Ceuppens-somers BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Ceuppens-somers BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Ceuppens-somers BVBA

Contactgegevens Ceuppens-somers BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceuppens-somers BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceuppens-somers BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Amandsstraat 36; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever), België

Telefoon (phone): 02 267 14 02 (+32-02 267 14 02) 02 267 14 02 (+32-02 267 14 02)

Fax (fax): 02 267 42 29 (+32-02 267 42 29) 02 267 42 29 (+32-02 267 42 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceuppens-somers BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceuppens-somers BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceuppens-somers BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceuppens-somers BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceuppens-somers BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceuppens-somers BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceuppens-somers BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceuppens-somers BVBA
Products information Ceuppens-somers BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02731170654
Ondernemingsnummer: 6782653808
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Drug stores

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceuppens-somers BVBA
(Get full report from official database of BE for Ceuppens-somers BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceuppens-somers BVBA
Addition kinds of activities for Ceuppens-somers BVBA

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
363301. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
38290314. Transits, landmeter's ' | Transits, surveyors'

Werken bij Ceuppens-somers BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceuppens-somers BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceuppens-somers BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceuppens-somers BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

 • Wiellader (RUMST)

  Regio: RUMST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinist voer je graafwerken uit en verplaats je grote hoeveelheden aarde. Je vervoert materialen, zoals aarde, grint, rotsen of stenen. Je nivelleert en dicht terreinen. Je plaatst geprefabriceerde bouwelementen boven of onder de grond. Soms sta je mee in voor de aanleg, het onderhoud en het herstel van wegen. Je voert graafwerken uit voor de aanleg van rioleringen, waterafvoer en andere leidingen. Je egaliseert terreinen. Je spreidt materiaal open, zoals zand en steenslag. Je hoogt aardewegen op en verhardt ze.

 • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Kwaliteitscontroleur, Nieuwkerke (NIEUWKERKE)

  Regio: NIEUWKERKE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het testen van binnenkomende aardappelen en het afbakken van producten om deze opnieuw te testen. Je geeft richtlijnen aan de operatoren en zorgt voor de eindcontrole van het product. Je zal werken in een 2-ploegensysteem.

 • Winkelmedewerker Colruyt Hooglede (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Studentenjob

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • Stadstour begeleider (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar uitdagende studentenjob? Lees dan zeker verder! Je zal werken als begeleider in de stad Oudenaarde. Het is een soort stadswandeling waarin de deelnemers golven door de stad en tegelijkertijd allerlei weetjes over de stad uitgelegd krijgen. Je begeleidt een groep op een enthousiaste manier door een binnenstad en je geeft telkens leuke weetjes mee Je voorziet de groep van materiaal en je ziet toe op een veilig spelverloop onder het motto "safety first" Na de wandeling maak je de winnaar bekend adhv de bijgehouden scores Duurtijd begeleiding maximaal 3 uur per groep, meerdere groepen per dag mogelijk

 • Student winkelmedewerker woensdag (RIJMENAM)

  Regio: RIJMENAM

  Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in Rijmenam zijn we op zoek naar een gemotiveerde student. Dit voor enkel op woensdag. Je takenpakket zal bestaan uit: Rekken aanvullen Bestellingen uitpakken Winkel proper houden

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CHAUFFEUR CE (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: JOYE

  Type: Vaste Job

  Chauffeur CE voor België, Frankrijk en Nederland - Laden en lossen van de vrachtwagen met elektrische transpalet en heftruck - nazicht van goederen - documenten invullen voor vracht en retours - CMR - bereid om mee te willen werken in het magazijn of bij andere onderhoudstaken - arbeider allerhande

 • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: YES! TALENTS AALST

  Type: Werfreserve

  We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van Ceuppens-somers BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ceuppens-somers BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceuppens-somers BVBA. Laat een reactie achter voor Ceuppens-somers BVBA. Ceuppens-somers BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceuppens-somers BVBA. Leave a respond for Ceuppens-somers BVBA. Ceuppens-somers BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceuppens-somers BVBA op de google maps. Adres en contacten Ceuppens-somers BVBA
Location of Ceuppens-somers BVBA on the google maps. Address and contacts of Ceuppens-somers BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceuppens-somers BVBA Ceuppens-somers BVBA: SPORTZAAL KON. ATHENEUM | ERNST G | J.L. LEROY | DESSEINS SPRL | Van Osta Eva

Other related companies as Ceuppens-somers BVBA: SPORTZAAL KON. ATHENEUM | ERNST G | J.L. LEROY | DESSEINS SPRL | Van Osta Eva

Ceuppens-somers BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceuppens-somers BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02731170654. Het bedrijf Ceuppens-somers BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Amandsstraat 36; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 298,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Drug stores.
De hoofdactiviteit van Ceuppens-somers BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceuppens-somers BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceuppens-somers BVBA, openstaande posities, locatie van Ceuppens-somers BVBA op de kaart.

Ceuppens-somers BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceuppens-somers BVBA, company assigned to the tax number BE02731170654. The company Ceuppens-somers BVBA is located at the address: Sint-Amandsstraat 36; 1853; Grimbergen (Strombeek-Bever). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 298,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Drug stores.
The main activity of Ceuppens-somers BVBA is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceuppens-somers BVBA is not available. You also can look at reviews of Ceuppens-somers BVBA, open positions, location of Ceuppens-somers BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceuppens-somers BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceuppens-somers BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceuppens-somers BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceuppens-somers BVBA, employees, financial statistics.