CHARLES HAERENS NV-SA

Contactgegevens CHARLES HAERENS NV-SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES HAERENS NV-SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES HAERENS NV-SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koopvaardijlaan 142; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 223 58 31 (+32-09 223 58 31) 09 223 58 31 (+32-09 223 58 31)

Fax (fax): 09 223 68 66 (+32-09 223 68 66) 09 223 68 66 (+32-09 223 68 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES HAERENS NV-SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES HAERENS NV-SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES HAERENS NV-SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES HAERENS NV-SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES HAERENS NV-SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES HAERENS NV-SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES HAERENS NV-SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES HAERENS NV-SA
Products information CHARLES HAERENS NV-SA

BTW identificatienummer (tax): BE09459472656
Ondernemingsnummer: 1989593505
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.^^Stoves - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES HAERENS NV-SA
(Get full report from official database of BE for CHARLES HAERENS NV-SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES HAERENS NV-SA
Addition kinds of activities for CHARLES HAERENS NV-SA

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
225300. Brei de buitenkledingfabrieken uit | Knit outerwear mills
369901. High-energy deeltjes fysica apparatuur | High-energy particle physics equipment
494100. Water voorraad | Water supply
01390201. Pindakaas | Peanut farm
32310502. Wetenschappelijk en technisch glaswerk: van aangekochte glas | Scientific and technical glassware: from purchased glass

Werken bij CHARLES HAERENS NV-SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES HAERENS NV-SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES HAERENS NV-SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES HAERENS NV-SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Startpeople Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

 • Ploegbaas Industriebouw (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf te Lille zijn we op zoek naar een ploegbaas industriebouw  Je leidt een ploeg van 2 à 3 medewerkers. Je staat in voor het monteren van metalen spanten, het plaatsen van muren, het dichtleggen van een dak, aanbrengen van siliconen, plaatsen ramen en deuren, ...

 • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

 • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Oostakker/Lochristi! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp ( M/V) te Deurle 12u/week (DEURLE)

  Regio: DEURLE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,strijken, dagdagelijkse taken ,kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende in Deurle U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken,en dagdagelijkse taken vervullen.Je neemt initiatief, bent stipt, oog voor detail en werkt grondig. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

  Regio: GITS

  Bedrijf: voestalpine Sadef NV

  Type: Vaste Job

  Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

 • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: HEVADEX

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

 • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

  Type: Vaste Job

  Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

 • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

Zoek naar antwoorden van CHARLES HAERENS NV-SA in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES HAERENS NV-SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES HAERENS NV-SA. Laat een reactie achter voor CHARLES HAERENS NV-SA. CHARLES HAERENS NV-SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES HAERENS NV-SA. Leave a respond for CHARLES HAERENS NV-SA. CHARLES HAERENS NV-SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES HAERENS NV-SA op de google maps. Adres en contacten CHARLES HAERENS NV-SA
Location of CHARLES HAERENS NV-SA on the google maps. Address and contacts of CHARLES HAERENS NV-SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES HAERENS NV-SA CHARLES HAERENS NV-SA: P. VANDENEYCKEN | AU F?MININ | MARC HELDERWEIRT | A. VAN DER HAEGEN | DIAPRO

Other related companies as CHARLES HAERENS NV-SA: P. VANDENEYCKEN | AU F?MININ | MARC HELDERWEIRT | A. VAN DER HAEGEN | DIAPRO

CHARLES HAERENS NV-SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES HAERENS NV-SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09459472656. Het bedrijf CHARLES HAERENS NV-SA bevindt zich op het adres: Koopvaardijlaan 142; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.^^Stoves - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van CHARLES HAERENS NV-SA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES HAERENS NV-SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES HAERENS NV-SA, openstaande posities, locatie van CHARLES HAERENS NV-SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHARLES HAERENS NV-SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES HAERENS NV-SA, company assigned to the tax number BE09459472656. The company CHARLES HAERENS NV-SA is located at the address: Koopvaardijlaan 142; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Glass - Window & plate - Mfg. & Whol.^^Stoves - Mfg. & Whol.
The main activity of CHARLES HAERENS NV-SA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES HAERENS NV-SA is not available. You also can look at reviews of CHARLES HAERENS NV-SA, open positions, location of CHARLES HAERENS NV-SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES HAERENS NV-SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES HAERENS NV-SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES HAERENS NV-SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES HAERENS NV-SA, employees, financial statistics.