DITS BAKKERIJ bvba

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • DITS BAKKERIJ bvba
Private companiesMiscellaneous Retail • DITS BAKKERIJ bvba

Contactgegevens DITS BAKKERIJ bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DITS BAKKERIJ bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

DITS BAKKERIJ bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bakestraat 60; 2820; Bonheiden (Rijmenam), België

Telefoon (phone): 015 51 11 30 (+32-015 51 11 30) 015 51 11 30 (+32-015 51 11 30)

Fax (fax): +32 (51) 579-54-24 +32 (51) 579-54-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DITS BAKKERIJ bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DITS BAKKERIJ bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DITS BAKKERIJ bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DITS BAKKERIJ bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DITS BAKKERIJ bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DITS BAKKERIJ bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DITS BAKKERIJ bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DITS BAKKERIJ bvba
Products information DITS BAKKERIJ bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01761901855
Ondernemingsnummer: 7675567626
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in DITS BAKKERIJ bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DITS BAKKERIJ bvba
(Get full report from official database of BE for DITS BAKKERIJ bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor DITS BAKKERIJ bvba
Addition kinds of activities for DITS BAKKERIJ bvba

569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
16229900. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
20340304. Groenten, gevriesdroogd | Vegetables, freeze-dried
20929911. Garnalen, bevroren: bereid | Shrimp, frozen: prepared
23990401. Bandoleers | Bandoleers
36630203. Phototransmission apparatuur | Phototransmission equipment
57190106. enamelware | Enamelware
76940100. Opblazen diensten | Rewinding services

Werken bij DITS BAKKERIJ bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DITS BAKKERIJ bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DITS BAKKERIJ bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DITS BAKKERIJ bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (regio bespreekbaar!) m/v (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over gans het land enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Tekenaar - min 1 dag per week - Regio Gent (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Tijdens deze studentenjob ga je aan de slag met AUTOCAD, STABICAD en eventueel REVIT. Je verricht tekenwerk (grondplannen, principeschema's, ...) en helpt jouw collega's waar nodig.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • Teeltverantwoordelijke (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Als teeltverantwoordelijke kom je terecht in een team van 3 mensen en werk je nauw samen met je verantwoordelijke die je bijstaat met raad en daad. Wat houdt die verantwoordelijkheid concreet in? Je staat in voor de teelt volumes die het bedrijf nodig heeft. Hiertoe heb je heel nauw contact met de landbouwers met wie je onderhandelingen voert volgens de wettelijke reglementeringen en contracten afsluit. Je bepaalt de zaai planning en houdt rekening met de verschillende percelen. Gedurende de kweek volg je goed op en ondersteun je de landbouwer met allerhande advies gaande van Fyto, ziektes, weer wisselingen,.. Nadien ga je de oogst gaan plannen. Je houdt hierbij rekening met de productie zodat zij klaar zijn als de gewassen aankomen. Op dit ogenblik verzorg je de ingangscontrole en volg je verder op. Uiteindelijk heb je opvolggesprekken met de landbouwers en bespreek je de toekomst.

  • WERFLEIDER AUTOMATISERING (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: MENTALITEIT

    Type: Vaste Job

    Als werfleider word je ingezet om industriële projecten te organiseren en te coördineren. Je werkt actief mee en kan een team van 2 tot 10 medewerkers leiden. Je zorgt ervoor dat het materiaal op tijd besteld wordt. Je onderhoudt de contacten met collega’s, klanten, aannemers en je staat in voor de vooruitgang op en de planning van de werf. Veiligheidsvoorschriften en reglementeringen worden door jou stipt nageleefd.

  • Analist (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een gespecialiseerd HR-bedrijf zijn we op zoek naar een analist, waarbij je analyses uitwerkt op basis van functionele behoeften en opdrachten vanuit het sociaal secretariaat. Vanuit de functionele analyses maak je vertalingen naar de technische analyses voor de programmeurs.In het begin volg je analysemeetings mee en na verloop van tijd zal je deze ook zelf sturen. Je denkt mee bij optimaliseren van de bestaande software, vanuit de optiek van efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast help je bij het programmeren in lijn van de opgemaakte analyses. Het testen en valideren van de ontwikkelde programmatuur zijn ook aspecten die tot jouw job behoren. Alles documenteer je in handleidingen voor de toegewezen projecten. Tot jouw takenpakket behoort ook support geven bij de implementatie van projecten, waar nodig, en het ondersteunen van de helpdeskmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van DITS BAKKERIJ bvba in sociale netwerken
Look for responds of DITS BAKKERIJ bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor DITS BAKKERIJ bvba. Laat een reactie achter voor DITS BAKKERIJ bvba. DITS BAKKERIJ bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DITS BAKKERIJ bvba. Leave a respond for DITS BAKKERIJ bvba. DITS BAKKERIJ bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DITS BAKKERIJ bvba op de google maps. Adres en contacten DITS BAKKERIJ bvba
Location of DITS BAKKERIJ bvba on the google maps. Address and contacts of DITS BAKKERIJ bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come DITS BAKKERIJ bvba DITS BAKKERIJ bvba: TELENET VLAANDEREN NV | HUIS POMMELIEN | Newton Integrated Services NV | AGO INTERNATIONAL | Ichec-Entreprises

Other related companies as DITS BAKKERIJ bvba: TELENET VLAANDEREN NV | HUIS POMMELIEN | Newton Integrated Services NV | AGO INTERNATIONAL | Ichec-Entreprises

DITS BAKKERIJ bvba is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DITS BAKKERIJ bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01761901855. Het bedrijf DITS BAKKERIJ bvba bevindt zich op het adres: Bakestraat 60; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in DITS BAKKERIJ bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DITS BAKKERIJ bvba is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DITS BAKKERIJ bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DITS BAKKERIJ bvba, openstaande posities, locatie van DITS BAKKERIJ bvba op de kaart.

DITS BAKKERIJ bvba is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is DITS BAKKERIJ bvba, company assigned to the tax number BE01761901855. The company DITS BAKKERIJ bvba is located at the address: Bakestraat 60; 2820; Bonheiden (Rijmenam). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in DITS BAKKERIJ bvba were not found.
The main activity of DITS BAKKERIJ bvba is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DITS BAKKERIJ bvba is not available. You also can look at reviews of DITS BAKKERIJ bvba, open positions, location of DITS BAKKERIJ bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DITS BAKKERIJ bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DITS BAKKERIJ bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DITS BAKKERIJ bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DITS BAKKERIJ bvba, employees, financial statistics.