Chapi-tchè Location

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Chapi-tchè Location
Private companiesLeather and Leather Products • Chapi-tchè Location

Contactgegevens Chapi-tchè Location: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Chapi-tchè Location: address, phone, fax, email, website, opening hours

Chapi-tchè Location

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Berloz 23; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 58 76 20; 0496 53 07 13^^0496 53 07 13 (+32-019 58 76 20; 0496 53 07 13^^0496 53 07 13) 019 58 76 20; 0496 53 07 13^^0496 53 07 13 (+32-019 58 76 20; 0496 53 07 13^^0496 53 07 13)

Fax (fax): 019 58 76 20 (+32-019 58 76 20) 019 58 76 20 (+32-019 58 76 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Chapi-tchè Location: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Chapi-tchè Location"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Chapi-tchè Location"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Chapi-tchè Location, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Chapi-tchè Location. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Chapi-tchè Location, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Chapi-tchè Location. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Chapi-tchè Location
Products information Chapi-tchè Location

BTW identificatienummer (tax): BE04158569335
Ondernemingsnummer: 1254608154
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Chapi-tchè Location zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Chapi-tchè Location
(Get full report from official database of BE for Chapi-tchè Location)

Aanvulling soorten activiteiten voor Chapi-tchè Location
Addition kinds of activities for Chapi-tchè Location

011902. Voederkorrels | Feeder grains
22820205. Polypropyleenfilamentgarens: draaien, wikkelen, enz. | Polypropylene filament yarn: twisting, winding, etc.
35890106. Drukkokers, stoom: commercieel | Pressure cookers, steam: commercial
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij Chapi-tchè Location: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Chapi-tchè Location: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Chapi-tchè Location. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Chapi-tchè Location. Looking for open vacancies in other companies

 • GRAFISCH ONTWERPER (TIJDELIJKE OPDRACHT) (M/V) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Hays Gent

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  * Grafisch ontwerper * Ervaring is geen must! * Aalst Onze klant, een internationale speler in de voeding, is momenteel samen met Hays Marketing op zoek naar een Grafisch Ontwerper om het team te versterken voor alvast de komende drie maanden. Als Grafisch ontwerper word je de komende maanden ingeschakeld om de drukte van komende beurzen op te vangen. Je ondersteunt in de ontwikkeling van samples en gifts, uitnodigingen, posters, brochures maar ook in de digitale communicatie. Je volgt aanvragen voor ontwerpen ook administratief op. Bijkomend kan het zijn dat je ook voor de meer logistieke taken rond de beurs wordt ingeschakeld zoals hotelplanning, aanvragen voor uitnodigingen etc.

 • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

 • Ploegbaas Ruwbouw NL/EN (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring in de ruwbouw (als ploegbaas)? Spreek je naast Nederlands ook een aardig woordje Engels? Dan is dit iets voor jou: Als ploegbaas ruwbouw heb je volgend takenpakket: - Je stuurt een team van metsers aan - Je zet een muur volgens plan en helpt met het verder metsen van snelbouw-, facade- en gevelstenen - Je woont de werfvergaderingen bij - Je bent de link tussen de metser en de werfleider. De communicatie naar de metsers verloopt in het Engels. Die naar externen en verantwoordelijken in het Nederlands.

 • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

 • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

  Regio: EINDHOUT

  Bedrijf: Start People Hasselt

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

 • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

 • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

 • Wegenwerker (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

 • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

  Type: Vaste Job

  Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

 • Kinesist(e) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASCLEPIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je neemt een intakegesprek af en stelt een behandelingsplan op Je behandelt patiënten en volgt hun dossiers verder op. Je doet ook licht administratief werk per dossier. werkschema in onder overleg vast te stellen( overdag als in avond mogelijk)

 • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

 • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van Chapi-tchè Location in sociale netwerken
Look for responds of Chapi-tchè Location in social networks

Lees alle opmerkingen voor Chapi-tchè Location. Laat een reactie achter voor Chapi-tchè Location. Chapi-tchè Location bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Chapi-tchè Location. Leave a respond for Chapi-tchè Location. Chapi-tchè Location on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Chapi-tchè Location op de google maps. Adres en contacten Chapi-tchè Location
Location of Chapi-tchè Location on the google maps. Address and contacts of Chapi-tchè Location

Andere gerelateerde bedrijven als come Chapi-tchè Location Chapi-tchè Location: Golette (De la)-Manège | DRUKKERIJ PEIRSEGAELE | Cottage (The) | CREDIT SOCIAL ET LES PETITS PROPRIETAIRES REUNIS | PIZZA POMPEJE

Other related companies as Chapi-tchè Location: Golette (De la)-Manège | DRUKKERIJ PEIRSEGAELE | Cottage (The) | CREDIT SOCIAL ET LES PETITS PROPRIETAIRES REUNIS | PIZZA POMPEJE

Chapi-tchè Location is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Chapi-tchè Location, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04158569335. Het bedrijf Chapi-tchè Location bevindt zich op het adres: Rue de Berloz 23; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Chapi-tchè Location zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Chapi-tchè Location is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Chapi-tchè Location is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Chapi-tchè Location, openstaande posities, locatie van Chapi-tchè Location op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Chapi-tchè Location is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Chapi-tchè Location, company assigned to the tax number BE04158569335. The company Chapi-tchè Location is located at the address: Rue de Berloz 23; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Chapi-tchè Location were not found.
The main activity of Chapi-tchè Location is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Chapi-tchè Location is not available. You also can look at reviews of Chapi-tchè Location, open positions, location of Chapi-tchè Location on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Chapi-tchè Location, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Chapi-tchè Location, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Chapi-tchè Location, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Chapi-tchè Location, employees, financial statistics.