Champion-Watching SA

Contactgegevens Champion-Watching SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Champion-Watching SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Champion-Watching SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Tournai 393; 7812; Ath (Ligne), België

Telefoon (phone): 068 28 12 17 (+32-068 28 12 17) 068 28 12 17 (+32-068 28 12 17)

Fax (fax): 068 28 66 66 (+32-068 28 66 66) 068 28 66 66 (+32-068 28 66 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Champion-Watching SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Champion-Watching SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Champion-Watching SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Champion-Watching SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Champion-Watching SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Champion-Watching SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Champion-Watching SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Champion-Watching SA
Products information Champion-Watching SA

BTW identificatienummer (tax): BE03628753662
Ondernemingsnummer: 6032287597
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 430,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Fences; Surveillance - Apparatus & systems; Cattle-breeding materials

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Champion-Watching SA
(Get full report from official database of BE for Champion-Watching SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Champion-Watching SA
Addition kinds of activities for Champion-Watching SA

10990302. Osmiumertsmijnbouw | Osmium ore mining
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
50210304. waterbedden | Waterbeds
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
51691002. Koolteer-producten, primaire en intermediaire | Coal tar products, primary and intermediate
72990605. Huwelijk bureau | Marriage bureau
73730400. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
75140000. Verhuur van personenauto's | Passenger car rental
83610400. Geriatrische woonzorg | Geriatric residential care

Werken bij Champion-Watching SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Champion-Watching SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Champion-Watching SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Champion-Watching SA. Looking for open vacancies in other companies

 • DRINGEND GEZOCHT: 2 Installateurs elektriciteit (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf die actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. Als elektricien sta je in voor het aanleggen van de elektrische installatie in woning- en appartementsbouw.

 • Stockiste M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een kledingwinkel in Turnhout in de Gasthuisstraat zijn we op zoek naar een stockiste M/V die graag deeltijds wilt werken. De winkel biedt u een flexibele en gevarieerde job in een aangename en dynamische omgeving waar u zich verder kan ontplooien dankzij coaching en opleiding met kans op doorgroeimogelijkheden.

 • Schrijnwerker (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Koersel zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker voor zowel plaatsing van buitenschrijnwerk als werken met houtbewerkingsmachines in het atelier.  Carports, tuinhuizen, gevelbekledingen, ... 

 • Afspraakplanner m/v (ADEGEM)

  Regio: ADEGEM

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar een toffe job? Of ben je een schoolverlater en op zoek naar een eerste uitdaging? Heb jij een luisterend oor, een vlotte babbel en beschik je over voldoende overtuigingskracht? Dan ben jij de persoon die we zoeken. Voor onze klant te Adegem zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde en flexibele telefonisten/ callagents (m/v). Jouw takenpakket bestaat uit: telefonisch contact met potentiële klanten afspraken vastleggen en inplannen in de agenda van de adviseurs/vertegenwoordigers die op de baan gaan 95% van je tijd zal je uitbellen (outbound) en mensen overtuigen om een gratis afspraak in te plannen op het moment van hun keuze

 • Poetshulp Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

  Regio: TIELT-WINGE

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWIJNAARDE (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Zwijnaarde zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

  Regio: KLUISBERGEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

 • Consultant Kredieten & Verzekeringen (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Financiële groeiende onderneming Trouwe en familiale manier van aanpakken Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit staan centraal Naarmate wij blijven groeien kan je bij ons nu ook terecht voor gehele gamma binnen de bank- en verzekeringswereld regio Dendermonde. We worden gekenmerkt door onze trouwe en familiale aanpak. Binnen ons kantoor zijn er ondertussen verschillende experts aan de slag. Klantgerichtheid, kwaliteit en integriteit zijn de sleutelwoorden die geleid hebben tot ons succes. Je dagdagelijkse taken als adviseur kunnen we als volgt samenvatten: Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en slaagt erin om een vertrouwensrelatie uit te bouwen met de klanten. Je voert adviesgesprekken met de klant en biedt oplossingen aan op maat van zijn/haar behoeften. Op die manier bouw je een langetermijnrelatie op met je cliënt. Vanuit je contacten met de klanten krijg je een goed zicht op hun vragen en behoeften. Bij moeilijke vragen speel je kort op de bal en breng je de cliënt oplossingen aan, eventueel in overleg met de zaakvoerder. Je stelt samen met de zaakvoerder acties op om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Je staat sporadisch ook mee in voor het onthaal binnen het kantoor, waarbij je de klanten duidelijk en persoonlijk eerstelijnsadvies verleent.

