FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLEUROBASE INTERNATIONAL NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

Contactgegevens FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Atealn. 26 2270 Herenthout Ind. Area Klein Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-21-60-21 32-14-21-60-21

Fax (fax): 32-14-21-54-44 32-14-21-54-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLEUROBASE INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLEUROBASE INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLEUROBASE INTERNATIONAL NV
Products information FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06916961669
Ondernemingsnummer: 3735046386
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in FLEUROBASE INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Food & Related products

Product klasse (product class): SARDINIAN OIL, SARDINIAN WINES, SARDINIAN CHEESE

Profiel (profile): Sales of Sardinian carpets Confectionery - Wine Sardinian oil - Biscuits - Cheese "Sospiri di Ozieri" - Sardinia

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLEUROBASE INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for FLEUROBASE INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLEUROBASE INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

245299. Geprefabriceerde houten gebouwen, nec | Prefabricated wood buildings, nec
14799900. Chemische en meststoffenmijn, nec, nec | Chemical and fertilizer mining, nec, nec
33310101. Blister koper | Blister copper
34830101. Inrichtings- en smeltinrichtingen voor raketten | Arming and fusing devices for missiles
37640000. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance

Werken bij FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

 • Lasser/monteur metaalsector (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant actief in de metaalsector zoeken wij een gemotiveerde lasser! Heb jij goede technische skills en ben je gemotiveerd om het huidige team te versterken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Jouw takenpakket bestaat uit het lassen van containers met halfautomaat alsook het monteren.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Huldenberg (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Huldenberg en omgeving

 • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

 • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

 • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUGARDEYN

  Type: Studentenjob

  WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

 • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC

  Type: Vaste Job

  Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

 • BETROUWBARE TAXICHAUFFEUR (DAGRITTEN) (BREDENE)

  Regio: BREDENE

  Bedrijf: OOSTENDSE TAXI ONDERNEMING

  Type: Vaste Job

  U bent verantwoordelijk voor personenvervoer in de regio Oostende. U werkt van woensdag tot zondag. U bent vrij op maandag en dinsdag. 25-plussers met voldoende rijervaring worden aangemoedigd om te solliciteren voor deze job. Af en toe rijdt u ook tijdens de nacht.

 • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

 • Zaalmedewerkers (flexijob) (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Flexijob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

Zoek naar antwoorden van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. FLEUROBASE INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. Leave a respond for FLEUROBASE INTERNATIONAL NV. FLEUROBASE INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLEUROBASE INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten FLEUROBASE INTERNATIONAL NV
Location of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLEUROBASE INTERNATIONAL NV FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: Van De Reyd T | SALONS BOLLEMEERS | De Decker Metalcon | De Bie E | GUIDO FEYTEN

Other related companies as FLEUROBASE INTERNATIONAL NV: Van De Reyd T | SALONS BOLLEMEERS | De Decker Metalcon | De Bie E | GUIDO FEYTEN

FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06916961669. Het bedrijf FLEUROBASE INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Atealn. 26 2270 Herenthout Ind. Area Klein Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 173,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Profile is Sales of Sardinian carpets Confectionery - Wine Sardinian oil - Biscuits - Cheese "Sospiri di Ozieri" - Sardinia. Branchecategorie is Food & Related products. Producten gemaakt in FLEUROBASE INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van FLEUROBASE INTERNATIONAL NV op de kaart.

FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2008 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06916961669. The company FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is located at the address: Atealn. 26 2270 Herenthout Ind. Area Klein Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 173,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Profile is Sales of Sardinian carpets Confectionery - Wine Sardinian oil - Biscuits - Cheese "Sospiri di Ozieri" - Sardinia. Industry category is Food & Related products. Products created in FLEUROBASE INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, open positions, location of FLEUROBASE INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLEUROBASE INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.