Charlier-Brabo Group NV

Contactgegevens Charlier-Brabo Group NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charlier-Brabo Group NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charlier-Brabo Group NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 99 70 (+32-03 238 99 70) 03 238 99 70 (+32-03 238 99 70)

Fax (fax): 03 237 25 91 (+32-03 237 25 91) 03 237 25 91 (+32-03 237 25 91)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charlier-Brabo Group NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charlier-Brabo Group NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charlier-Brabo Group NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charlier-Brabo Group NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charlier-Brabo Group NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charlier-Brabo Group NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charlier-Brabo Group NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charlier-Brabo Group NV
Products information Charlier-Brabo Group NV

BTW identificatienummer (tax): BE08233398437
Ondernemingsnummer: 7531097412
Hoofdstad (capital): 285,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 206,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Amusement machines; Food products - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines^^Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Food products - Mfg. & Whol.; Vending machines

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charlier-Brabo Group NV
(Get full report from official database of BE for Charlier-Brabo Group NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charlier-Brabo Group NV
Addition kinds of activities for Charlier-Brabo Group NV

10110203. Ijzererts sinteren bij de mijn | Iron ore sintering at the mine
22110205. Zakdoek stoffen, katoen | Handkerchief fabrics, cotton
24999908. Fellies, hout | Fellies, wood
35539916. Shapers, houtbewerkingsmachines | Shapers, woodworking machines
39990703. Bloemen, kunstmatig en bewaard gebleven | Flowers, artificial and preserved
50440208. Whiteprinting apparatuur | Whiteprinting equipment
75429901. Carwash, automatisch | Carwash, automatic

Werken bij Charlier-Brabo Group NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charlier-Brabo Group NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charlier-Brabo Group NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charlier-Brabo Group NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

 • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

 • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Zwijnaarde (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

 • Student kassa (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Ben jij ouder dan 18 jaar en op zoek naar een studentenjob? Neem dan zeker contact op met Ago Tessenderlo! We zoeken nog studenten om aan de kassa te werken op zaterdag en/of zondag.

 • Jobstudent m/v administratie (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

  Type: Studentenjob

  Voor ons hoofdkantoor te Heverlee zijn we op zoek naar een jobstudent m/v administratie. Aantal uren per week : 20u. Je mag je uren (tussen 8u en 17u) en dagen zelf kiezen. Je taak zal voornamelijk bestaan uit gegevensverwerking. Startdatum is voorzien op 22/10/2018

 • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

 • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

  Type: Vaste Job

  Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

 • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

 • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

Zoek naar antwoorden van Charlier-Brabo Group NV in sociale netwerken
Look for responds of Charlier-Brabo Group NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charlier-Brabo Group NV. Laat een reactie achter voor Charlier-Brabo Group NV. Charlier-Brabo Group NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charlier-Brabo Group NV. Leave a respond for Charlier-Brabo Group NV. Charlier-Brabo Group NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charlier-Brabo Group NV op de google maps. Adres en contacten Charlier-Brabo Group NV
Location of Charlier-Brabo Group NV on the google maps. Address and contacts of Charlier-Brabo Group NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Charlier-Brabo Group NV Charlier-Brabo Group NV: Platform voor Voluntariaat VZW | MARNIX DEBANDT | RUBICA | BUREAU STOUTHUYSEN-NIJS | LA POSTE

Other related companies as Charlier-Brabo Group NV: Platform voor Voluntariaat VZW | MARNIX DEBANDT | RUBICA | BUREAU STOUTHUYSEN-NIJS | LA POSTE

Charlier-Brabo Group NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charlier-Brabo Group NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08233398437. Het bedrijf Charlier-Brabo Group NV bevindt zich op het adres: Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 285,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 206,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Amusement machines; Food products - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines^^Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Food products - Mfg. & Whol.; Vending machines.
De hoofdactiviteit van Charlier-Brabo Group NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charlier-Brabo Group NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charlier-Brabo Group NV, openstaande posities, locatie van Charlier-Brabo Group NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charlier-Brabo Group NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charlier-Brabo Group NV, company assigned to the tax number BE08233398437. The company Charlier-Brabo Group NV is located at the address: Kronenburgstraat 55-61; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 285,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 206,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Amusement machines; Food products - Mfg. & Whol.; Toys - Mfg. & Whol.; Vending machines^^Amusement machines; Fruit & vegetables (Canned) - Mfg. & Whol.; Food products - Mfg. & Whol.; Vending machines.
The main activity of Charlier-Brabo Group NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Charlier-Brabo Group NV is not available. You also can look at reviews of Charlier-Brabo Group NV, open positions, location of Charlier-Brabo Group NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charlier-Brabo Group NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charlier-Brabo Group NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charlier-Brabo Group NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charlier-Brabo Group NV, employees, financial statistics.