Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

Particuliere bedrijvenIndustriële en commerciële machines en computerapparatuur • Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL
Private companiesIndustrial and Commercial Machinery and Computer Equipment • Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

Contactgegevens Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Place 25-1; 7130; Binche, België

Telefoon (phone): 064 36 63 76 (+32-064 36 63 76) 064 36 63 76 (+32-064 36 63 76)

Fax (fax): 064 34 20 94 (+32-064 34 20 94) 064 34 20 94 (+32-064 34 20 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL
Products information Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03257141113
Ondernemingsnummer: 4288482666
Hoofdstad (capital): 192,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 324,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL
Addition kinds of activities for Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

2284. Draadmolens | Thread mills
286903. Amines, zuren, zouten, esters | Amines, acids, salts, esters
514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
01810201. Bloemistengroenten, geteeld: groei van | Florists' greens, cultivated: growing of
26729903. Bekleed papier, behalve fotografisch, koolstof, of schuurmiddel | Coated paper, except photographic, carbon, or abrasive
37110106. Hearses (motorvoertuigen), assemblage van | Hearses (motor vehicles), assembly of
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks
73190203. Steekproefverdeling | Sample distribution
87349908. Zaad test laboratorium | Seed testing laboratory

Werken bij Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechieker M/V (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker bestaat je takenpakket uit: - Het preventief onderhoud van koelinginstallaties. - Het opsporen en herstellen van pannes aan koelinstallaties. - De opstart van nieuwe machines / installaties, zowel on site als intern. - Rapporteren van afwijkingen in kwaliteit en terugkoppeling van gebreken en verbeteringen. - Je bent verantwoordelijk voor alles wat bij de opstart, het onderhoud en de depannages komt kijken. Voor deze functie krijg je een interne opleiding die wordt aangevuld met externe opleidingen om te voldoen aan de nodige keuringsvereisten.

  • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

  • Postbode (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • TECHNIEKER IN DE VOEDING 3 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een extra Technieker! - U zorgt voor een optimale werking van het machinepark en de optimalisatie van de infrastructuur en technieken. Specifiek: Preventief onderhoud Storingen verhelpen en meedenken over langetermijnoplossingen. Opstarten van nieuwe machines Aanvullende taken Uren?U bent werkzaam tussen 4.45 tot 20.00 uur. Wisselend in vroeg, dag of laat.

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Student kerstvakantie regio Ruiselede (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een doe-het-zelf zaak te Ruiselede zijn wij op zoek naar een student voor de periode van de kerstvakantie en/of iedere zaterdag tijdens de week om mee te helpen in de zaak. Voor in de kerstvakantie werk je iedere dag van ma - vrij (soms de zaterdag), Je staat in de voor de inventaris van de zaak. Hiervoor werk je met een scanner.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Lasser halfautomaat voor sterke KMO (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en groeiende speler binnen de metaalsector zijn wij op zoek naar een twee lassers half-automaat, kennis TIG is een extra troef. Taken: - Je staat in voor het lassen van allerhande toepassingen want het bedrijf maakt maatwerk voor zijn klanten - Je bekijkt het plan aandachtig voordat je begint te lassen - Je zorgt voor de fijne afwerking - Je helpt polyvalent bij andere collega's

  • VOEGER/metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: DELMULLE

    Type: Vaste Job

    Je werkt als voeger op de werven. Je staat in voor het afwerken van het voegwerk/metselwerk die niet op atelier kon gebeuren. Ook het herstellen van voegwerk = uitslijpen en opnieuw voegen behoort tot uw takenpakket. We kunnen je ook vragen om in het atelier bij te springen als voeger. U kan onze website raadplegen voor meer informatie over onze werkzaamheden: www.danilith.be

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Recruiters met een passie voor de telefonie (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: QUANTUM ONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een jong en snelgroeiend bedrijf we op zoek naar een gedreven kandidaat. We zijn actief in de dienstensector, gespecialiseerd in de telefonische rekrutering. Je bent verantwoordelijk voor het afnemen van interviews en het plaatsen van afspraken.

Zoek naar antwoorden van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Laat een reactie achter voor Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Leave a respond for Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL. Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL
Location of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: Langenaeker | FORTIS | COIFFURE LUC & LINDA | Birgit | Van den Branden Optiek BVBA

Other related companies as Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL: Langenaeker | FORTIS | COIFFURE LUC & LINDA | Birgit | Van den Branden Optiek BVBA

Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03257141113. Het bedrijf Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL bevindt zich op het adres: Grand Place 25-1; 7130; Binche. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 192,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 324,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, openstaande posities, locatie van Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL op de kaart.

Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, company assigned to the tax number BE03257141113. The company Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is located at the address: Grand Place 25-1; 7130; Binche. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 192,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 324,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL were not found.
The main activity of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, open positions, location of Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de la Dentelle et des Métiers d'Art ASBL, employees, financial statistics.