Chevrerie du Cocriamont

Contactgegevens Chevrerie du Cocriamont: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chevrerie du Cocriamont: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chevrerie du Cocriamont

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Beaumont 121; 6536; Thuin (Thuillies), België

Telefoon (phone): 071 53 38 91 (+32-071 53 38 91) 071 53 38 91 (+32-071 53 38 91)

Fax (fax): +32 (51) 187-64-92 +32 (51) 187-64-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chevrerie du Cocriamont: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chevrerie du Cocriamont"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chevrerie du Cocriamont"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chevrerie du Cocriamont, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chevrerie du Cocriamont. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chevrerie du Cocriamont, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chevrerie du Cocriamont. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chevrerie du Cocriamont
Products information Chevrerie du Cocriamont

BTW identificatienummer (tax): BE08803863525
Ondernemingsnummer: 4327758789
Hoofdstad (capital): 446,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Chevrerie du Cocriamont zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chevrerie du Cocriamont
(Get full report from official database of BE for Chevrerie du Cocriamont)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chevrerie du Cocriamont
Addition kinds of activities for Chevrerie du Cocriamont

371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
841201. Kunstgallerij | Art gallery
24490103. Fruitkratten, hout: draadbinding | Fruit crates, wood: wirebound
27520802. Wikkelaars, gelithografeerd | Wrappers, lithographed
27599914. Muziek, blad: drukwerk, nsk | Music, sheet: printing, nsk
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
38410422. trocars | Trocars
39310121. Riet, orgaan | Reeds, organ
50939906. Plastics schroot | Plastics scrap

Werken bij Chevrerie du Cocriamont: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chevrerie du Cocriamont: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chevrerie du Cocriamont. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chevrerie du Cocriamont. Looking for open vacancies in other companies

 • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

 • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

 • OPERATOR - NACHT (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Let\\\'s Work is dringend op zoek naar een gemotiveerde operator te Westrozebeke. Uw taken zijn: - U bent verantwoordelijk voor het volledige verpakkingsproces. - U staat in voor het instellen van parameters en volgt deze op. - U voert een controle uit.

 • Handige student gezocht! (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de opbouw van een showroom te Oudenaarde zoeken wij een student polyvalente medewerker (m/v) Deze winkel is gespecialiseerd in decoratiemateriaal voor onder andere de kerstdagen en paasartikelen. Gezien het seizoen voor de deur staat, zullen zij hun showroom aanpassen en compleet vernieuwen. Hiervoor zoeken zij een handig persoon die hen hierbij kan helpen. Je helpt mee met het afbreken van de huidige showroom. Je pakt ook het oude materiaal zorgvuldig in. Eens dit klaar is, help je met de opbouw van de nieuwe showroom. Je voorziet de muren van een nieuwe kleur en staat de timmerman bij met de opbouw van nieuwe constructies. Je werkt steeds van maandag tot en met vrijdag in dagploeg. De opstart is onmiddellijk en de opdracht zal lopen tot eind december.

 • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

 • Nespresso barista te Turnhout (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: XTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende soorten koffie. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

 • IT-Manager (m/v) (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: SITRA

  Type: Vaste Job

  Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

 • Plaatser & keurder van brandleidingen, brandhaspels en sprinklersystemen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: MDP GROUP AFDELING FIREPROTECTION

  Type: Vaste Job

  Als technieker dien je in de garage van een nieuwbouw leidingen te gaan leggen waar de sprinkler installatie ivm brandbeveiliging kunnen worden geplaatst/aangesloten. Je kijkt op een plan waar de leidingen moeten komen, trekt de leidingen en test de druk op brandleiding en blussers conform de norm uit. Zelf hoef je geen gaten te boren. Deze worden reeds geboord door een ander bedrijf. Daarnaast wordt je ook ingeschakeld om brandblussers en brandhaspels te keuren.

 • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Tri-ICT

  Type: Vaste Job

  Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

 • PRAKTIJKTRAINERS TUINAANLEG MET ERVARING (WEST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: PCLT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding in één van volgende groen cursussen: gebruik en basisonderhoud van tuinmachines (kettingzaag, bosmaaier, haagschaar, hakselaar,…); planten en snoeien; constructies en verhardingen; ... U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

 • zelfstandig logopediste (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: MARTENS ANNABEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Word jij onze nieuwe collega in Geraardsbergen? Ben jij een logopedist(e) met ambitie als zelfstandige? Dan zijn we op zoek naar jou! Wij zijn een groepspraktijk met verschillende vestigingen in Geraardsbergen Wat bieden we? - administratieve en inhoudelijke ondersteuning - werkuren in overleg - een tof team - een uurrooster van ca. 10 uur dat op korte termijn verder uitgebreid kan worden Wat vragen we? - bereid zijn als zelfstandige te werken - graag deel uitmaken van een fijn team - in het bezit zijn van een FOD- en RIZIV-nummer - liefst beschikken over een wagen Heb je interesse, neem dan zo snel mogelijk contact op [email protected]

 • zaalmedewerker (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: DE SPEELVOGEL

  Type: Flexijob

  Zaalmedewerker M/V voor op vrijdagavond en/of zaterdagavond en/of zondagmiddag. Flexibele uren. Dynamisch met liefde voor het vak, sociale omgang met klanten , stressbestendig , met ervaring.

Zoek naar antwoorden van Chevrerie du Cocriamont in sociale netwerken
Look for responds of Chevrerie du Cocriamont in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chevrerie du Cocriamont. Laat een reactie achter voor Chevrerie du Cocriamont. Chevrerie du Cocriamont bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chevrerie du Cocriamont. Leave a respond for Chevrerie du Cocriamont. Chevrerie du Cocriamont on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chevrerie du Cocriamont op de google maps. Adres en contacten Chevrerie du Cocriamont
Location of Chevrerie du Cocriamont on the google maps. Address and contacts of Chevrerie du Cocriamont

Andere gerelateerde bedrijven als come Chevrerie du Cocriamont Chevrerie du Cocriamont: I M A P | VANNESTE | Louise A | RUSTHUIS ST.ANNA | MAISON DORIS SPRL

Other related companies as Chevrerie du Cocriamont: I M A P | VANNESTE | Louise A | RUSTHUIS ST.ANNA | MAISON DORIS SPRL

Chevrerie du Cocriamont is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chevrerie du Cocriamont, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08803863525. Het bedrijf Chevrerie du Cocriamont bevindt zich op het adres: Route de Beaumont 121; 6536; Thuin (Thuillies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 446,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chevrerie du Cocriamont zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chevrerie du Cocriamont is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chevrerie du Cocriamont is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chevrerie du Cocriamont, openstaande posities, locatie van Chevrerie du Cocriamont op de kaart.

Chevrerie du Cocriamont is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chevrerie du Cocriamont, company assigned to the tax number BE08803863525. The company Chevrerie du Cocriamont is located at the address: Route de Beaumont 121; 6536; Thuin (Thuillies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 446,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chevrerie du Cocriamont were not found.
The main activity of Chevrerie du Cocriamont is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chevrerie du Cocriamont is not available. You also can look at reviews of Chevrerie du Cocriamont, open positions, location of Chevrerie du Cocriamont on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chevrerie du Cocriamont, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chevrerie du Cocriamont, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chevrerie du Cocriamont, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chevrerie du Cocriamont, employees, financial statistics.