeider met ervaring (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een gemotiveerde ervaren tuinarbeider. Je staat in voor zowel totaal projecten van A tot Z als voor onderhoud van de tuinen bij particuliere klanten.

 • poederlakker (TIEGEM)

  Regio: TIEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar een poederlakker Het boederlakken gebeurt met een volautomatische machine. Waar nodig wordt er mantueel bijgespoten. Je zal de machine instellen. Ook zal je de cabines reinigen en kwaliteitscontrole uitvoeren.

 • Recruiter ()

  Regio:

  Bedrijf: N\a

  Type:

 • Huishoudelijke Hulp (regio Harelbeke) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Asse zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt graag al jouw vragen!

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Studenten telemarketing gezocht (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: PEC

  Type: Studentenjob

  Voor een jaarlijke terugkerend evenement inhouse zoeken wij studenten die willen instaan voor het promoten hiervan aan de telefoon. De bedoeling is dat je de mensen opbelt om te horen of ze interesse hebben om te komen naar ons evenement.

 • Assistant Storemanager - Wemmel (WEMMEL)

  Regio: WEMMEL

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Vaste Job

  Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

 • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FILMFIRMA

  Type: Leercontract

  Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

 • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: STASSART11

  Type: Flexijob

  Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van Chierberge NV in sociale netwerken
Look for responds of Chierberge NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chierberge NV. Laat een reactie achter voor Chierberge NV. Chierberge NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chierberge NV. Leave a respond for Chierberge NV. Chierberge NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chierberge NV op de google maps. Adres en contacten Chierberge NV
Location of Chierberge NV on the google maps. Address and contacts of Chierberge NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Chierberge NV Chierberge NV: EDDY HERMANS | RASBORA | Eid J | L V C | KAJAKVEREN. DE BILLANDER

Other related companies as Chierberge NV: EDDY HERMANS | RASBORA | Eid J | L V C | KAJAKVEREN. DE BILLANDER

Chierberge NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chierberge NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02248870849. Het bedrijf Chierberge NV bevindt zich op het adres: Leopold Peerelaan 1; 3140; Keerbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 144,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chierberge NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chierberge NV is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chierberge NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chierberge NV, openstaande posities, locatie van Chierberge NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chierberge NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chierberge NV, company assigned to the tax number BE02248870849. The company Chierberge NV is located at the address: Leopold Peerelaan 1; 3140; Keerbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 144,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chierberge NV were not found.
The main activity of Chierberge NV is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Chierberge NV is not available. You also can look at reviews of Chierberge NV, open positions, location of Chierberge NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chierberge NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chierberge NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chierberge NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chierberge NV, employees, financial statistics.