BONTE GH.

Contactgegevens BONTE GH.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONTE GH.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BONTE GH.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEE D`OUTHEM 66; 7781; COMINES-HOUTHEM, België

Telefoon (phone): 56555163 (+32-56555163) 56555163 (+32-56555163)

Fax (fax): +32 (69) 727-75-87 +32 (69) 727-75-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONTE GH.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONTE GH."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONTE GH."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONTE GH., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONTE GH.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONTE GH., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONTE GH.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONTE GH.
Products information BONTE GH.

BTW identificatienummer (tax): BE08471252441
Ondernemingsnummer: 3851226806
Hoofdstad (capital): 948,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Scooters MBK: 125 CC,Pièces & Accessoires,50 CC,Concessionnaires,Vêtements & Accessoires.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONTE GH.
(Get full report from official database of BE for BONTE GH.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BONTE GH.
Addition kinds of activities for BONTE GH.

289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
38299903. Chronometers, elektronisch | Chronometers, electronic
50830300. Landbouwmachines en -uitrusting | Agricultural machinery and equipment
72159903. Wasserette, munteenheid | Laundry, coin-operated

Werken bij BONTE GH.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONTE GH.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONTE GH.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONTE GH.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Logistiek Manager (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Verkoper fashion (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Westerlo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Wervingsreserve - Account Manager catering - Leuven - 38u - Ref JDC 448 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor: de organisatie van de keuken en de kwaliteit van de uitvoering de aansturing en de coaching van je team actief in "Quality of Life" services het commerciële beheer van je site. Je draagt bij aan de commerciële ontwikkeling. Je zal regelmatig contact hebben met een groot aantal contactpersonen van de klant Je analyseert en identificeert de noden van je site rekening houdend met de noden en de verwachtingen van de klanten Je stelt de uurroosters en de taken voor je team op met aandacht voor de motivatie en teamspirit Je doet de bestellingen rekening houdend met de interne regels en procedures op vlak van beheer Je organiseert en structureert de site voor een optimale functionering Je bent verantwoordelijk voor de oppuntstelling en de opvolging van de HACCP-procedures Je bent verantwoordelijk voor het financieel beheer van de site en streeft voortdurend naar een strikte opvolging van de facturatie, de foodcost, de personeelskosten, de diverse kosten en van de maandelijkse consolidatie van RMA, …

  • Kapper M/V ( leercontract ) (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SIMON

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract bij Elithair in Haacht . Afhankelijk van je achtergrond start je met wassen en zal je worden opgeleid voor snit en brushing.

Zoek naar antwoorden van BONTE GH. in sociale netwerken
Look for responds of BONTE GH. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONTE GH.. Laat een reactie achter voor BONTE GH.. BONTE GH. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONTE GH.. Leave a respond for BONTE GH.. BONTE GH. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONTE GH. op de google maps. Adres en contacten BONTE GH.
Location of BONTE GH. on the google maps. Address and contacts of BONTE GH.

Andere gerelateerde bedrijven als come BONTE GH. BONTE GH.: KINةPOLIS | MUTUALIT? LIB?RALE | Louis Olivier | BERNICE KESTEMONT | Louise Verschuren nv

Other related companies as BONTE GH.: KINةPOLIS | MUTUALIT? LIB?RALE | Louis Olivier | BERNICE KESTEMONT | Louise Verschuren nv

BONTE GH. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONTE GH., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08471252441. Het bedrijf BONTE GH. bevindt zich op het adres: CHEE D`OUTHEM 66; 7781; COMINES-HOUTHEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 948,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 754,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Scooters MBK: 125 CC,Pièces & Accessoires,50 CC,Concessionnaires,Vêtements & Accessoires..
De hoofdactiviteit van BONTE GH. is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONTE GH. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONTE GH., openstaande posities, locatie van BONTE GH. op de kaart.

BONTE GH. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONTE GH., company assigned to the tax number BE08471252441. The company BONTE GH. is located at the address: CHEE D`OUTHEM 66; 7781; COMINES-HOUTHEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 948,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 754,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Scooters MBK: 125 CC,Pièces & Accessoires,50 CC,Concessionnaires,Vêtements & Accessoires..
The main activity of BONTE GH. is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BONTE GH. is not available. You also can look at reviews of BONTE GH., open positions, location of BONTE GH. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONTE GH., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONTE GH., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONTE GH., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONTE GH., employees, financial statistics.