BAKKERIJ DE PEDEVALLEI

Contactgegevens BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE PEDEVALLEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLANKENSTRAAT 118; 1701; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 25694417 (+32-25694417) 25694417 (+32-25694417)

Fax (fax): +32 (19) 294-94-91 +32 (19) 294-94-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE PEDEVALLEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE PEDEVALLEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE PEDEVALLEI
Products information BAKKERIJ DE PEDEVALLEI

BTW identificatienummer (tax): BE09624542236
Ondernemingsnummer: 4247558593
Hoofdstad (capital): 727,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in BAKKERIJ DE PEDEVALLEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE PEDEVALLEI
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE PEDEVALLEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE PEDEVALLEI
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE PEDEVALLEI

8641. Civiele en sociale verenigingen | Civic and social associations
01120000. Rijst | Rice
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
26730302. Pliofilm zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Pliofilm bags: made from purchased materials
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
30690402. Ballonnen, metalen folie gelamineerd met rubber | Balloons, metal foil laminated with rubber
36479903. Boot en schip verlichting fixtures | Boat and ship lighting fixtures
36799913. Tube spacers, mica | Tube spacers, mica
37110303. Verkenningswagens, assemblage van | Reconnaissance cars, assembly of
73891303. Bondsperson | Bondsperson

Werken bij BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/plaatser (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Beveren, een grote speler in garagepoorten, rolluiken, e.d. is op zoek naar ervaren monteurs/plaatsers. Achtergrond of kennis van elektromechanica is mooi meegenomen, doorzettingsvermogen en enthousiasme een must ! Je hebt bij voorkeur reeds een eerste ervaring opgedaan binnen deze functie

  • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP XL Beliès

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student horeca (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je als student (m/v) op zoek naar een leuke bijverdienste in de horeca? Heb je bovendien al ervaring in deze sector en wil je in Oudenaarde aan de slag? Wij leren je graag kennen! Voor een leuk café in Oudenaarde zijn we op zoek naar een vlotte student om in het weekend te werken. Je staat achter de toog en bedient de klanten. Ook aan de tafels neem je bestellingen op. Daarnaast help je met de afwas en zorg je ervoor dat de toog en alle glazen steeds proper zijn.

  • STUDENTEN QUICK KORBEEK LO (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: ZELUS HENA

    Type: Studentenjob

    Voor ons Quick restaurant in Korbeek-lo zoeken we verschillende medewerkers: Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Je komt terecht in een dynamisch team met doorgroeimogelijkheden.

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

  • ploegchef atelier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Je gaat twee medewerkers gaan aansturen en werkt daarnaast ook actief mee aan de projecten Je gaat machines gaan monteren, reviseren en herstellen Je bent de contactpersoon tussen logistiek, planning en uitvoering Je zorgt ervoor dat het atelier steeds proper is en er op een veilige manier gewerkt zal worden Bedrijfsprofiel: Onze klant is een KMO waarvan de hoofdzetel gelegen is in Waregem. De firma zit in volle groei en dit gaat zich gaan vertalen in het bouwen van een nieuwe toonzaal en in te zetten op een ruimer atelier. Door de groei gaat onze klant op zoek naar een ploegleider voor in hun atelier. 

  • Flexijob horeca (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Zaalmedewerker/Kelner/Hulpkelner: ? Zet je de zaal klaar: 'mise-en-place' drank bedieningsmateriaal ? en help je bij het schoonmaken van meubelen en materiaal. Je bergt het bedieningsmateriaal op en gerangschikt het en je bewaakt de orde en netheid in de zaal. ? Je verwijdert volle vuilniszakken en plaatst er nieuwe. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. ? Help je bij de bediening ruim je af en hou je de tafels en hun omgeving netjes. ? Zet je de tafel klaar voor de volgende klant. Je werkt in een bar brasserie een (gastronomisch) restaurant een hotel een banket- of receptiezaal een theesalon enz. Je werkt rechtstaand en loopt voor de bediening veel af en aan tussen zaal en keuken. ? Bedien je de klanten vriendelijk en volgens de regels en je hebt een goed visueel geheugen. ? Beweeg je soepel. Je past de nodige hygiënische regels toe. ? Draag je de opgelegde werkkledij of een uniform.

  • Studentenjob zomer verpleegkunde - Regio Sint-Pieters-Leeuw (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt terecht in een multidisciplinair team waar je heel wat praktijkervaring kan opdoen als verpleegkundige. Je handelt in functie van de patiënten en van de verwachtingen die jou duidelijk worden aangegeven

  • Verkoopmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: VOM BERGEN KARINA

    Type: Flexijob

    In onze winkel zal je instaan voor verkoop van dameskleding het beheren van de kassa bij afwezigheid van zaakvoerder onderhoud van de winkel het beheren van de facebookpagina

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. BAKKERIJ DE PEDEVALLEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. Leave a respond for BAKKERIJ DE PEDEVALLEI. BAKKERIJ DE PEDEVALLEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE PEDEVALLEI op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE PEDEVALLEI
Location of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE PEDEVALLEI BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: COIFFURE MURIEL | PAUL CLYNCKE | FEYTONGS LINGERIE | DROT | TABAKSBEDRIJF BAELEN

Other related companies as BAKKERIJ DE PEDEVALLEI: COIFFURE MURIEL | PAUL CLYNCKE | FEYTONGS LINGERIE | DROT | TABAKSBEDRIJF BAELEN

BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09624542236. Het bedrijf BAKKERIJ DE PEDEVALLEI bevindt zich op het adres: PLANKENSTRAAT 118; 1701; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 727,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 252,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE PEDEVALLEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE PEDEVALLEI op de kaart.

BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, company assigned to the tax number BE09624542236. The company BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is located at the address: PLANKENSTRAAT 118; 1701; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 727,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 252,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in BAKKERIJ DE PEDEVALLEI were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, open positions, location of BAKKERIJ DE PEDEVALLEI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE PEDEVALLEI, employees, financial statistics.