CGS TENTENVERHUUR

Contactgegevens CGS TENTENVERHUUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CGS TENTENVERHUUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

CGS TENTENVERHUUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem, België

Telefoon (phone): 051 21 03 84; 0475 26 36 80 (+32-051 21 03 84; 0475 26 36 80) 051 21 03 84; 0475 26 36 80 (+32-051 21 03 84; 0475 26 36 80)

Fax (fax): 0475 26 36 80; 051 24 03 37 (+32-0475 26 36 80; 051 24 03 37) 0475 26 36 80; 051 24 03 37 (+32-0475 26 36 80; 051 24 03 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CGS TENTENVERHUUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CGS TENTENVERHUUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CGS TENTENVERHUUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CGS TENTENVERHUUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CGS TENTENVERHUUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CGS TENTENVERHUUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CGS TENTENVERHUUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CGS TENTENVERHUUR
Products information CGS TENTENVERHUUR

BTW identificatienummer (tax): BE04515350341
Ondernemingsnummer: 9234802246
Hoofdstad (capital): 498,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 795,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CGS TENTENVERHUUR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CGS TENTENVERHUUR
(Get full report from official database of BE for CGS TENTENVERHUUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor CGS TENTENVERHUUR
Addition kinds of activities for CGS TENTENVERHUUR

104100. Gouden ertsen | Gold ores
138903. Bailing, schoonmaken, swabbing en behandeling van putten | Bailing, cleaning, swabbing, and treating of wells
28419902. Vaatwasmiddelen | Dishwashing compounds
32810600. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
34419906. Spoelen, open webstaal: lange serie | Joists, open web steel: long-span series
35560206. Slijpmachines, commercieel, voedsel | Grinders, commercial, food
38449909. Radium apparatuur | Radium equipment
59610202. Computers en randapparatuur, postorder | Computers and peripheral equipment, mail order
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij CGS TENTENVERHUUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CGS TENTENVERHUUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CGS TENTENVERHUUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CGS TENTENVERHUUR. Looking for open vacancies in other companies

 • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

 • Logistieke Customer Services Agent met goede talen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is op zoek naar een logistieke customer service agent voor een bedrijf gelegen in de Waaslandhaven. Onze klant is een internationale logistieke speler binnen de maritieme sector met eigen terminals. De verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar evenals voor de interne diensten naar de klant toe Je bent alert voor commerciële uitdagingen Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit Je volgt aankomsten van schepen en containers op en rapporteert hierover Je ontvangt, verwerkt en coördineert inkomende orders Je stelt de nodige douaneformaliteiten op en geeft deze door aan de declaratieafdeling Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp Peer (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Opglabbeek - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student (18 of ouder) horecawerk in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Achter de bar staan om klanten te bedienen Rond lopen in de zaal om eten en drinken op te dienen Hulp in de keuken Frigo's vullen Afwas (je hoeft geen geld te ontvangen)

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Student tuinonderhoud (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf actief in tuinonderhoud zijn we op zoek naar een student die 4u per week kan werken vanaf april tot eind september.

 • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: MOLENHEIDE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

 • Chef-Kok (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: BAR BIER

  Type: Vaste Job

  Chef-kok in een nieuw BBQ project van Bar Bier. Gerechten bereiden op de open grill en green egg (Hoofdzakelijk vlees). Keukenteam leiden, keuken managen. Service tijdens lunch en diner. Keukenteam tijdens de service bestaat uit 3 personen (2 koks en afwasser)

 • Operator met Technische skills (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

 • Zelfstandig sales agent - Vlaanderen (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: b'ELLE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een creatieve Sales Agent met een passie voor mode? Heb je een pro-actieve mindset en ben je gemotiveerd om van Jewels by b’Elle een gevestigde waarde binnen de accessoires- en fashionwereld te maken? Jouw taak Als Sales Agent is het essentieel dat je zorgzame relaties kan opbouwen met jouw klanten. Jouw persoonlijke touch en input is hierbij cruciaal. Je zal instaan voor de verkoop en het imago van Jewels by b’Elle. Je zorgt ervoor dat je vingers aan de pols houdt en zo op de hoogte blijft van de laatste trends en wat er leeft binnen de accessoires- en modewereld. Jouw verantwoordelijkheden Je verkoopt de collectie van Jewels by b’Elle op de baan, via telefoon en via e-mail. Je bent verantwoordelijk om het juiste assortiment bij jouw klanten te plaatsen en de collectie op te volgen. Je prospecteert om zo jouw klantenportefeuille uit te bouwen en onderhoudt de relaties die je reeds maakte. Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen verkoopdoelstellingen en planning. Over Jewels by b’Elle b’Elle werd opgericht in 2011 en groeide al snel uit tot een gezellige winkel met een uitgebreide collectie aan kleding en mode-accessoires. Ondertussen hebben wij twee goeddraaiende winkels, in Kalmthout en in Schide. Begin 2017 kwam er bij ons retailconcept een eigen label "Jewels by b’Elle" bij. Ons label ontwikkelde zich al snel met een herkenbare look en feel. De filosofie van b’Elle is toegankelijke accessoires te maken voor dames met een trendy stijl, waarin kwaliteit, design en oog voor detail centraal staan. meer info: www.jewelsbybelle.com

