Cottage (The)

Contactgegevens Cottage (The): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cottage (The): address, phone, fax, email, website, opening hours

Cottage (The)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 607; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 657 20 73 (+32-02 657 20 73) 02 657 20 73 (+32-02 657 20 73)

Fax (fax): 02 657 20 73 (+32-02 657 20 73) 02 657 20 73 (+32-02 657 20 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cottage (The): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cottage (The)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cottage (The)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cottage (The), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cottage (The). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cottage (The), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cottage (The). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cottage (The)
Products information Cottage (The)

BTW identificatienummer (tax): BE04553802490
Ondernemingsnummer: 4399719238
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 778,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Cottage (The) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Interior decoration

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cottage (The)
(Get full report from official database of BE for Cottage (The))

Aanvulling soorten activiteiten voor Cottage (The)
Addition kinds of activities for Cottage (The)

3829. Meet- en regelapparatuur, in ieder geval | Measuring and controlling devices, nec
809900. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
22580103. Omslagen, kant: stoel, dressoir, piano en tafel | Covers, lace: chair, dresser, piano, and table
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
35420301. Die-casting machines | Die casting machines
36250206. Magnetische schakelaars (industriële besturing) | Solenoid switches (industrial controls)
38270104. Coddington vergrootinstrumenten | Coddington magnifying instruments
49110000. Elektrische diensten | Electric services
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment

Werken bij Cottage (The): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cottage (The): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cottage (The). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cottage (The). Looking for open vacancies in other companies

  • VERKOPER / VERKOOPSTER BRUGGE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je informeert de klant over de producten en service van Vanden Borre in het licht van onze Akte van Vertrouwen. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van ons ruim assortiment kwaliteitstoestellen.

  • Enthousisate Poetshulp/ Huishoudhulp (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Verko(o)p(st)er Groenten en Fruit (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar : 1 verkoopster/verkoper Je werkt als medewerker in een groenten en fruit zaak : verkoop, omgaan met klanten, kassa, magazijnbeheer, aanvullen, etc. Je werkt in dagshift, van 8u tot 18.30u. Hierdoor heb je op 4 dagen/week werk reeds je 38u voldaan. Je hebt 1 vaste vrije dag/week + 1 variabele vrije dag/week Je werkt regelmatig op zaterdag, niet elke week !

  • Regional Sales Manager - Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Zin om een internationaal team aan te sturen? Heb je ervaring in sales en people management en in de beautysector? Als regional sales manager ben jij verantwoordelijk voor het verlenen van advies en aansturen van een matuur team. Je gaat mee op de baan, denkt na over pakketverkoop samen met jouw marketing-collega's, je evalueert en coacht jouw team en daarnaast werk je voor/met exclusieve klanten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van Cottage (The) in sociale netwerken
Look for responds of Cottage (The) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cottage (The). Laat een reactie achter voor Cottage (The). Cottage (The) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cottage (The). Leave a respond for Cottage (The). Cottage (The) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cottage (The) op de google maps. Adres en contacten Cottage (The)
Location of Cottage (The) on the google maps. Address and contacts of Cottage (The)

Andere gerelateerde bedrijven als come Cottage (The) Cottage (The): RITA SERRUYS | BATTARD | ERIC OVERSTEYNS | Lefèbvre Philippe SPRL | MONAUTO SA

Other related companies as Cottage (The): RITA SERRUYS | BATTARD | ERIC OVERSTEYNS | Lefèbvre Philippe SPRL | MONAUTO SA

Cottage (The) is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cottage (The), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04553802490. Het bedrijf Cottage (The) bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 607; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 778,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Interior decoration. Producten gemaakt in Cottage (The) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cottage (The) is Leder- en leerproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cottage (The) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cottage (The), openstaande posities, locatie van Cottage (The) op de kaart.

Cottage (The) is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cottage (The), company assigned to the tax number BE04553802490. The company Cottage (The) is located at the address: Brusselsesteenweg 607; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 778,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Interior decoration. Products created in Cottage (The) were not found.
The main activity of Cottage (The) is Leather and Leather Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cottage (The) is not available. You also can look at reviews of Cottage (The), open positions, location of Cottage (The) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cottage (The), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cottage (The), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cottage (The), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cottage (The), employees, financial statistics.