Chemo Syntha

Contactgegevens Chemo Syntha: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chemo Syntha: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chemo Syntha

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentstraat; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 33 50 68 (+32-051 33 50 68) 051 33 50 68 (+32-051 33 50 68)

Fax (fax): 051 33 50 64 (+32-051 33 50 64) 051 33 50 64 (+32-051 33 50 64)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chemo Syntha: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chemo Syntha"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chemo Syntha"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chemo Syntha, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chemo Syntha. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chemo Syntha, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chemo Syntha. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chemo Syntha
Products information Chemo Syntha

BTW identificatienummer (tax): BE07445953369
Ondernemingsnummer: 3303833007
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Chemo Syntha zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chemo Syntha
(Get full report from official database of BE for Chemo Syntha)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chemo Syntha
Addition kinds of activities for Chemo Syntha

203200. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
28790106. Insecticiden, landbouw of huishoudens | Insecticides, agricultural or household
33390203. Zilveren raffinage (primaire) | Silver refining (primary)
36510112. Phonograph draaitafels | Phonograph turntables
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
50120100. Automobielmakelaars | Automotive brokers
51490307. Salade dressing | Salad dressing
78190400. Uitrusting en stalling, film productie | Equipment and prop rental, motion picture production

Werken bij Chemo Syntha: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chemo Syntha: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chemo Syntha. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chemo Syntha. Looking for open vacancies in other companies

 • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

 • Monteur in het buitenland! (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde monteur die ook in het buitenland wenst te werken. De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je monteert voornamelijk tribunes en stoelen. - Je werkt met metale componenten, hout, motoren, tapijten, gordijnen... - Je organiseert sommige aspecten van de werf en rapporteert naar diverse afdelingen. - Je bestudeert de montageopdrachten en neemt daar waar nodig actief deel aan het oplossen van probleemstellingen.

 • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

 • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Samen met de directie sta je in voor de klantenontvangst- en begeleiding. - Je verzorgt de administratieve opvolging. - Je ontvangt klanten en geeft ze informatie over de woningen. - Je begeleidt hen bij een bezoek aan een modelwoning.

 • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Roborst (ROBORST)

  Regio: ROBORST

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

  Regio: HECHTEL-EKSEL

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio SCHELDEWINDEKE (SCHELDEWINDEKE)

  Regio: SCHELDEWINDEKE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van Chemo Syntha in sociale netwerken
Look for responds of Chemo Syntha in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chemo Syntha. Laat een reactie achter voor Chemo Syntha. Chemo Syntha bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chemo Syntha. Leave a respond for Chemo Syntha. Chemo Syntha on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chemo Syntha op de google maps. Adres en contacten Chemo Syntha
Location of Chemo Syntha on the google maps. Address and contacts of Chemo Syntha

Andere gerelateerde bedrijven als come Chemo Syntha Chemo Syntha: C.I. CHATEAU ST.ANNE | Crevits BVBA | INGE PEELMAN | G. DECLERCQ/GEERT DECLERCQ | Dendermazout

Other related companies as Chemo Syntha: C.I. CHATEAU ST.ANNE | Crevits BVBA | INGE PEELMAN | G. DECLERCQ/GEERT DECLERCQ | Dendermazout

Chemo Syntha is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chemo Syntha, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07445953369. Het bedrijf Chemo Syntha bevindt zich op het adres: Gentstraat; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chemo Syntha zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chemo Syntha is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chemo Syntha is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chemo Syntha, openstaande posities, locatie van Chemo Syntha op de kaart.

Chemo Syntha is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chemo Syntha, company assigned to the tax number BE07445953369. The company Chemo Syntha is located at the address: Gentstraat; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chemo Syntha were not found.
The main activity of Chemo Syntha is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Chemo Syntha is not available. You also can look at reviews of Chemo Syntha, open positions, location of Chemo Syntha on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chemo Syntha, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chemo Syntha, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chemo Syntha, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chemo Syntha, employees, financial statistics.