 • Eurostaff - Integration Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  My client is looking for a functional integration analyst whose mission will be to define and to maintain the integration services of these applications with the other applications. The IT systems are evolving towards a service-oriented architecture. Furthermore the analyst will have to be comfortable with these concepts in order to work easily and effectively with the technical and functional teams. Tasks The mission consists of... In the context of projects and evolutionary maintenance: Conduct workshops to collect needs (in terms of integration) and define an approach with the parties concerned (application teams, Architect and development team); Perform functional analysis of services and interfaces between different applications; Follow the development of services and interfaces; Perform testing of services and interfaces, using tools such as SOAP UI; Perform integration testing with different applications, in collaboration with others analysts; Perform sanity checks when going into production; Ensure the post-go live. As part of the corrective maintenance: Take charge of integration-related incidents; Identify the integration problems, analyze them, in order to be able to set up a fix; Follow the development of patches; Perform the testing; Ensure the deployment of patches, respecting our governance in release management. Profile The required technical skills are: Mastery of SOA concepts. Mastering concepts around Web services (WSDL, XML, XSLT, ...), through tools such as SOAP UI, XML Spy. Mastery of UML (Class Diagram, Use Case, State Diagram & Sequence Diagram), and tools of modeling like Enterprise Architect. Knowledge of BPMN, development methodologies (Agile) and methodologies of testing. Personal Skills: Academic with a scientific orientation (civil engineer or Master in computer science..) Minimum of 5 years experience as a Functional Analyst, including at least 1 year as an analyst functional integration. Proficiency in one of the two national languages and good knowledge of the other, as well as mastery of professional technical English. Key skills: good analytical and summary skills; good customer spirit (internal); critical mind ; outcome orientation; listening skills; assertiveness and autonomy Please note you must be eligible to work onsite full-time in Brussels.

Zoek naar antwoorden van CGS TENTENVERHUUR in sociale netwerken
Look for responds of CGS TENTENVERHUUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor CGS TENTENVERHUUR. Laat een reactie achter voor CGS TENTENVERHUUR. CGS TENTENVERHUUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CGS TENTENVERHUUR. Leave a respond for CGS TENTENVERHUUR. CGS TENTENVERHUUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CGS TENTENVERHUUR op de google maps. Adres en contacten CGS TENTENVERHUUR
Location of CGS TENTENVERHUUR on the google maps. Address and contacts of CGS TENTENVERHUUR

Andere gerelateerde bedrijven als come CGS TENTENVERHUUR CGS TENTENVERHUUR: Dhetz Olivier | Mertens M | ROCHETTE | Cuisine Terra SPRL | Mondi

Other related companies as CGS TENTENVERHUUR: Dhetz Olivier | Mertens M | ROCHETTE | Cuisine Terra SPRL | Mondi

CGS TENTENVERHUUR is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CGS TENTENVERHUUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04515350341. Het bedrijf CGS TENTENVERHUUR bevindt zich op het adres: Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 498,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 795,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CGS TENTENVERHUUR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CGS TENTENVERHUUR is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CGS TENTENVERHUUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CGS TENTENVERHUUR, openstaande posities, locatie van CGS TENTENVERHUUR op de kaart.

CGS TENTENVERHUUR is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CGS TENTENVERHUUR, company assigned to the tax number BE04515350341. The company CGS TENTENVERHUUR is located at the address: Lodewijk De Raetlaan 55; 8870; Izegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 498,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 795,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CGS TENTENVERHUUR were not found.
The main activity of CGS TENTENVERHUUR is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CGS TENTENVERHUUR is not available. You also can look at reviews of CGS TENTENVERHUUR, open positions, location of CGS TENTENVERHUUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CGS TENTENVERHUUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CGS TENTENVERHUUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CGS TENTENVERHUUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CGS TENTENVERHUUR, employees, financial statistics.