Charle & Co BVBA

Contactgegevens Charle & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charle & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charle & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Driekerkenstraat 74 Box 1; 8501; Kortrijk (Bissegem), België

Telefoon (phone): 056 35 49 37 (+32-056 35 49 37) 056 35 49 37 (+32-056 35 49 37)

Fax (fax): +32 (68) 555-67-41 +32 (68) 555-67-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charle & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charle & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charle & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charle & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charle & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charle & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charle & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charle & Co BVBA
Products information Charle & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09063964843
Ondernemingsnummer: 9293304443
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Charle & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charle & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Charle & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charle & Co BVBA
Addition kinds of activities for Charle & Co BVBA

737901. Computer gerelateerde onderhoudsdiensten | Computer related maintenance services
17419900. Metselwerk en ander steenwerk, nec | Masonry and other stonework, nec
20660301. Baking chocolade | Baking chocolate
37280200. Aircraft propellers en bijbehorende apparatuur | Aircraft propellers and associated equipment
38410420. Chirurgische lasers | Surgical lasers
50930103. Bont stekken en plakjes | Fur cuttings and scraps
51490307. Salade dressing | Salad dressing
80939905. Gewichtsverlies kliniek, met medisch personeel | Weight loss clinic, with medical staff

Werken bij Charle & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charle & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charle & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charle & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

 • Operator vaste nacht (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten te Bocholt, zijn we op zoek naar een operator Takenpakket: - Het bedienen van de machine - Kleine storingen verhelpen - Zorgen voor een goed verloop van de productielijn - Controleren van het fabricatieproces - Parameters aanpassen indien nodig - Kwaliteitsanalyses uitvoeren - Reinigen van de machines en installaties - Afwijkingen doorgeven aan de teamleaders - Melden van grondstof- of materiaaltekorten aan de teamleader - Je hebt diverse contacten met de afdeling planning en het afdelingshoofd - Je voert 20% administratie uit

 • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

 • Inpakker/operator M/V (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) voltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

  Regio: LINTER

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

  Regio: VORST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

  Regio: MEEUWEN

  Bedrijf: NET IS NET

  Type: Dienstenchequebaan

  De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

 • Bijlesgever wiskunde (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

 • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: THUISVERPLEGING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van Charle & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Charle & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charle & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Charle & Co BVBA. Charle & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charle & Co BVBA. Leave a respond for Charle & Co BVBA. Charle & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charle & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Charle & Co BVBA
Location of Charle & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Charle & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Charle & Co BVBA Charle & Co BVBA: FE. ARMASTEEL | Deuse (Bureau) | COIFFURE CHEZ LINA | Vanderroost D | STATSnet sprl

Other related companies as Charle & Co BVBA: FE. ARMASTEEL | Deuse (Bureau) | COIFFURE CHEZ LINA | Vanderroost D | STATSnet sprl

Charle & Co BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Charle & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063964843. Het bedrijf Charle & Co BVBA bevindt zich op het adres: Driekerkenstraat 74 Box 1; 8501; Kortrijk (Bissegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Charle & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charle & Co BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charle & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charle & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Charle & Co BVBA op de kaart.

Charle & Co BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Charle & Co BVBA, company assigned to the tax number BE09063964843. The company Charle & Co BVBA is located at the address: Driekerkenstraat 74 Box 1; 8501; Kortrijk (Bissegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Charle & Co BVBA were not found.
The main activity of Charle & Co BVBA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charle & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Charle & Co BVBA, open positions, location of Charle & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charle & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charle & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charle & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charle & Co BVBA, employees, financial statistics.