C & S International NV

Particuliere bedrijvenBosbouw • C & S International NV
Private companiesForestry • C & S International NV

Contactgegevens C & S International NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C & S International NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C & S International NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hasseltsebaan 147; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel), België

Telefoon (phone): 011 73 55 65 (+32-011 73 55 65) 011 73 55 65 (+32-011 73 55 65)

Fax (fax): 011 73 51 57 (+32-011 73 51 57) 011 73 51 57 (+32-011 73 51 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C & S International NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C & S International NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C & S International NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C & S International NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C & S International NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C & S International NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C & S International NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C & S International NV
Products information C & S International NV

BTW identificatienummer (tax): BE02636688232
Ondernemingsnummer: 1177429199
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in C & S International NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C & S International NV
(Get full report from official database of BE for C & S International NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C & S International NV
Addition kinds of activities for C & S International NV

20350210. Groenten, Brined | Vegetables, brined
23949904. Zeilen: gemaakt van aangekochte materialen | Sails: made from purchased materials
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate
83220303. Rampenservice | Disaster service

Werken bij C & S International NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C & S International NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C & S International NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C & S International NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Operator M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tijdelijke opdracht, van een aantal maanden, zijn wij dringend op zoek naar operatoren. Je zal opstarten mid/eind augustus, begin september tot februari/maart. We zoeken iemand met een sterk technisch inzicht en iemand die zelfstandig kan werken, staalnamen kan controleren en indien nodig het proces bijsturen.   Je takenpakket zal er als volgt uitzien: -          Verdelen van zaden volgens de werkorders -          Vullen van de lijnen met de juiste lotparameters en startgegevens -          Lossen van de steepers met oog voor correct leegkomen van de steepers en contaminatie -          Opvolgen van het droogproces met absoluut vermijden van menging in de droger en contaminatie -          Lossen van de zaden -          Vullen van Sva’s en ingeven van de juiste gegevens -          Lossen van de sva’s -          Staalnames, vochtmetingen en invullen van de nodige parameters volgens instruktie -          Interpretatie van de meetgegevens en eventueel tussenkomen in het proces en/of hulp zoeken -          Reinigen van de machines -          Controleren van machines op correcte werking -          Wegscannen van afgewerkte kisten en zorgen dat deze correct naar logistiek kunnen vertrekken -          Verzorgen van correcte stalen voor het labo

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Werkvoorbereider (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De projectleider bezorgt je een volledig uitgewerkt 3D ontwerp (in Solidworks). Dan coördineer je alles tussen het ontwerp en montage van het ontwikkeld product. Concreet houdt dit in: - Bestellijsten opmaken; - Leveranciers contacteren om materiaal/materieel te bestellen; - Offertes opmaken; - Montagedossiers en detailtekeningen opmaken; - Monteurs aansturen in atelier; - Kwaliteitscontrole. Naargelang je eigen ambitie en mogelijkheden, kan dit takenpakket sterk uitgebreid worden.

  • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp - Voltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: A.B.C.D

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het plaatsen van tegels in de mortel en in de lijm. Ook wandbetegeling en het leggen van opritten en terrassen behoort tot de job. Ook schoolverlaters komen in aanmerking en IBO (individuele beroepsopleiding) is mogelijk.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van C & S International NV in sociale netwerken
Look for responds of C & S International NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C & S International NV. Laat een reactie achter voor C & S International NV. C & S International NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C & S International NV. Leave a respond for C & S International NV. C & S International NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C & S International NV op de google maps. Adres en contacten C & S International NV
Location of C & S International NV on the google maps. Address and contacts of C & S International NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C & S International NV C & S International NV: FLQ TEAM | ROMAAN HAPERS | Schotte P | CONSTALES | Starlab NV

Other related companies as C & S International NV: FLQ TEAM | ROMAAN HAPERS | Schotte P | CONSTALES | Starlab NV

C & S International NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C & S International NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02636688232. Het bedrijf C & S International NV bevindt zich op het adres: Hasseltsebaan 147; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in C & S International NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C & S International NV is Bosbouw, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C & S International NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C & S International NV, openstaande posities, locatie van C & S International NV op de kaart.

C & S International NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is C & S International NV, company assigned to the tax number BE02636688232. The company C & S International NV is located at the address: Hasseltsebaan 147; 3940; Hechtel-Eksel (Hechtel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in C & S International NV were not found.
The main activity of C & S International NV is Forestry, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C & S International NV is not available. You also can look at reviews of C & S International NV, open positions, location of C & S International NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C & S International NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C & S International NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C & S International NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C & S International NV, employees, financial statistics.