HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

Contactgegevens HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Paul Gilsonln. 470 1620 Drogenbos - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-33-35-10 32-23-33-35-10

Fax (fax): 32-23-33-35-79 32-23-33-35-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV
Products information HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Petroleum extraction - systems and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV
(Get full report from official database of BE for HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV
Addition kinds of activities for HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
751901. Verhuur van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle rental
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
50519907. Staven, metaal | Rods, metal
51319903. Vlaggen en banners | Flags and banners

Werken bij HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facilitair management en Logistiek (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen. Meer dan 1.470 medewerkers zijn dagelijks in de weer om via een netwerk van meer dan 32.000 kilometer leidingen water te leveren aan 180 gemeenten gespreid over West- en Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Zo bedienen we ruim 3 miljoen klanten en honderden bedrijven. De Watergroep is een autonoom Vlaams waterbedrijf dat producten en diensten aanbiedt in de gehele waterketen. Onze historische missie - met name het leveren van kwaliteitsvol drinkwater aan een aanvaardbare prijs - blijft onverkort gelden. Daarnaast zorgen wij via een duurzame kringloopbenadering voor een economisch en ecologisch verantwoord beheer van alle schakels in deze waterketen: regenwater, grond- en oppervlaktewater, drinkwater, proceswater en afvalwater. Om onze dienstverlening beter te kunnen afstemmen op de verschillende groepen binnen de samenleving, willen wij talentvolle medewerkers met verschillende achtergronden in dienst nemen en laten doorgroeien. Wij willen verschillen benutten en doen bijdragen tot meer creativiteit en innovatie. De functie Als administratief medewerker Facilitair management en Logistiek ben je verantwoordelijk voor het van A-tot-Z verwerken van de bestelaanvragen voor kleinschalige aankopen van onze interne klanten. Daarnaast geef je ook administratieve ondersteuning aan de andere teamleden van de dienst Inkoop en Logistiek. Je beheert ook het administratieve luik van aankoopcontracten.

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • ploegbaas bouw m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de dagelijkse leiding te nemen over een werf? Je hebt de leiding over een team (4 -6 medewerkers) en de onderaannemers op de werf en je werkt dagelijks mee op de werf je bent de schakel tussen de werfleiding en het team

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

  • Industriële elektriciens (regio Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor EngieFabricom zoeken wij meerdere industriële elektriciens. Als industriële elektricien sta je in voor het installeren en onderhouden van nieuwe of te renoveren elektrische industriële installaties en dit volgens plan of schema. Je monteert goot- en draagsystemen. Je legt buizen en kabels en sluit kabels, draden en toestellen aan. Vervolgens controleer je de goede werking. Je werkt in team steeds op verschillende werven bij de klanten in Gentse Zeehaven, Desteldonk of Zelzate.

  • Chauffeurs CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een transportfirma regio Genk gespecialiseerd in sneltransport zijn we op zoek naar een chauffeurs CE! Ben jij gedreven? Heb je wegenkennis? Dan ben jij diegene die we zoeken! Je werkt in dagritten of in vaste nachtritten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Melsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • FLEXIJOB - Educatieve medewerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: KIJKBOERDERIJ DE PIERLAPONT

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het verzorgen van workshops voor kleuters en lagere schoolkinderen. De inhoud van de workshops is al uitgeschreven en alle materiaal is voorzien. Je zet zelfstandig het materiaal voor de workshops klaar. Je bezorgt de kinderen een fantastische workshop. Dat houdt in dat je je inleeft in de leefwereld van de kinderen en hun fantasie. Je houdt de groep samen en je hebt oog voor groepsmanagement. Je begeleidt zelfstandig een workshop zoals brood bakken, piraat, prinses en ridder, heks, galliër, cowboys en indianen, cupcakes bakken en versieren, pizza bakken, vogelhuisjes timmeren, toer boer... Je bent in staat om de groep rustig te houden bij de ponyritjes. Je begeleidt de groep op de huifkartocht. Achteraf ruim je alle materiaal van de workshop netjes op.

Zoek naar antwoorden van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV in sociale netwerken
Look for responds of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Laat een reactie achter voor HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. Leave a respond for HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV. HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV op de google maps. Adres en contacten HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV
Location of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV on the google maps. Address and contacts of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: ROBERT GIJBELS | De Weerdt D | S. VOLDERS | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES DEPRE

Other related companies as HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV: ROBERT GIJBELS | De Weerdt D | S. VOLDERS | BANCONTACT-MISTER CASH | GEORGES DEPRE

HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV bevindt zich op het adres: Paul Gilsonln. 470 1620 Drogenbos - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Petroleum extraction - systems and equipment. Producten gemaakt in HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, openstaande posities, locatie van HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV op de kaart.

HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, company assigned to the tax number BE09553955078. The company HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is located at the address: Paul Gilsonln. 470 1620 Drogenbos - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Petroleum extraction - systems and equipment. Products created in HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV were not found.
The main activity of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV is not available. You also can look at reviews of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, open positions, location of HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HALLIBURTON ENERGY SERVICES NV, employees, financial statistics.