Berghmans (Nouveaux établissements)

Contactgegevens Berghmans (Nouveaux établissements): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Berghmans (Nouveaux établissements): address, phone, fax, email, website, opening hours

Berghmans (Nouveaux établissements)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Doyard 3; 4141; Sprimont (Louveigné), België

Telefoon (phone): 04 252 04 42 (+32-04 252 04 42) 04 252 04 42 (+32-04 252 04 42)

Fax (fax): 04 252 04 42 (+32-04 252 04 42) 04 252 04 42 (+32-04 252 04 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Berghmans (Nouveaux établissements): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Berghmans (Nouveaux établissements)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Berghmans (Nouveaux établissements)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Berghmans (Nouveaux établissements), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Berghmans (Nouveaux établissements). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Berghmans (Nouveaux établissements), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Berghmans (Nouveaux établissements). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Berghmans (Nouveaux établissements)
Products information Berghmans (Nouveaux établissements)

BTW identificatienummer (tax): BE08872528076
Ondernemingsnummer: 2122253417
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 228,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Berghmans (Nouveaux établissements) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Berghmans (Nouveaux établissements)
(Get full report from official database of BE for Berghmans (Nouveaux établissements))

Aanvulling soorten activiteiten voor Berghmans (Nouveaux établissements)
Addition kinds of activities for Berghmans (Nouveaux établissements)

569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
01810303. Zaden, Groente: Groei van | Seeds, vegetable: growing of
28999914. Gedistilleerd water | Distilled water
36740213. Wafers (halfgeleider apparaten) | Wafers (semiconductor devices)
50469903. Hotel apparatuur en benodigdheden | Hotel equipment and supplies
56990407. Kleding, handgeschilderd | Clothing, hand painted
57190600. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
59991802. bassinets | Bassinets

Werken bij Berghmans (Nouveaux établissements): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Berghmans (Nouveaux établissements): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Berghmans (Nouveaux établissements). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Berghmans (Nouveaux établissements). Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • Productiearbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job als productiemedewerker (m/v) in 2 ploegen? Adecco zoekt een gedreven productiemedewerker (m/v) om in 2 ploegen aan de slag te gaan bij Samsonite. Samsonite is wereldleider in het domein bagage. Zij ontwerpen en ontwikkelen allerhande koffers en reistassen. Jij wordt tewerk gesteld in de afdeling waar de schalen van hardcase koffers gemaakt worden. Jouw takenpakket: Je bevoorraadt de machine met grondstoffen. Je neemt de voorgevormde schaal uit de machine. Je bewerkt de schaal na en ontbraamt ze. Je voert kwaliteitscontrole uit. Je verpakt de schalen.

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Operator Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Vaste Job

    Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • Erkend familiaal bemiddelaar (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega en bent bereid deze nieuwe discipline uit te bouwen. Je bouwt deze discipline uit passend binnen het kader van een multidisciplinaire groepspraktijk. Je staat in voor ouderschapsbemiddeling en echtscheidingsbemiddeling. Je zult werken met (ex) gezinsleden, de bemiddelaar voert gesprekken, maakt compromissen en afspraken en legt deze vast in een bemiddelingscontract. Ouders die in conflict zitten rond ouderschapsregeling (hoe het hoederecht regelen etc.) komen ook bij jou terecht.

  • Eventmedewerker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DS Consultancy & Events

    Type: Werfreserve

    LOOKING FOR HORECA PEOPLE Zorgen voor een goed verloop van de evenementen. Ontvangst van klanten. Opbouw en afbouw van events Bediening van genodigden

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

  • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Flexijob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Berghmans (Nouveaux établissements) in sociale netwerken
Look for responds of Berghmans (Nouveaux établissements) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Berghmans (Nouveaux établissements). Laat een reactie achter voor Berghmans (Nouveaux établissements). Berghmans (Nouveaux établissements) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Berghmans (Nouveaux établissements). Leave a respond for Berghmans (Nouveaux établissements). Berghmans (Nouveaux établissements) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Berghmans (Nouveaux établissements) op de google maps. Adres en contacten Berghmans (Nouveaux établissements)
Location of Berghmans (Nouveaux établissements) on the google maps. Address and contacts of Berghmans (Nouveaux établissements)

Andere gerelateerde bedrijven als come Berghmans (Nouveaux établissements) Berghmans (Nouveaux établissements): COIFFURE BELLISSIMO | AU PETIT TRAIN | Stappers Tom | M. VANDERLIST | DILIMEX

Other related companies as Berghmans (Nouveaux établissements): COIFFURE BELLISSIMO | AU PETIT TRAIN | Stappers Tom | M. VANDERLIST | DILIMEX

Berghmans (Nouveaux établissements) is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Berghmans (Nouveaux établissements), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08872528076. Het bedrijf Berghmans (Nouveaux établissements) bevindt zich op het adres: Rue du Doyard 3; 4141; Sprimont (Louveigné). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 228,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Berghmans (Nouveaux établissements) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Berghmans (Nouveaux établissements) is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Berghmans (Nouveaux établissements) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Berghmans (Nouveaux établissements), openstaande posities, locatie van Berghmans (Nouveaux établissements) op de kaart.

Berghmans (Nouveaux établissements) is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Berghmans (Nouveaux établissements), company assigned to the tax number BE08872528076. The company Berghmans (Nouveaux établissements) is located at the address: Rue du Doyard 3; 4141; Sprimont (Louveigné). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 228,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Berghmans (Nouveaux établissements) were not found.
The main activity of Berghmans (Nouveaux établissements) is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Berghmans (Nouveaux établissements) is not available. You also can look at reviews of Berghmans (Nouveaux établissements), open positions, location of Berghmans (Nouveaux établissements) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Berghmans (Nouveaux établissements), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Berghmans (Nouveaux établissements), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Berghmans (Nouveaux établissements), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Berghmans (Nouveaux établissements), employees, financial statistics.