CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

Contactgegevens CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Carnotstraat 45; 2060; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 50 45 (+32-03 233 50 45) 03 233 50 45 (+32-03 233 50 45)

Fax (fax): +32 (60) 639-32-99 +32 (60) 639-32-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE
Products information CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

BTW identificatienummer (tax): BE04456024169
Ondernemingsnummer: 7180358886
Hoofdstad (capital): 586,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE
(Get full report from official database of BE for CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE
Addition kinds of activities for CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

275208. Wrapper- en zegelafdrukken, lithografisch | Wrapper and seal printing, lithographic
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
17110300. Sprinkler contractors | Sprinkler contractors
20130100. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
20990800. Pasta, rijst en aardappel, verpakt combinatieproducten | Pasta, rice, and potato, packaged combination products
22840100. Draad van kunstmatige vezels | Thread from manmade fibers
28190904. Chromaten en bichromaten | Chromates and bichromates
31439901. Laarzen, jurk of casual: mannen | Boots, dress or casual: men's
48130201. Internet-connectiviteitsdiensten | Internet connectivity services
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric

Werken bij CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer service medewerker (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een sterke communicator en bovendien klantgericht? Haal jij er energie uit om voor jou klant op zoek te gaan naar passende oplossingen? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die wij zoeken om aan de slag te gaan als commercieel bediende. Op de afdeling Customer Service ben je het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant, en voor de ontvangst, voorbereiding en opvolging van orders. Als drijvende kracht reageer je snel en correct op al de praktische vragen van de klant met betrekking tot orders, leveringsmogelijkheden en -termijnen en eventuele klachten. Je houdt toezicht op leveringen, leveringsvoorwaarden en transporten en analyseert en optimaliseert de informatie en goederenstroom naar de klant. Je behandelt ook de retouraanvragen en werkt aan verbeteringsactiviteiten. Bij interesse in deze vacature, mail jouw CV naar hassel[email protected] of neem voor meer info contact op 011-260022.

 • INTERNATIONAAL TRANSPORTPLANNER (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de invulling van de rol van internationaal transportplanner zijn wij op zoek naar iemand met uitstekende planningsvaardigheden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen voor het aan jou toegewezen verkeer zodat transporten rendabel en tijdig verlopen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen! Je hebt de volgende taken: -Je contacteert onderaannemers en geeft de transportopdrachten door. -Je zorgt voor een optimale beladingsgraad en zoekt terugvrachten. -Je verwerkt administratief de verzendingen en geeft instructies aan het magazijn. -Je overhandigt de nodige transportdocumenten aan chauffeurs. -Je geeft douane-instructies door. -Je behandelt klachten tijdig en efficiënt. -Je volgt de markt commercieel op en geeft wijzigingen of bijzonderheden door aan je supervisor.

 • Chauffeur CE - parttime distributie regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Op zoek naar een bijverdienste? Een firma te Roeselare is op zoek naar een afroepchauffeur om haar planning te versterken. Je voorziet transport in België, Duitsland en Frankrijk: volle vrachten en deelvrachten. Het transport omvat voornamelijk palletwerk (geen voeding) en je bent op baan met trekker-oplegger-baché, waarbij je zal lossen met een elektische transpallet of kooiaap. Gemiddeld maak je drie tot vier stops per dag. Je werkt meerdere dagen per week, waarbij je ook kan uitslapen. Dit is uiteraard af te spreken. De firma is tevens makkelijk bereikbaar (langs de autosnelweg, afrit Tielt/Roeselare-Beveren). Indien afgesproken kan je ook de trekker thuis stellen.

 • Wever (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

 • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

 • Ploegbaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een ploegbaas voor onze klant regio Sint-Niklaas. (M/V) Je zal mee instaan voor het leiding geven aan dakwerkers en zal mee ondersteuning bieden in het plaatsen van dakpannen, dakgoten en afvoerpijpen. In geval van asbestdaken, zal je deze mee verwijderen.

 • Onderhoudstechnieker (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker. U zal instaan voor het preventief onderhoud en het oplossen van pannes en problemen aan de machines/machinepark.

 • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

 • Commercieel bediende (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Heb je zin voor initiatief? Ben je een talenknobbel en commercieel ingesteld? Wil je jezelf graag ontwikkelen en kunnen meegroeien met een dynamische onderneming. Voor een een snelgroeiende bedrijf in de regio Waregem is Adecco Experts op zoek naar een commerciële binnendienst bediende. Jouw takenpakket is zeer projectmatig, je behartigt het volledige klantendossier van A tot Z: Je neemt de orders op en geeft ze in Je serviced de klant doorheen het ganse proces Je regelt het transport Je volgt op vanuit het magazijn Je lost vragen en eventuele klachten op

 • Massagetherapeut(e) flexijob (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: GO WELL

  Type: Flexijob

  Om ons team in de behandelingen te versterken zijn we op zoek naar een Massagetherapeut(e)

Zoek naar antwoorden van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE in sociale netwerken
Look for responds of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Laat een reactie achter voor CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. Leave a respond for CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE. CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE op de google maps. Adres en contacten CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE
Location of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE on the google maps. Address and contacts of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: GARAGE FAYMONVILLE | RENE JACOBY | Heliopolis BVBA | Blancquaert Femke | JACQUES HOUDMONT

Other related companies as CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE: GARAGE FAYMONVILLE | RENE JACOBY | Heliopolis BVBA | Blancquaert Femke | JACQUES HOUDMONT

CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04456024169. Het bedrijf CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE bevindt zich op het adres: Carnotstraat 45; 2060; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 586,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 455,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, openstaande posities, locatie van CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE op de kaart.

CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, company assigned to the tax number BE04456024169. The company CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is located at the address: Carnotstraat 45; 2060; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 586,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 455,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE were not found.
The main activity of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE is not available. You also can look at reviews of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, open positions, location of CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHAPEAU (LE) & COUTURE PAULE, employees, financial statistics.