charmes lingerie

Contactgegevens charmes lingerie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data charmes lingerie: address, phone, fax, email, website, opening hours

charmes lingerie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PLAINEVAUX 47; 4100; SERAING, België

Telefoon (phone): 04 337 11 91 (+32-04 337 11 91) 04 337 11 91 (+32-04 337 11 91)

Fax (fax): 04 385 16 38 (+32-04 385 16 38) 04 385 16 38 (+32-04 385 16 38)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) charmes lingerie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "charmes lingerie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "charmes lingerie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van charmes lingerie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen charmes lingerie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of charmes lingerie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees charmes lingerie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti charmes lingerie
Products information charmes lingerie

BTW identificatienummer (tax): BE02195037841
Ondernemingsnummer: 8883239746
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 488,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Lingerie & underwear - Retail

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor charmes lingerie
(Get full report from official database of BE for charmes lingerie)

Aanvulling soorten activiteiten voor charmes lingerie
Addition kinds of activities for charmes lingerie

2451. Mobiele huizen | Mobile homes
9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
222107. Ribbed breedgeweven stoffen | Ribbed broadwoven fabrics
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
622100. Commodity contracten makelaars, dealers | Commodity contracts brokers, dealers
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
35520113. Roving machines, textiel | Roving machines, textile
37110103. Auto's, gepantserde, montage van | Cars, armored, assembly of
73389904. Woordverwerkingsdienst | Word processing service
73891705. Jachtmakelaars | Yacht brokers

Werken bij charmes lingerie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in charmes lingerie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor charmes lingerie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for charmes lingerie. Looking for open vacancies in other companies

 • Energieke klusjesman Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO JOBS SINT-TRUIDEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een energiek bedrijf regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar een handige harry Als klusjesman sta je in voor kleine betonwerken op diverse werven. Je doet de buitenaanleg rond masten; steentjes plaatsen, omheining zetten, ... Kleine elektriciteitswerken zijn jou ook niet vreemd Je hebt een goede materiaalkennis

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Gemotiveerde Huishoudhulp / Poetshulp mét ervaring (regio Kontich en omgeving) (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Bronwyn & Lanvin dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Wie zijn wij? Bronwyn & Lanvin is een groeiend dienstencheques bedrijf in Kontich. Momenteel stellen wij al 65 huishoudhulpen te werk en zijn we dringend op zoek naar extra enthousiaste collega’s. Elke dag steken onze huishoudhulpen met plezier hun handen uit de mouwen om het huishoudelijk werk voor onze klanten te verlichten. Meer info op https://dedankbaarstejob.be/ Met onze kwalitatieve en persoonlijke aanpak willen we nummer één zijn in onze regio! Onze medewerkers op kantoor geven je de nodige ondersteuning en begeleiding. Je staat er niet alleen voor! Jouw verantwoordelijkheden: Je doet huishoudelijke taken bij particuliere klanten thuis. Jouw voornaamste taken zijn: schoonmaken van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, ...), wassen van ramen en soms strijken naargelang de wensen van jouw klanten. Je gaat op vaste basis (wekelijks / 2-wekelijks) bij je eigen klanten. Bij onverwachte of bijzondere gebeurtenissen verwittig je het kantoor.

 • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

  Type: Dienstenchequebaan

  Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle, Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Enthousiaste Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

  Type: Vaste Job

  Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

 • BIM modelleur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Vaste Job

  Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

 • TECHNICAL DRAFTSMAN - MECHANICAL ENGINEER (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met kantoor regio Brugge zijn wij momenteel op zoek naar een Mechanisch Ontwerper. Je werkt verschillende concepten uit. Van het gekozen concept maak je een correct ontwerp op Je staat in voor het ontwerpen, uitwerken en uittekenen van technische oplossingen voor machines en machineonderdelen Je voert sterkteberekeningen uit en bepaald nodige materialen Je volgt de testfase op je maakt het technisch dossier en voert haalbaarheidsstudies uit Je werkt projecten ter plaatse bij de klant uit

 • Teamleader (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Teamleader palletlijnen Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een teamleader palletlijnen; Je staat in voor het dagdagelijkse productieproces aan je lijn, hierin stuur je een 5-tal vaste productiemedewerkers aan, waarbij er wordt gewerkt in een dag of 2-ploegenstelser; Je ondersteunt de operations manager in het vertalen van het beleid naar de werkvloer en het uitdragen van de doelstellingen. Je neemt hierbij een trekkersrol op ; Je volgt de productieresultaten op en neemt actie waar nodig; Je waarborgt productiekwaliteit; Je monitort het productie apparaat en schakelt de onderhoudsafdeling in wanneer nodig waarbij veiligheid je eerste prioriteit is;

 • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

 • ZELFSTANDIGE VERTEGENWOORDIGERS Health & Beauty regio Dendermonde (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: RIELIVE

  Type: Zelfstandige activiteit

  - made in Germany topkwaliteit gezondheids- en schoonheidsproducten - meer levenskwaliteit bieden - passie voor sport-, health en/of wellness sector - B2B en/of B2C klantencontacten onderhouden - koude en warme prospectie gericht op win-win (geen hardselling) - het opbouwen en onderhouden van lange termijn klantenrelaties - kwaliteitsproducten kunnen adviseren en presenteren - topservice leveren (garantie van het bedrijf) - mogelijkheid tot het organiseren van evenementen, deelname aan beurzen - doorgroeimogelijkheden naar teamleader / -manager - het geven van opleidingen en trainingen (als je dat zelf wil) - voor de doorzetters: mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen business

Zoek naar antwoorden van charmes lingerie in sociale netwerken
Look for responds of charmes lingerie in social networks

Lees alle opmerkingen voor charmes lingerie. Laat een reactie achter voor charmes lingerie. charmes lingerie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for charmes lingerie. Leave a respond for charmes lingerie. charmes lingerie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie charmes lingerie op de google maps. Adres en contacten charmes lingerie
Location of charmes lingerie on the google maps. Address and contacts of charmes lingerie

Andere gerelateerde bedrijven als come charmes lingerie charmes lingerie: Gemeentekrediet | MEIS J-M | ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL | HUMBLET JACQUES | MARC VERVAEKE

Other related companies as charmes lingerie: Gemeentekrediet | MEIS J-M | ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL | HUMBLET JACQUES | MARC VERVAEKE

charmes lingerie is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is charmes lingerie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02195037841. Het bedrijf charmes lingerie bevindt zich op het adres: RUE DE PLAINEVAUX 47; 4100; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 488,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Lingerie & underwear - Retail.
De hoofdactiviteit van charmes lingerie is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van charmes lingerie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van charmes lingerie, openstaande posities, locatie van charmes lingerie op de kaart.

charmes lingerie is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is charmes lingerie, company assigned to the tax number BE02195037841. The company charmes lingerie is located at the address: RUE DE PLAINEVAUX 47; 4100; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 488,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Lingerie & underwear - Retail.
The main activity of charmes lingerie is Electric, Gas and Sanitary Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of charmes lingerie is not available. You also can look at reviews of charmes lingerie, open positions, location of charmes lingerie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over charmes lingerie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf charmes lingerie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about charmes lingerie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company charmes lingerie, employees, financial statistics.