Chemie Product SPRL

Contactgegevens Chemie Product SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chemie Product SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chemie Product SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Nouvelle 4; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Mornimont), België

Telefoon (phone): 071 78 76 40 (+32-071 78 76 40) 071 78 76 40 (+32-071 78 76 40)

Fax (fax): 071 78 64 36 (+32-071 78 64 36) 071 78 64 36 (+32-071 78 64 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chemie Product SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chemie Product SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chemie Product SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chemie Product SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chemie Product SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chemie Product SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chemie Product SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chemie Product SPRL
Products information Chemie Product SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03672698974
Ondernemingsnummer: 8220764160
Hoofdstad (capital): 983,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 296,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Chemie Product SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chemie Product SPRL
(Get full report from official database of BE for Chemie Product SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chemie Product SPRL
Addition kinds of activities for Chemie Product SPRL

22110600. Tapijtwerk, tapijtwerk en wandbekleding: katoen | Upholstery, tapestry and wall coverings: cotton
38230100. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
55310104. Batterijen, auto en vrachtwagen | Batteries, automotive and truck
73840100. Fotografische diensten | Photographic services
79299906. Entertainment service | Entertainment service

Werken bij Chemie Product SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chemie Product SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chemie Product SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chemie Product SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

 • BETONHERSTELLER (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

 • Onderhoudstechnieker volcontinu (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in regio Evergem, actief in de chemie, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor preventief onderhoud, interventies en herstellingen. Je hebt kennis van elektromechanica. Schoolverlaters zijn welkom! Je zal werken in een volcontinu systeem.

 • Kinderbegeleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

 • Elektricien (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Moorslede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOORSLEDE)

  Regio: MOORSLEDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

  Regio: ITTERBEEK

  Bedrijf: MEGAVOLT

  Type: Vaste Job

  Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

 • Industriële schoonmaker vaste nacht (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: QCLEANERS

  Type: Vaste Job

  U staat dagelijks in voor de schoonmaak van een industrieel pand. U werkt van zondags tot vrijdags telkens van 22.00 tot 6.00.

 • Technisch calculator (47-267) (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: vanAnaarBETER.com

  Type: Vaste Job

  Denk jij analytisch en heb je een goede kennis van mechanica? Heb jij zin in een uitdagende job waarin je technische berekeningen uitvoert? Lees dan zeker verder! Onze klant, gelegen in Hamme, is een middelgrote, groeiende onderneming die internationaal actief is in het ontwikkelen, produceren, assembleren en testen van machines. Hun organisatie wordt gekenmerkt door een vlakke organisatiestructuur en een informele open bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding alsook voor het uitvoeren van de technische berekeningen en kostprijscalculaties & het verschaffen van de nodige informatie voor het nemen van beslissingen met als doel bij te dragen tot de uitvoering van machinebouwprojecten. Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt werden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maakstukken; Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maakstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculaties te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie, procurement en sales.

 • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Flexijob

  Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

 • Medewerker onderhoud - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

  Regio: ZILLEBEKE

  Bedrijf: COREX

  Type: Flexijob

  “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde "medewerk(st)er onderhoud" voor het onderhoud van het restaurant / de feestzaal / keuken. Taken: * Algemeen onderhoud van het restaurantgedeelte. * Klaarzetten van de zalen ! je werkt op maandag en/of dinsdag in dagregime voor het onderhoud / poetsen van de zalen op donderdag en/of vrijdag werk je ook in dagregime voor het onderhoud + klaarzetten van de zalen op zondag werk je van 6u - 11u of 20u voor het onderhoud / poetsen van de zalen

Zoek naar antwoorden van Chemie Product SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Chemie Product SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chemie Product SPRL. Laat een reactie achter voor Chemie Product SPRL. Chemie Product SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chemie Product SPRL. Leave a respond for Chemie Product SPRL. Chemie Product SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chemie Product SPRL op de google maps. Adres en contacten Chemie Product SPRL
Location of Chemie Product SPRL on the google maps. Address and contacts of Chemie Product SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Chemie Product SPRL Chemie Product SPRL: FORTIS | PARCS A CONTENEURS ATH | DETA COMPOSITES | V.C. MEVO | Ameele A

Other related companies as Chemie Product SPRL: FORTIS | PARCS A CONTENEURS ATH | DETA COMPOSITES | V.C. MEVO | Ameele A

Chemie Product SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chemie Product SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03672698974. Het bedrijf Chemie Product SPRL bevindt zich op het adres: Rue Nouvelle 4; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Mornimont). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 983,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 296,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chemie Product SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chemie Product SPRL is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chemie Product SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chemie Product SPRL, openstaande posities, locatie van Chemie Product SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chemie Product SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chemie Product SPRL, company assigned to the tax number BE03672698974. The company Chemie Product SPRL is located at the address: Rue Nouvelle 4; 5190; Jemeppe-sur-Sambre (Mornimont). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 983,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 296,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chemie Product SPRL were not found.
The main activity of Chemie Product SPRL is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chemie Product SPRL is not available. You also can look at reviews of Chemie Product SPRL, open positions, location of Chemie Product SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chemie Product SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chemie Product SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chemie Product SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chemie Product SPRL, employees, financial statistics.