Chapitre (Le)

Contactgegevens Chapitre (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapitre (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapitre (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Birmingham 253; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 10 41 (+32-02 524 10 41) 02 524 10 41 (+32-02 524 10 41)

Fax (fax): 02 522 19 53 (+32-02 522 19 53) 02 522 19 53 (+32-02 522 19 53)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapitre (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapitre (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapitre (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapitre (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapitre (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapitre (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapitre (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapitre (Le)
Products information Chapitre (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08878295898
Ondernemingsnummer: 7696990966
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Files & binders

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapitre (Le)
(Get full report from official database of BE for Chapitre (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapitre (Le)
Addition kinds of activities for Chapitre (Le)

267302. Voedselopslag en vuilniszakken (kunststof) | Food storage and trash bags (plastic)
637101. pensioenen | Pensions
26550104. Buizen, voor chemische of elektrische toepassingen: papier of vezel | Tubes, for chemical or electrical uses: paper or fiber
27320102. Pamfletten: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Pamphlets: printing only, not published on site
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric

Werken bij Chapitre (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapitre (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapitre (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapitre (Le). Looking for open vacancies in other companies

 • diensthoofd technische uitvoerende dienst (LOCHRISTI)

  Regio: LOCHRISTI

  Bedrijf: LOCHRISTI GEMEENTE

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  zie vacaturebericht

 • Magazijnier (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalverwerkend bedrijf te Sint-Niklaas is Tempo-Team op zoek naar twee voltijdse magazijniers. Jouw takkenpakket: - Met de heftruck goederen transporteren - Bestellingen en goederen ontvangen en in stock brengen - Bestellingen orderpicken en klaar zetten - Orders inpakken en klaar maken voor transport Je werkt met de dagploeg van 7u30 tot 16u, telkens van maandag tot en met vrijdag.

 • Onderhoudstechnieker - automatisch magazijn 2 ploegen (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wil jij aan de slag gaan bij een bedrijf dat: luistert naar zijn werknemers? zijn werknemers soigneert? een job op lange termijn aanbiedt? en verschillende doorgroeimogelijkheden heeft? Dan stellen wij jou graag volgende job voor om je vingers bij af te likken!Geen ervaring noodzakelijk Forum Jobs zoekt namelijk een operator die interesse heeft om door te groeien naar een technieker. Je hoeft hiervoor geen technische opleiding te hebben maar wel wat technisch inzicht hebben. Het bedrijf is bereid om jou alles intern aan te leren. Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Wegens de bouw van een volautomatisch hoogbouwmagazijn gaat de firma op zoek naar versterking voor de technische dienst.Takenpakket als technisch operator Je bent verantwoordelijk voor het functioneren van het hoogbouwmagazijn. Je voert regelmatig controles uit op kritische punten. Je biedt ondersteuning bij het onderhoud van rollend materieel (heftrucks, reachtrucks, etc.), gebouwen en installaties. Je lost technische storingen op, zowel op mechanisch als elektrotechnisch vlak. Je werkt in een 2 ploegensysteem van maandag t.e.m. vrijdag.

 • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

 • Plaatser van vangrails (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Beringen is Konvert Construct opzoek naar een gemotiveerde wegenwerker. Je voornaamste taak bestaat uit het plaatsen van vangrails. Voor in aanmerking te komen voor deze functie moet je in het bezit zijn van rijbewijs C en fysiek goed in orde zijn. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel niet en contacteer ons op het nummer 011/60.33.37 of via mail op [email protected]

 • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Riemst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp Retie (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Student bakkerij (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

  Regio: Regio Londerzeel

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Interim Corporate Facility Manager (WAVRE)

  Regio: WAVRE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674234-inline.html?cid=Partner_VDAB This industrial leader in its sector with international activities, with corporate HQ in Walloon Brabant, is urgently looking for a self employed interim Corporate Facility Manager for a period of 3 to 6 months. The Interim Corporate Facility Manager's key responsibilities will include: Ensure that the corporate sites (3) have the most suitable working environment for its employees and their activities ; Ensure that the facilities remain in good shape to prevent issues ; Strive for reduction of OPEX of facilities and focus on budget control to deliver the highest value to the business ; Manage a team of Facility officers, receptionists, and act as a hands-on leader for his team ; Design and implement processes to deliver the required services across the 3 sites ; Design and implementation of standardised procedures and policies in line with Group/Corporate guidelines.

Zoek naar antwoorden van Chapitre (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Chapitre (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapitre (Le). Laat een reactie achter voor Chapitre (Le). Chapitre (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapitre (Le). Leave a respond for Chapitre (Le). Chapitre (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapitre (Le) op de google maps. Adres en contacten Chapitre (Le)
Location of Chapitre (Le) on the google maps. Address and contacts of Chapitre (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapitre (Le) Chapitre (Le): CLEMENT BAERTS | B.E.A. Assurances sprl-Business Europe Accounting | JADOULLE | Vandendriessche | Declercq

Other related companies as Chapitre (Le): CLEMENT BAERTS | B.E.A. Assurances sprl-Business Europe Accounting | JADOULLE | Vandendriessche | Declercq

Chapitre (Le) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapitre (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08878295898. Het bedrijf Chapitre (Le) bevindt zich op het adres: Rue de Birmingham 253; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Files & binders.
De hoofdactiviteit van Chapitre (Le) is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapitre (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapitre (Le), openstaande posities, locatie van Chapitre (Le) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chapitre (Le) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chapitre (Le), company assigned to the tax number BE08878295898. The company Chapitre (Le) is located at the address: Rue de Birmingham 253; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Files & binders.
The main activity of Chapitre (Le) is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapitre (Le) is not available. You also can look at reviews of Chapitre (Le), open positions, location of Chapitre (Le) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapitre (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapitre (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapitre (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapitre (Le), employees, financial statistics.