Ceral SA

Contactgegevens Ceral SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceral SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceral SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Héros 38; 4431; Ans (Loncin), België

Telefoon (phone): 04 263 42 37 (+32-04 263 42 37) 04 263 42 37 (+32-04 263 42 37)

Fax (fax): 04 247 31 78 (+32-04 247 31 78) 04 247 31 78 (+32-04 247 31 78)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceral SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceral SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceral SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceral SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceral SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceral SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceral SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceral SA
Products information Ceral SA

BTW identificatienummer (tax): BE05826568603
Ondernemingsnummer: 4558471679
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Livestock food - Mfg. & Whol.^^Pet foods - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceral SA
(Get full report from official database of BE for Ceral SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceral SA
Addition kinds of activities for Ceral SA

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
964199. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
28650400. Teer, koolteer, en aanverwante chemicaliën | Tar, coal tar, and related chemicals
34440504. Ovenschuren, plaatmetaal | Furnace casings, sheet metal
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
51450101. Vruchten, fontein | Fruits, fountain
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij Ceral SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceral SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceral SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceral SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

  Regio: VERREBROEK

  Bedrijf: Konvert Interim Beveren

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

 • Schrijnwerker atelier M/V (WORTEGEM)

  Regio: WORTEGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van schrijnwerker atelier krijg je heel wat taken toegewezen:. Hieronder vindt je een greep uit het overzicht: Het vervaardigen van ramen in PVC en aluminium; Verzagen van profielen en ze versterken; Het werken met de CNC bewerkingsmachine voor de verschillende infrezingen ontwateringen beslagmontage...; Samen steken van profielen en lassen; Verzagen en monteren van glaslatten.

 • Vliegende Huishoudhulp (m/v) - Direct vast contract én maaltijdcheques (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: 't GERIEF

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, wassen en strijken. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een (deeltijdse) job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op jouw maat. Je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Als Vliegende Huishoudhulp, werk je niet bij vaste klanten. Jij staat in voor vervangingen of voor klanten waar we dringend korte hulp moeten bieden. Zo help je steeds mensen uit de nood. De job is daardoor zeer afwisselend: behalve de grote variatie aan taken, ontmoet je elke week weer nieuwe mensen. Wil je toch liever bij vaste klanten werken, dan kan dat: 't Gerief zoekt in alle regio's naar vaste huishoudhulpen. Je wordt steeds ondersteund door een jobcoach. Hij of zij maakt tijd voor een uitgebreid onthaal zodat je een goede start kan maken. Maar ook later in de tewerkstelling heb je regelmatig contact met je coach en kan je er steeds terecht met al je vragen. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg)

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Gent LA

  Type: Studentenjob

  We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

  Type: Vaste Job

  Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

 • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: N.E.N.S. POWER

  Type: Vaste Job

  Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Account managers Abacus (Vlaanderen)

  Regio: Vlaanderen

  Bedrijf: Abacus Networks

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor elk bedrijf in België bestaat een Abacus-oplossing. Onze splinternieuwe afdeling biedt cloudtelefonie aan waarbij wij zowel op gebied van prijssetting als functionaliteit geen enkele concurrentie vinden. De klant bespaart dus niet alleen op telecomkosten, maar komt ook op gebied van IT op een veel functioneler niveau, door het programmeren van talloze opties. Als vertegenwoordiger van Abacus zit u samen met zaakvoerders, CEO's en directeuren. Wij screenen de klanten reeds op voorhand en ons professioneel callcenter legt de afspraken voor u vast. Wanneer u bij de afspraak aankomt bent u dus reeds zeker dat u er iets kunt betekenen. U word van A tot Z bijgestaan, voor zowel administratieve ondersteuning als opleiding. Daar onze afdeling (niet het product) in de opstartfase zit, zijn er serieuze doorgroeimogelijkheden en tijdens de opleiding, waarbij u ook meegaat naar de klant, verdient u reeds! Wij doen geen MLM en zijn dus niet op zoek naar tientallen verkopers maar kwalitatieve en presentabele vertegenwoordigers. Indien u word uitgekozen komt u vlak onder het management terecht waardoor de commissies erg hoog liggen. Wij gaan er namelijk van uit dat een gemotiveerde vertegenwoordiger een goeie vertegenwoordiger is!

 • Flexi Keuken -en zaalmedewerker - Pizza Hut Keyserlei (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

Zoek naar antwoorden van Ceral SA in sociale netwerken
Look for responds of Ceral SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceral SA. Laat een reactie achter voor Ceral SA. Ceral SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceral SA. Leave a respond for Ceral SA. Ceral SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceral SA op de google maps. Adres en contacten Ceral SA
Location of Ceral SA on the google maps. Address and contacts of Ceral SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceral SA Ceral SA: Van Rumst Steven BVBA | LEENDERS | L'Arbre de Vie-Fondation | TAVERNE HET JACHTHUIS | CARROSSERIE DEPIERREUX

Other related companies as Ceral SA: Van Rumst Steven BVBA | LEENDERS | L'Arbre de Vie-Fondation | TAVERNE HET JACHTHUIS | CARROSSERIE DEPIERREUX

Ceral SA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceral SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826568603. Het bedrijf Ceral SA bevindt zich op het adres: Rue des Héros 38; 4431; Ans (Loncin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 138,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Livestock food - Mfg. & Whol.^^Pet foods - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Ceral SA is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceral SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceral SA, openstaande posities, locatie van Ceral SA op de kaart.

Ceral SA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceral SA, company assigned to the tax number BE05826568603. The company Ceral SA is located at the address: Rue des Héros 38; 4431; Ans (Loncin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 138,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Livestock food - Mfg. & Whol.^^Pet foods - Mfg. & Whol..
The main activity of Ceral SA is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceral SA is not available. You also can look at reviews of Ceral SA, open positions, location of Ceral SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceral SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceral SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceral SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceral SA, employees, financial statistics.