 • Ambulanciers voor internationale repatriëringen (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: MEDICEVAC

  Type: Zelfstandige activiteit

  MedicEvac is een gevestigde waarde in het aanleveren van medische en paramedische teams voor de reisbijstandsmaatschappijen. Vertrek je op vakantie en je dient gerepatrieerd te worden dan is er een realistische kans dat één van onze verpleegkundigen of artsen jou komt oppikken en je mee zal escorteren naar een ziekenhuis in België of in het beste geval naar huis. In het kader van uitbreiding van onze diensten zijn we op zoek naar ambulanciers met pit die het wel zien zitten om eens out of the box te denken en onze patiënten op een comfortabele manier kunnen begeleiden naar huis of naar een ziekenhuis in België en dit per ambulance. Je kan énerzijds ingezet worden om onze medische equipes op te pikken van de luchthaven en anderzijds kan je zelf ook repatriëringen doen naar het buitenland per ambulance. Onze actieradius ligt meestal op een max van 1000 km rond België. Ambulanciers met een gezonde dosis inlevend vermogen zijn bij ons op de juiste plaats. Onze medewerkers dienen de patiënt gerust te stellen met hun kennis en de patiënt en eventuele familie op een rustige maar professionele manier te begeleiden gedurende het ganse traject per ambulance. Je houdt regelmatig contact met onze centrale en de bijstandsmaatschappij om hen op de hoogte te houden van eventuele verwikkelinge Spreekt het avontuurlijke je wel aan en ben je elke maand toch enkele aansluitende periodes vrij dan ben je hier op de juiste plaats. Stuur ons je uitgebreide CV door en we komen onmiddellijk bij je terug.

 • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

 • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

  Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

  Bedrijf: OBSIN

  Type: Werfreserve

  OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

Zoek naar antwoorden van Champion-Watching SA in sociale netwerken
Look for responds of Champion-Watching SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Champion-Watching SA. Laat een reactie achter voor Champion-Watching SA. Champion-Watching SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Champion-Watching SA. Leave a respond for Champion-Watching SA. Champion-Watching SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Champion-Watching SA op de google maps. Adres en contacten Champion-Watching SA
Location of Champion-Watching SA on the google maps. Address and contacts of Champion-Watching SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Champion-Watching SA Champion-Watching SA: LOUIS HUBERT | HOREMANS DIAMOND INTERN. | T.B.M. AUTO | Krivico | Greenwich Meridian

Other related companies as Champion-Watching SA: LOUIS HUBERT | HOREMANS DIAMOND INTERN. | T.B.M. AUTO | Krivico | Greenwich Meridian

Champion-Watching SA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Champion-Watching SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03628753662. Het bedrijf Champion-Watching SA bevindt zich op het adres: Chaussée de Tournai 393; 7812; Ath (Ligne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 430,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Fences; Surveillance - Apparatus & systems; Cattle-breeding materials.
De hoofdactiviteit van Champion-Watching SA is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Champion-Watching SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Champion-Watching SA, openstaande posities, locatie van Champion-Watching SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Champion-Watching SA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Champion-Watching SA, company assigned to the tax number BE03628753662. The company Champion-Watching SA is located at the address: Chaussée de Tournai 393; 7812; Ath (Ligne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 430,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Fences; Surveillance - Apparatus & systems; Cattle-breeding materials.
The main activity of Champion-Watching SA is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Champion-Watching SA is not available. You also can look at reviews of Champion-Watching SA, open positions, location of Champion-Watching SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Champion-Watching SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Champion-Watching SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Champion-Watching SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Champion-Watching SA, employees, financial statistics.