BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Private companiesAgricultural Services • BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Contactgegevens BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Essensteenweg 8; 2950; Kapellen, België

Telefoon (phone): 03 666 74 01 (+32-03 666 74 01) 03 666 74 01 (+32-03 666 74 01)

Fax (fax): 03 666 53 72 (+32-03 666 53 72) 03 666 53 72 (+32-03 666 53 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Products information BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01895660400
Ondernemingsnummer: 4099243164
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 448,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils; Toys - Mfg. & Whol.^^Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Addition kinds of activities for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
384103. Instrumenten en apparaten van dierenartsen | Veterinarians' instruments and apparatus
16230300. Water- en riolering | Water and sewer line construction
20910313. Vis, Gehakt | Fish, pickled
27549914. Posters: gravure printing | Posters: gravure printing
32720206. Silo staven, gegoten steen of beton | Silo staves, cast stone or concrete
32720802. Monumenten, beton | Monuments, concrete
36290106. Rechters (elektrische apparaten) | Rectifiers (electrical apparatus)
92239901. Detentiecentrum, overheid | Detention center, government

Werken bij BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteurs gezocht (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bandencentrales in de buurt zijn wij op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal instaan voor de wissel van winterbanden naar zomerbanden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) VELDEGEM (VELDEGEM)

    Regio: VELDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Student JBC Korbeek-Lo (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • Health & Beauty coach - bijberoep/hoofdberoep - Prov VL.Brabant - regio Vilvoorde Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Promotor van onze nieuwe LIFETAKT en ZEITGARD productenlijn. LIFETAKT bundelt eersteklas voedingssuplementen aan individuele, wetenschappelijk gebaseerde oplossingen die afgestemd zijn op de persoonlijke behoeften. Daarnaast ondersteunt LIFETAKT met praktische deskundig advies over dieet, lichaamsbeweging en levenswijze; ZEITGARD is een innovatieve anti-age verzorgingslijn. Je kan persoonlijk advies geven, workshops verzorgen. Indien het je interesseert ben je vrij evenementen of beurzen te organiseren of deel te nemen, ter promotie van je eigen onderneming. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding om je te begeleiden naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Ideaal als aanvulling voor schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, fitnesscentra,... of aanvullende verdienste bij een deeltijdse job. Ook mogelijkheid om van thuis uit te werken. Je kiest zelf de regio waarin je wenst te werken! Interesse maar je woont in een andere regio? contacteer ons.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

Zoek naar antwoorden van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Laat een reactie achter voor BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. Leave a respond for BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV. BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV
Location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: FREDDY CARBONNELLE | Larry | TOPS C | ALE | EL MARINO

Other related companies as BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV: FREDDY CARBONNELLE | Larry | TOPS C | ALE | EL MARINO

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01895660400. Het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV bevindt zich op het adres: Essensteenweg 8; 2950; Kapellen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 448,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils; Toys - Mfg. & Whol.^^Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils.
De hoofdactiviteit van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, openstaande posities, locatie van BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, company assigned to the tax number BE01895660400. The company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is located at the address: Essensteenweg 8; 2950; Kapellen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 448,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils; Toys - Mfg. & Whol.^^Drawing,painting & graphic arts - Supplies; Paper products - Mfg. & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts; School supplies; Pens & pencils.
The main activity of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, open positions, location of BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRUYNZEEL POTLODENFABRIEK BELGIE NV, employees, financial statistics.