Platform voor Voluntariaat VZW

Contactgegevens Platform voor Voluntariaat VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Platform voor Voluntariaat VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Platform voor Voluntariaat VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marie Josélaan 73; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 59 01 (+32-03 218 59 01) 03 218 59 01 (+32-03 218 59 01)

Fax (fax): 03 218 45 23 (+32-03 218 45 23) 03 218 45 23 (+32-03 218 45 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Platform voor Voluntariaat VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Platform voor Voluntariaat VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Platform voor Voluntariaat VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Platform voor Voluntariaat VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Platform voor Voluntariaat VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Platform voor Voluntariaat VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Platform voor Voluntariaat VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Platform voor Voluntariaat VZW
Products information Platform voor Voluntariaat VZW

BTW identificatienummer (tax): BE01747344970
Ondernemingsnummer: 3463134765
Hoofdstad (capital): 826,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 399,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Platform voor Voluntariaat VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Platform voor Voluntariaat VZW
(Get full report from official database of BE for Platform voor Voluntariaat VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Platform voor Voluntariaat VZW
Addition kinds of activities for Platform voor Voluntariaat VZW

391104. Edelmetalen hoesjes | Precious metal cases
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
27520800. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
29929901. Oliën en vetten, vermenging en samenstelling | Oils and greases, blending and compounding
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
33990202. Nagels: aluminium, messing of ander nonferrous metaal of draad | Nails: aluminum, brass, or other nonferrous metal or wire
35999909. Smeerbekers, metaal | Grease cups, metal
59210000. Drankwinkels | Liquor stores

Werken bij Platform voor Voluntariaat VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Platform voor Voluntariaat VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Platform voor Voluntariaat VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Platform voor Voluntariaat VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • METSER (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: GOVAERE BOUWWERKEN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je werkt als metselaar aan onze nieuwbouwprojecten. Wij bouwen appartementsblokken, kantoorgebouwen en residentiële woningen De job is dus op verplaatsing. Je hebt veel afwisseling, je hebt regelmatig een nieuwe werkplek. Buitenwerk spreekt je wel aan.

  • Plaatser ramen (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het plaatsen van houten ramen. De regio is heel variabel, de werken bevinden zich in België. Je werkt volgens de plannig, kan planlezen en volgt de werk- en veiligheidinstructies nauw op. Je vertrekt met een ploeg uit Aalst en eens ter plaatse werk je mee op de werf.

  • Industriële Reiniger (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als industrieel reiniger sta je in voor de volgende opdrachten: Het schoonmaken van installaties Werken met ontvettingsproducten, hogedruk reiniger en andere apparaten Mogelijk werken op hoogtes Zwerfvuil opruimen Diverse andere reinigingsopdrachten

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • ZORGKUNDIGE IN THUISVERPLEGING (ZELFSTANDIG) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IEZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin om als zelfstandig zorgkundige te werken in thuisverpleging? Ben je een zelfstandig persoon? Regel je graag zelf je werk en wil je goed je boterham verdienen? Droom je er van om in de regio Kortrijk/Menen/Waregem in thuisverpleging te werken? Wil jij ook jouw steentje bijdragen om mensen zo lang mogelijk thuis te helpen wonen? Verzorg je graag mensen met hart en ziel? Solliciteer dan snel op deze vacature.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van Platform voor Voluntariaat VZW in sociale netwerken
Look for responds of Platform voor Voluntariaat VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Platform voor Voluntariaat VZW. Laat een reactie achter voor Platform voor Voluntariaat VZW. Platform voor Voluntariaat VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Platform voor Voluntariaat VZW. Leave a respond for Platform voor Voluntariaat VZW. Platform voor Voluntariaat VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Platform voor Voluntariaat VZW op de google maps. Adres en contacten Platform voor Voluntariaat VZW
Location of Platform voor Voluntariaat VZW on the google maps. Address and contacts of Platform voor Voluntariaat VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Platform voor Voluntariaat VZW Platform voor Voluntariaat VZW: PATRICK WOLLESSE | STUDIO M. | CLAUDE DUCARME | Lekkerbek | MODE ARIANE

Other related companies as Platform voor Voluntariaat VZW: PATRICK WOLLESSE | STUDIO M. | CLAUDE DUCARME | Lekkerbek | MODE ARIANE

Platform voor Voluntariaat VZW is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Platform voor Voluntariaat VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01747344970. Het bedrijf Platform voor Voluntariaat VZW bevindt zich op het adres: Marie Josélaan 73; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 826,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 399,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Platform voor Voluntariaat VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Platform voor Voluntariaat VZW is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Platform voor Voluntariaat VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Platform voor Voluntariaat VZW, openstaande posities, locatie van Platform voor Voluntariaat VZW op de kaart.

Platform voor Voluntariaat VZW is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Platform voor Voluntariaat VZW, company assigned to the tax number BE01747344970. The company Platform voor Voluntariaat VZW is located at the address: Marie Josélaan 73; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 826,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 399,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Social service organizations. Products created in Platform voor Voluntariaat VZW were not found.
The main activity of Platform voor Voluntariaat VZW is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Platform voor Voluntariaat VZW is not available. You also can look at reviews of Platform voor Voluntariaat VZW, open positions, location of Platform voor Voluntariaat VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Platform voor Voluntariaat VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Platform voor Voluntariaat VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Platform voor Voluntariaat VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Platform voor Voluntariaat VZW, employees, financial statistics.