Cette-Artemis

Contactgegevens Cette-Artemis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cette-Artemis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cette-Artemis

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 14; 9320; Aalst (Erembodegem), België

Telefoon (phone): 053 85 95 30 (+32-053 85 95 30) 053 85 95 30 (+32-053 85 95 30)

Fax (fax): 053 85 95 31 (+32-053 85 95 31) 053 85 95 31 (+32-053 85 95 31)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cette-Artemis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cette-Artemis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cette-Artemis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cette-Artemis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cette-Artemis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cette-Artemis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cette-Artemis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cette-Artemis
Products information Cette-Artemis

BTW identificatienummer (tax): BE02382904052
Ondernemingsnummer: 7888977050
Hoofdstad (capital): 765,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Stockings & socks - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cette-Artemis
(Get full report from official database of BE for Cette-Artemis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cette-Artemis
Addition kinds of activities for Cette-Artemis

0174. Citrus vruchten | Citrus fruits
3572. Computer opslagapparaten | Computer storage devices
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
335501. Aluminium draad en kabel | Aluminum wire and cable
23819901. Verven handschoenen, geweven of gebreid: voor de handel | Dyeing gloves, woven or knit: for the trade
36249900. Koolstof- en grafietproducten, niet inbegrepen | Carbon and graphite products, nec
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
50329904. Cement | Cement

Werken bij Cette-Artemis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cette-Artemis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cette-Artemis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cette-Artemis. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

 • ORDERPICKER / MAGAZIJNMEDEWERKER IN WAASLANDHAVEN (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn we op zoek naar magazijniers. Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging en wil je graag aan de slag in een logistieke omgeving? Aarzel dan niet om ons te contacteren en wij bekijken samen met jou de mogelijkheden.

 • Orderpickers M/V voor Scania ® in Opglabbeek - vaste nachtpost (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Start People Genk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpickers M/V gezocht voor Scania ® in Opglabbeek Altijd al in de logistiek willen werken? Ga voor een job als orderpicker bij Scania ® !! Na de opleidingsperiode met een "buddy", sta je in voor: Het verzamelen van verschillende goederen - orderpicken Het opgedragen werk moet binnen een bepaald tijdschema uitgevoerd worden. Oog voor kwaliteit is zeer belangrijk.

 • Tijdelijke sales assistant ter ondersteuning van de vertegenwoordigers (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een hip IT bedrijf in de regio van Lokeren zijn wij op zoek naar een tijdelijke sales assistant, ter ondersteuning van de vertegenwoordigers op de baan.  Het gaat om een tijdelijke functie, voorlopig 2 maand. Verlenging is zeker niet uitgesloten!  Commerciële contacten leggen met bedrijven en afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers op de baan  Administratie: contracten opmaken, order input, email opvolging  Facturatie  Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

 • Winkelbediende/Kassa (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een supermarkt gelegen te Wilrijk zijn wij op zoek naar 2 medewerkers. Enerzijds zoeken wij een kassier(ster) voor min 30u/week anderzijds zoeken wij iemand voor de bediening aan de charcuterietoog. deze supermarkt is open zaterdag én zondag dus we verwachten ook dat je in het weekend beschikbaar bent.

 • Huishoudhulp regio Laarne (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

 • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: ADECCO VEURNE

  Type: Studentenjob

  Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

 • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Werkvoorbereider / technisch tekenaar (3D) metaalsector (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Jouw hoofdtaak bestaat uit de opmaak van uitvoeringstekeningen van metalen onderdelen en verschillende metaalconstructies, dit op basis van schetsen en modellen. Om dit te realiseren maak je vooral gebruik van 3D-ontwerpsoftware (CREO / Spaceclaim), maar ook van enkele 2D toepassingen (ME10) Rekening houdend met de interne productiemogelijkheden ga je tekeningen en plannen omzetten in productielijsten en bruikbare werkplaats-tekeningen Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de productie Je vormt het directe aanspreekpunt voor de klanten Werfinspecties uitvoeren behoort eveneens tot jouw takenpakket Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische KMO actief binnen de metaalverwerkende industrie, hun specialiteit is voornamelijk las- laser en plaatwerk.

 • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

  Type: Zelfstandige activiteit

  Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Cette-Artemis in sociale netwerken
Look for responds of Cette-Artemis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cette-Artemis. Laat een reactie achter voor Cette-Artemis. Cette-Artemis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cette-Artemis. Leave a respond for Cette-Artemis. Cette-Artemis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cette-Artemis op de google maps. Adres en contacten Cette-Artemis
Location of Cette-Artemis on the google maps. Address and contacts of Cette-Artemis

Andere gerelateerde bedrijven als come Cette-Artemis Cette-Artemis: Institut Madhari | PHLIPS S (D.O.) | CLAUDIA COLSON | BAKKERIJ DE PEDEVALLEI | DE POST

Other related companies as Cette-Artemis: Institut Madhari | PHLIPS S (D.O.) | CLAUDIA COLSON | BAKKERIJ DE PEDEVALLEI | DE POST

Cette-Artemis is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cette-Artemis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02382904052. Het bedrijf Cette-Artemis bevindt zich op het adres: Industrielaan 14; 9320; Aalst (Erembodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 765,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Stockings & socks - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Cette-Artemis is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cette-Artemis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cette-Artemis, openstaande posities, locatie van Cette-Artemis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cette-Artemis is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cette-Artemis, company assigned to the tax number BE02382904052. The company Cette-Artemis is located at the address: Industrielaan 14; 9320; Aalst (Erembodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 765,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Stockings & socks - Mfg. & Whol..
The main activity of Cette-Artemis is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cette-Artemis is not available. You also can look at reviews of Cette-Artemis, open positions, location of Cette-Artemis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cette-Artemis, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cette-Artemis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cette-Artemis, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cette-Artemis, employees, financial statistics.