CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA
Private companiesAgricultural Services • CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

Contactgegevens CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ardooisesteenweg 274; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 09 25 (+32-051 25 09 25) 051 25 09 25 (+32-051 25 09 25)

Fax (fax): 051 25 09 05 (+32-051 25 09 05) 051 25 09 05 (+32-051 25 09 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA
Products information CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03735321044
Ondernemingsnummer: 1889343261
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA
(Get full report from official database of BE for CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA
Addition kinds of activities for CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

922202. Rechtsbijstand | Legal counsel
22699902. Afwerking: rauwe voorraad, garen en smalle stoffen | Finishing: raw stock, yarn, and narrow fabrics
23860102. Hoeden en petten, leer | Hats and caps, leather
25419900. Houtplanken en armaturen, niet inbegrepen | Wood partitions and fixtures, nec
35450329. Vises, machine (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Vises, machine (machine tool accessories)

Werken bij CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/ompakker vleesindustrie regio Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in de vleesindustrie is op zoek naar extra collega's! Voor hun team te versterken zijn ze op zoek naar een inpakker/ompakker. Jou takenpakket zal bestaan uit de volgende punten: het inpakken in kratten of dozen van vers vlees/ vleesproducten en bevroren vlees/vleesproducten, stapelen van kratten of dozen op pallets, controleren of de juiste etiketten gebruikt worden (-> na verloop van tijd pas, bij start ligt dit bij de lijnverantwoordelijke), bij ompakken worden bevroren producten uit kratten gehaald en ingepakt in dozen, of producten uit dozen gehaald en gestapeld op pallets, of herverpakt in dozen, opruimen van verpakkingsmaterialen/afval en restanten, het helpen bij verladingen, waarbij pallets in wagens worden gestapeld, opruimen werkplek bij pauzes en einde werkdag (-> het einde van de werkdag wordt bepaald door de afdelingsverantwoordelijke).

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Orderpicker daguren (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker. Dan bent u de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in sint-katelijne- waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers dat met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • LASROBOTBEDIENER (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer sterk groeiend bedrijf regio Gullegem actief in de metaalsector zijn we op zoek naar een lasrobotbediener die de kennis heeft om complexere stukken aan de robot te bedienen. U kan zeer goed zelfstandig werken en kan planlezen. U werkt in dag, kan daarna overgaan naar een 2-ploegenstelsel (5-13h / 13-21h). Geen seriewerk! U kan zelfstandig een machine ombouwen.

  • Mechanical engineer (Deinze) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Technics is voor een klant gelegen te Deinze op zoek naar een mechanical engineer. De firma is wereldwijd actief en speelt een toonaangevende rol in hun specifieke branche. De firma is wegens continue groei op zoek naar een extra medewerker om het huidige departement Engineering & Projects te versterken. Je functioneert binnen dit departement als een zeer belangrijke schakel. Tijdens de projectuitvoering sta je in voor de verscheidene analyses met betrekking tot de mechanische opbouw van een installatie. Je doet voornamelijk het mechanisch ontwerp met behulp van software tekenpakketten. Je garandeert dat het aanbod optimaal aansluit op de vraag van de klant. Hierna ga je ook over tot het lanceren van de nodige aankopen. Een ander aansluitend onderdeel van je takenpakket is het controleren van de aangekochte materialen en van de geproduceerde montages. Je rapporteert aan de Project Manager over de voortgang van het project. Je assisteert ook de Project Manager bij eventuele moeilijkheden van het project. Dankzij jouw voorstellen worden acties ondernomen die het project opnieuw in goede banen kan leiden. Je streeft er constant na om een vlotte voortgang van het project te waarborgen.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Functioneel analisten! WANTED! (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1667313-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificaties.  - Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze:  “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige functioneel analisten en business process experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.    

  • flexijob (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: LA BOUFFEE

    Type: Flexijob

    enkele avonden in de week zaalhulp gezocht!

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Laat een reactie achter voor CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. Leave a respond for CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA. CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA op de google maps. Adres en contacten CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA
Location of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA on the google maps. Address and contacts of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: CHRISTIANE FAUT | SNAP - ON CENTER | E. Van Wingen NV | Golan H | Meurmans Y

Other related companies as CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA: CHRISTIANE FAUT | SNAP - ON CENTER | E. Van Wingen NV | Golan H | Meurmans Y

CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03735321044. Het bedrijf CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA bevindt zich op het adres: Ardooisesteenweg 274; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, openstaande posities, locatie van CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA op de kaart.

CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, company assigned to the tax number BE03735321044. The company CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is located at the address: Ardooisesteenweg 274; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA were not found.
The main activity of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA is not available. You also can look at reviews of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, open positions, location of CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARLINE FLANDERS CHOCOLATES BVBA, employees, financial statistics.