STATSnet sprl

Contactgegevens STATSnet sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STATSnet sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

STATSnet sprl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Baron D'Huart 239, Brussels, Brabant 1950, België

Telefoon (phone): 49 171 5396447 (+32-49 171 5396447) 49 171 5396447 (+32-49 171 5396447)

Fax (fax): 49 241 154635 (+32-49 241 154635) 49 241 154635 (+32-49 241 154635)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STATSnet sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STATSnet sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STATSnet sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STATSnet sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STATSnet sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STATSnet sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STATSnet sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STATSnet sprl
Products information STATSnet sprl

BTW identificatienummer (tax): BE01845397949
Ondernemingsnummer: 8233673095
Hoofdstad (capital): 355,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in STATSnet sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STATSnet sprl
(Get full report from official database of BE for STATSnet sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor STATSnet sprl
Addition kinds of activities for STATSnet sprl

829902. Educatieve diensten | Educational services
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
34430106. Digesters, proces: metalen plaat | Digesters, process: metal plate
36430300. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
50750109. Ventilators, verwarmings- en ventilatieapparatuur | Fans, heating and ventilation equipment
75399903. Brandstofsysteem reparatie, motorvoertuig | Fuel system repair, motor vehicle
96219905. Vervoer afdeling: overheid, niet-opererende | Transportation department: government, nonoperating

Werken bij STATSnet sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STATSnet sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STATSnet sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STATSnet sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant microbiologie (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor one klant in de regio van Wetteren zijn wij nog op zoek naar een laborant (m/v). Je hebt al een eerste ervaring opgedaan binnen de microbiologie. Je voert voornamelijl microbiologische analyses uit op voeding, diervoeder en water.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • POLYVALENT MEDEWERKER LAKKERIJ (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een medewerker die polyvalent in de lakkerij zal meewerken. Je staat in voor: - je assembleert stukken - hangt deze op - neemt ze af en brengt ze naar de inpak.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Gooik (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Stop & Look Lier zoekt Jobstudent (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: The Boss In Solutions

    Type: Studentenjob

    Jobstudent +18jaar voor kassawerk en andere winkeltaken. Zaterdag en zondag tijdens de maand december en tijdens de kerstvakantie ook weekdagen. Kan jij snel en correct werken en heb je een eerste kassa ervaring kom dan snel je CV binnenbrengen!

  • Elektricien (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: ESS

    Type: Vaste Job

    Functie: Elektricien residentieel en industrieel Plaatsen van Camera's, inbraak, brandinstallaties, toegangscontrole Parkeersystemen projecten over heel belgie projecten in het binnen- en buitenland

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Nagelstylist(e) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek zijn we op zoek naar een nagelstylist(e). Je werkt samen met diëtist, psychologen, sportcoach, reikitherapeut, studiecoach, massagetherapeut,... Meer info over het praktijkhuis: www.praktijkhuispleintje.be

Zoek naar antwoorden van STATSnet sprl in sociale netwerken
Look for responds of STATSnet sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor STATSnet sprl. Laat een reactie achter voor STATSnet sprl. STATSnet sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STATSnet sprl. Leave a respond for STATSnet sprl. STATSnet sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STATSnet sprl op de google maps. Adres en contacten STATSnet sprl
Location of STATSnet sprl on the google maps. Address and contacts of STATSnet sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come STATSnet sprl STATSnet sprl: Kiekens D | VISIOPTIC | Houbart J | Straming Polis | Sporthal Merelbeke

Other related companies as STATSnet sprl: Kiekens D | VISIOPTIC | Houbart J | Straming Polis | Sporthal Merelbeke

STATSnet sprl is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STATSnet sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01845397949. Het bedrijf STATSnet sprl bevindt zich op het adres: Av. Baron D'Huart 239, Brussels, Brabant 1950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 355,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 716,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in STATSnet sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STATSnet sprl is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STATSnet sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STATSnet sprl, openstaande posities, locatie van STATSnet sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

STATSnet sprl is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is STATSnet sprl, company assigned to the tax number BE01845397949. The company STATSnet sprl is located at the address: Av. Baron D'Huart 239, Brussels, Brabant 1950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 355,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 716,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in STATSnet sprl were not found.
The main activity of STATSnet sprl is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STATSnet sprl is not available. You also can look at reviews of STATSnet sprl, open positions, location of STATSnet sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over STATSnet sprl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STATSnet sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STATSnet sprl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STATSnet sprl, employees, financial statistics.