Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles
Private companiesAdministration of Economic Programs • Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

Contactgegevens Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Melsens 38; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 279 63 00; 02 279 63 20 (+32-02 279 63 00; 02 279 63 20) 02 279 63 00; 02 279 63 20 (+32-02 279 63 00; 02 279 63 20)

Fax (fax): +32 (53) 696-29-39 +32 (53) 696-29-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles
Products information Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

BTW identificatienummer (tax): BE09165863037
Ondernemingsnummer: 2780334472
Hoofdstad (capital): 291,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 397,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles
(Get full report from official database of BE for Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles
Addition kinds of activities for Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

15220105. Hotel / motel, nieuwbouw | Hotel/motel, new construction
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
34440204. Vloeren en pijpen, kachel of oven: plaatwerk | Flues and pipes, stove or furnace: sheet metal
35420502. Knurling machines | Knurling machines
38240112. Tallying meters | Tallying meters
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial
59991601. Art dealers | Art dealers
96519901. Alcoholische drank controle board, overheid | Alcoholic beverage control board, government

Werken bij Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudsmedewerker shoppingcentra (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in staan voor het onderhoud en beheer van verscheidene shoppingcentra in de regio Antwerpen. Tot jouw takenpakket zal onder andere behoren: herstellingen aan het sanitair het opstellen van standen ( voor bijvoorbeeld Sinterklaas en Kerst) kleine elektrische werken. Zo zal je bijvoorbeeld lampen dienen te vervangen schilderwerken

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger; word je ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen in het magazijn ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig; controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig; vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij; controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen; hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. je staat in voor het vervoer van auto-onderdelen en banden

  • Lifttechnieker (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in volle groei zijn we op zoek naar een lifttechnieker. Je hebt minstens een jaar ervaring en bent in staat om zelfstandig te werken. Je komt terecht bij mensen thuis dus je komt verzorgd voor de dag.

  • Huishoudheld regio Ingelmunster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Docent FYSICA (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal als docent fysica individuele begeleiding bieden aan studenten van het hoger onderwijs (zowel universitair als hoge school). Ook begeleid je leerlingen van het secundair onderwijs voor het vak fysica. Meer info: http://full-marks.be/vacatures/

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles in sociale netwerken
Look for responds of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Laat een reactie achter voor Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Leave a respond for Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles. Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles op de google maps. Adres en contacten Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles
Location of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles on the google maps. Address and contacts of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles

Andere gerelateerde bedrijven als come Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: Ramaekers NV | BOETIEK PARIS | MONSALVAET-PARSIFAL | GILBERT BOERAEVE | JAN LANNOY

Other related companies as Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles: Ramaekers NV | BOETIEK PARIS | MONSALVAET-PARSIFAL | GILBERT BOERAEVE | JAN LANNOY

Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09165863037. Het bedrijf Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles bevindt zich op het adres: Rue Melsens 38; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 291,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 397,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, openstaande posities, locatie van Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles op de kaart.

Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, company assigned to the tax number BE09165863037. The company Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is located at the address: Rue Melsens 38; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 291,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 397,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles were not found.
The main activity of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles is not available. You also can look at reviews of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, open positions, location of Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centres PMS Communaux de la Ville de Bruxelles, employees, financial statistics.