ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

Contactgegevens ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE JAMIOULX 343; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71215624 (+32-71215624) 71215624 (+32-71215624)

Fax (fax): +32 (9) 368-75-22 +32 (9) 368-75-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL
Products information ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03374145507
Ondernemingsnummer: 8090301513
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Instruments de musique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL
(Get full report from official database of BE for ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL
Addition kinds of activities for ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

272102. Tijdschriften, uitgeverij en drukwerk | Periodicals, publishing and printing
346399. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
14469909. Silica mijnbouw | Silica mining
24991206. Rollers, hout | Rollers, wood
28699911. chloorethenen | Chloroethylenes
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces
36510202. Videocamera-audio-recorders, huishoudelijk gebruik | Video camera-audio recorders, household use
50630104. Transformers, elektrisch | Transformers, electric

Werken bij ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Automation Engineer (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Automation Engineer: - Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen die instaan voor het aandrijven, beveiligen en de datacommunicatie van bouwkranen. Taken: - Meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische systemen - Meewerken aan het uitvoeren van allerhande automatiseringsprojecten waarbij PLC- programmatie een belangrijk aandeel is van het takenpakket - Ontwerpspecificaties omzetten naar productiespecificaties - Helpen bij het testen van de elektonische systemen op prototypes - Helpen in de proces-engineering - Continue oog hebben voor productieverbeteringen - ...

  • Tekenaar (6 maanden) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt als tekenaar een ruime verantwoordelijkheid. Je staat in voor het uittekenen van verschillende plannen: technische plannen communicatieve omleidingsplannen bereikbaarheidskaarten. Het uittekenen hiervan gebeurt digitaal; ervaring met ArcGis, Autocad en/of Adobe Illustrator zijn daarbij een pluspunt. Je ondersteunt verdere, opmaak van de plannen en mobiliteitscommunicatoren. Je adviseert IT systemen en databeheer. Tenslotte zorg je ook voor de bewaking van de datakwaliteit.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verkoopmedewerk(st)er Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DSE International

    Type: Vaste Job

    Sollicitaties gepland: Oktober - Septembet Verkoopmedewerk(st)er Oostende (±38u) (vliegende) Als verkoopmedewerker ben je het visitekaartje van Dampshop. Adviseren en begeleiden van klanten tijdens het aankoopproces is wat jij doet. Dampshop is gespecialiseerd in e-sigaretten, e-liquids en accessoires. DIT BEN JIJ Jouw interesse en enthousiasme met betrekking tot elektronische sigaretten, e-liquids en toebehoren is groot. Daarnaast heb je een representatief uiterlijk en ben je bereid te werken in een flexibel en gedreven team. Werken in het weekend is voor jou geen probleem. Je hebt een druk sociaal leven, je gaat graag uit, hebt een grote vriendenkring WAT VERWACHTEN WIJ - Vertalen van de wensen van een klant in de aanschaf van de juiste producten - Het oplossen van problemen die klanten met hun aankoop ondervinden. - Samen zorg je voor een nette, uitnodigende winkel. - Verlenen van service aan klanten. - Ervaring is een plus.

  • Technisch Tekenaar (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • ZAALMEDEWERKER / KOERIER (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: CESAR

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een gemotiveerde collega die meehelpt bij het bedienen van de klanten. Je staat ook in voor het leveren van de bestellingen bij de klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Laat een reactie achter voor ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. Leave a respond for ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL. ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL op de google maps. Adres en contacten ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL
Location of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL on the google maps. Address and contacts of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: ECO BISCUITS NV | Relais de la Haute Sambre | PAUL HARNIE | Van Der Bracht J | JEAN-MICHEL LODEZ

Other related companies as ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL: ECO BISCUITS NV | Relais de la Haute Sambre | PAUL HARNIE | Van Der Bracht J | JEAN-MICHEL LODEZ

ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03374145507. Het bedrijf ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL bevindt zich op het adres: RUE DE JAMIOULX 343; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Instruments de musique. Producten gemaakt in ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, openstaande posities, locatie van ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL op de kaart.

ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, company assigned to the tax number BE03374145507. The company ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is located at the address: RUE DE JAMIOULX 343; 6110; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Instruments de musique. Products created in ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL were not found.
The main activity of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL is not available. You also can look at reviews of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, open positions, location of ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATELIER DE LUTHERIE LUC GILLET SPRL, employees, financial statistics.