Charles de Moffart (Baron)

Contactgegevens Charles de Moffart (Baron): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charles de Moffart (Baron): address, phone, fax, email, website, opening hours

Charles de Moffart (Baron)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baugnée 9; 4163; Anthisnes (Tavier), België

Telefoon (phone): 04 365 77 51 (+32-04 365 77 51) 04 365 77 51 (+32-04 365 77 51)

Fax (fax): +32 (87) 516-88-18 +32 (87) 516-88-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charles de Moffart (Baron): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charles de Moffart (Baron)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charles de Moffart (Baron)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charles de Moffart (Baron), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charles de Moffart (Baron). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charles de Moffart (Baron), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charles de Moffart (Baron). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charles de Moffart (Baron)
Products information Charles de Moffart (Baron)

BTW identificatienummer (tax): BE08444610595
Ondernemingsnummer: 9386962890
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 519,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Charles de Moffart (Baron) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charles de Moffart (Baron)
(Get full report from official database of BE for Charles de Moffart (Baron))

Aanvulling soorten activiteiten voor Charles de Moffart (Baron)
Addition kinds of activities for Charles de Moffart (Baron)

2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
28920103. Diazodinitrofenol, ddnp | Diazodinitrophenol, ddnp
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
36779902. Spoelwikkelingen, elektronisch | Coil windings, electronic
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service

Werken bij Charles de Moffart (Baron): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charles de Moffart (Baron): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charles de Moffart (Baron). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charles de Moffart (Baron). Looking for open vacancies in other companies

 • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

 • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

 • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Let's Work Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

 • Poetshulp Brakel 38u (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Brakel zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • Huishoudhulp Arendonk (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: 'T PLANKSKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

 • Gemotiveerde Huishoudhulpen dienstencheques - Regio Peer en Hechtel-Eksel bij ouderen (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zottegem (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw,poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

  Regio: OELEGEM

  Bedrijf: VAN CAUTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

 • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: COUDRON

  Type: Vaste Job

  Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

 • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: WSA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

 • docent gezonde voeding / beweging (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ACT NOW!

  Type: Zelfstandige activiteit

  wegens uitbreiding zijn we op zoek naar lesgevers in health. Ben jij zelfstandige, heb je ervaring met lesgeven in deze materie, neem zeker contact op !

Zoek naar antwoorden van Charles de Moffart (Baron) in sociale netwerken
Look for responds of Charles de Moffart (Baron) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charles de Moffart (Baron). Laat een reactie achter voor Charles de Moffart (Baron). Charles de Moffart (Baron) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charles de Moffart (Baron). Leave a respond for Charles de Moffart (Baron). Charles de Moffart (Baron) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charles de Moffart (Baron) op de google maps. Adres en contacten Charles de Moffart (Baron)
Location of Charles de Moffart (Baron) on the google maps. Address and contacts of Charles de Moffart (Baron)

Andere gerelateerde bedrijven als come Charles de Moffart (Baron) Charles de Moffart (Baron): FRANKY EN MARIELLE | HAIRSTYLE SASKIA | JEAN-MICHEL LETAWE | MEUBELEN 'T INBOEDELKE | FLASCH

Other related companies as Charles de Moffart (Baron): FRANKY EN MARIELLE | HAIRSTYLE SASKIA | JEAN-MICHEL LETAWE | MEUBELEN 'T INBOEDELKE | FLASCH

Charles de Moffart (Baron) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charles de Moffart (Baron), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08444610595. Het bedrijf Charles de Moffart (Baron) bevindt zich op het adres: Baugnée 9; 4163; Anthisnes (Tavier). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 519,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Charles de Moffart (Baron) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charles de Moffart (Baron) is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charles de Moffart (Baron) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charles de Moffart (Baron), openstaande posities, locatie van Charles de Moffart (Baron) op de kaart.

Charles de Moffart (Baron) is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charles de Moffart (Baron), company assigned to the tax number BE08444610595. The company Charles de Moffart (Baron) is located at the address: Baugnée 9; 4163; Anthisnes (Tavier). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 519,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Charles de Moffart (Baron) were not found.
The main activity of Charles de Moffart (Baron) is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charles de Moffart (Baron) is not available. You also can look at reviews of Charles de Moffart (Baron), open positions, location of Charles de Moffart (Baron) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charles de Moffart (Baron), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charles de Moffart (Baron), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charles de Moffart (Baron), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charles de Moffart (Baron), employees, financial statistics.